Vertaa asuntoja

Muovit pois rannoilta!

Muovit pois rannoilta!

  • 12/12/2018

Lauantaina 15.12. järjestetään Fuengirolassa Plastic Free Seas -tempaus, jonka tavoitteena on kerätä 400 kiloa muovijätettä pois Fuengirolan rannoilta.

Tapahtuman taustalla on kansainvälinen Plastic Free Seas -järjestö.  Specsavers Opticas Fuengirola tukee järjestön toimintaa ja on vuonna 2019 paikallisena sponsori yrityksensä. Yhteistyö aloitetaan 15.12. lauantaina järjestettävällä muovinkeräys tapahtumalla. Mukana rantojen puhdistamisessa on myös Fuengirolan kaupunki ja sen rannoista vastaava osasto.

Järjestäjät kutsuvat kaupunkilaiset mukaan tempaukseen, sillä pienikin teko on tärkeä ja yhteisvoimin tavoite, 400 jätekilon poistaminen kaupungin rannoilta on mahdollista. Vapaaehtoiset kokoontuvat ravintola Alarcóniin (Paseolla, aallonmurtajan edustalla) klo 14.30. Paikalle saapuneille annetaan roskapussit, mutta toivotaan että jokainen ottaisi omat hanskat mukaan. Näinkin vähennetään muovijätettä.

Plastic Free Seas Worldwide -järjestön perustajat Craig Webb ja Natasha Webgloop innostavat vapaaehtoisia mukaan sankoin joukoin.

Tehdään tästä vuoden viimeisestä rantojen siivoustempauksesta vuoden paras. Ottakaa mukaan lapset ja koirat ja auttakaa meitä saavuttamaan tavoitteemme; 400 kiloa muovijätettä pois Fuengirolan rannoilta.

Tiedot: La Opinion de Malaga
Kuva: pxhere

 

Liity keskusteluun