Mijasissa tapaskierroksia heinä- ja elokuussa

Julkaistu: 07.07.2022
AjankohtaistaAjanvieteUusimmat

Mijasin kylässä on käynnissä jo neljättätoista kertaa kesäinen tapasreitti, jossa paikalliset ravintolat tarjoavat tapaksen ja juoman kolmella eurolla.

Mijasin kylässä on joka tiistai ja ja torstai heinä- ja elokuussa klo 19.30–23.00 juhlat, sillä seitsemän kylän kuppilaa on valmistanut reittiä varten erityisen tapaksen. Mukana ovat Bar Tú Sabrás, Cafetería Bellavista, Heladería Cafetería Mijhitas, Café bar Porras, Muskoka Burger, Heladería Casa Esteban ja La Bóveda del Flamenco.

Miten tapasreittiin voi osallistua?

Kylän turistitoimistosta voi hakea “tapaporten” eli tapaspassin, johon kerätään leimoja. Kun kaikista kokeilluista tapaksista on leimat, voi äänestää suosikkitapastaan, jättää passin turistitoimistoon ja osallistua arvontaan. Arvonta suoritetaan elokuun viimeisenä torstaina. Kaikki reitin päättäneet saavat myös kylmälaukun ja ilmaisen sisäänpääsyn Mijasin Aquapark-vesipuistoon.

Mijasin auditoriossa järjestetään kesäisin monenlaisia tapahtumia. Kuva Espanja.com
Tapasiltoina myös elävää musiikkia

Tapasreitin lisäksi kylässä on tarjolla myös muuta ohjelmaa. Virgen de la Peña -keskusaukiolla on kesäiltoina elävää musiikkia maanantaista torstaihin klo 22. Mijasissa järjestetään erilaisia muitakin tapahtumia. Suurimpia niistä on 9.7. pidettävä Blues-ilta “Noche de Blues”, joka soi kylän auditoriossa Härkätaisteluareenan vieressä Parque La Muralla -puistossa klo 21–01. Heinäkuun 15.–17.7. järjestetään teatterifestivaalit. Elokuun 13. päivä on puolestaan vuorossa “Noche Celta” eli kelttiläinen ilta. Markkinatunnelmasta voi nauttia maanantaista torstaihin klo 20–00 Virgen de la Peña -aukiolla.

Lähteet
mijascomunicacion.com
turismomijas.es

Jaa:

Rincón de la Victoriassa kampanjoidaan tumpittomien rantojen puolesta

Espanjan mielenkiintoiset hylätyt paikat – osa 3