Matkakilpailun voittaja valittu!

Julkaistu: 08.05.2022
AjankohtaistaUusimmat
add one

Espanja.Comin Matkakilpailun voittajat on valittu! Voittaja pääsee kahden hengen matkalle Benalmádenaan, Aurinkorannikolle ja viidelle onnelliselle lähtee tuotepaketti.

Matkakilpailu on päättynyt. Se kiinnosti kovasti Espanjan ystäviä ja siihen osallistuttiin ahkerasti sekä Facebookin että Instagramin kautta.

Kysyimme, että kumpi kiinnostaa enemmän kulttuuri vai löhöily. Molemmilla näytti olevan sekä vankat kannattajat, että sopiva sekoitus molempia koettiin erittäin kiinnostavana. Onneksi Espanja on monipuolinen maa, joten täältä löytyy runsaasti löhöilyrantoja sekä monipuolisesti kulttuuria.

Päävoiton voitti Anne Heiskanen. Viisi Tuotepakettia: laadukas lippis, t-paita ja kaksi heijastinta lähtee matkaan seuraaville henkilöille: Anne Laukkanen, Matti Lamberg, Meiju Paappanen, Terhi Lotvonen sekä Petri Lehtoranta.

Onneksi olkoon voittajille! Heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Voittajan matkasta ja tunnelmista voidaan lukea lisää artikkelista kesäkuun puolessa välissä. Kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille! Muistakaa seurata Espanja.Comin artikkeleita ja pysytte ajan tasalla tapahtumista ja saatte vinkkejä lomailuun sekä asumiseen Espanjassa.  Tästä voit tilata kaksi kertaa kuussa sähköpostiin tulevan Uutiskirjeen.

Jaa:

Uutiskirje Touko 01/22

Kansainvälisten Päivien vetonaulana olivat salmari ja poro

add one