Mijaksen El Corte Inglés on nyt outlet

Julkaistu: 01.08.2021
AjankohtaistaUusimmat
add one

Mijas Costan El Corte Inglés avasi uudelleen ovensa torstaina 28. heinäkuuta ja on nyt merkkituotteiden outlet-myymälä. 160 tunnetun vaate- ja asustebrändin tuotteita myydään parhaimmillaan 70 prosentin alennuksella.

Mijaksen El Corte Inglés on nyt merkkivaatteiden outlet-myymälä. Kauppakeskus on saanut remontin päätökseen ja samalla sen toiminta muuttui. Myynnissä on yhteensä 160 brändiä edustavia vaatteita ja asusteita. Kuluttajat innoistuivat avajaisista niin, että kassajono kiersi pisimmillään lähes koko liikkeen ympäri.

Outlet-tuotteilla on myymäläpinta-alaa monikerroksisen rakennuksen pohjakerroksessa yhteensä 7000 neliömetriä. Ostoskeskus sijaitsee Las Lagunasin alueella Calle Santa Lauralla, aivan Fuengirolan kaupungin kupeessa.

Samassa rakennuksessa jatkavat toimintaansa aiempaan malliin supermarket Hipercor sekä ulkopuoliset toimijat: kahvilat Lorena Café ja Salvador, kampaamo, optikko, matkatoimisto sekä postikonttori.

Omat alueensa löytyvät myös teknologian sekä kosmetiikka- ja hajuvesituotteiden osastoille. Toisessa kellarikerroksessa myydään puutarha- ja moottoritarvikkeita, mutta tulevaisuudessa se on tarkoitus kunnostaa pelkästään kodintarvikkeiden ja puutarhatuotteiden outlet-myymälän käyttöön.

Ylemmät kerrokset ovat siirtyneet El Corte Inglés Real Estate -yhtiön hallintaan, joka on ottanut tehtäväkseen löytää niihin ulkopuoliset vuokralaiset.

Outlet-myymälöitä Aurinkorannikolla jo useita

Kauppakeskuksen uudistaminen on karsinut sen työntekijämäärän 270:een. Ne henkilöt, joille ei muutosten jälkeen ollut tarjolla töitä Mijaksessa, on siirretty muihin alueen El Corte Inglésin keskuksiin.

El Corte Inglés Costa Mijas avasi ovensa asiakkaille maaliskuussa 2006. Yrityksen rakenneuudistukseen vaikuttivat Covidin mukanaan tuomat rajoitteet koko maan alueella vuosina 2020–2021. Kriisi runteli yrityksen tulosta niin, että keskus oli pakotettu uudistumaan.

El Corte Inglésillä on nyt Costa del Solin alueella yhteensä viisi alennettujen tuotteiden myymiseen erikoistunutta keskusta. Mijaksen lisäksi outlet-myymälät löytyvät Málagasta, Torremolinosista, Marbellasta ja Fuengirolan Los Bolichesista. Näistä jälkimmäinen avasi ovensa vuoden 2020 marraskuussa.

Lähde: Diariosur.es

Jaa:

Uutiskirje Elo 01/21 testi

Aurinkolinja osa Aurinkorannikon matkailun historiaa

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.