Matkamessuja siirretään jälleen vuodella

Julkaistu: 03.01.2022
AjankohtaistaUusimmat
add one

Odotettu matkailualan tapahtuma Matkamessut on tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi peruttu vuodelta 2022. Messuja siirrettiin jo vuodesta 2021 vuodella eteenpäin. Espanja.Comissa kuitenkin pysytään matkailuhengessä!

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt pääkaupunkiseudulta kaikki sisätiloissa tapahtuvat yleisötapahtumat kolmeksi viikoksi 28.12. eteenpäin. Huolestuttavan epidemiatilanteen vuoksi Matkamessut ovat siis päätetty turvallisuuden vuoksi peruuttaa vuodelta 2022. Siirtopäätös tehtiin yhdessä messujen toimeksiantajan Suomen Matkailualan liitto ry SMALin kanssa. Messujen uusi suunniteltu ajankohta on 19. – 22.1.2023.

Messujen järjestämisen on tehnyt hankalaksi jatkuvasti muuttuva ja epävakaa tilanne koronarajoitusten kanssa. Messukeskus pyrkii toimimaan vastuullisesti ja varmistamaan kaikkien turvallisuuden sekä antamaan tapahtumaan osallistuville parhaimmat mahdollisuudet kaupalliseen onnistumiseen.

”Toivomme, että jatkuvasti etenevä rokotekattavuus ja epidemian vähittäinen väistyminen tuovat jo lähikuukausina helpotusta niin matkailualan yrityksille kuin tapahtuma-alalle, ja pääsemme taas kohtaamaan messuilla”, sanoo Matkamessujen liiketoimintapäällikkö Lumia Ankkuri.

Virtuaalitapahtuma ammattilaisille

Matkamessujen siirtymisestä huolimatta matkailun ammattilaisille tarkoitettu kansainvälinen virtuaalitapahtuma Matka Workshop Day 2022 tullaan järjestämään aiotusti keskiviikkona 19. tammikuuta. Tapahtuman järjestelyistä lähetetään osallistujille tarkempaa tietoa lähempänä ajankohtaa.

Virtuaalitapahtumassa tavoitteena on verkostoituminen sekä tutustuminen potentiaalisiin ostajiin ja liikekumppaneihin. Tapahtumassa on kaksi osiota: Meet Finland yrityksille, joiden kotipaikka on Suomessa, sekä Global Workshop kansainvälisille yrityksille.

Mielikuvamatkoja vuoden ympäri

Vaikka et nyt pääsekään messuille tutustumaan Espanjaan, niin Espanja.Comin artikkelit ja videot vievät sinut espanjalaisiin tunnelmiin aina kun kaipaus käy suureksi. Alue-esittelyistä löydät mielenkiintoisia kohteita ja täältä löydät tarinoita Espanjassa elämisestä ja lomailusta. 

Espanja.Com ei myöskään hylkää matkailutunnelmia tammikuussa. Seuraa sivujamme ja tilaa Uutiskirje etusivultamme, niin kuulet ensimmäisenä mitä aiomme järjestää!

Lähteet: matka.messukeskus.com, matkaviikko.fi

Jaa:

Uutiskirje Tammi 01/22

Costa Blancan suomalaiset uusin voimin vuoteen 2022

add one