Ralliespanjaa Andalusialaisittain, osa 2 – auton saapuminen Espanjaan!

Julkaistu: 04.11.2020
AjankohtaistaUusimmat
add one

Ralliespanjaa Andalusialaisittain -videosarjassa tullaan tutustumaan Tomi Weurlanderiin, sekä seuraamaan hänen matkaansa Andalusian ralliteiltä aina ensi vuoden Jyväskylän Nesterallyihin asti.

Tomi Weurlander valmistautuu tulevan talven ja kevään aikana Andalusian teillä ensi kesän Jyväskylän suurajoihin Suomesta toimitetun 4-vetoisen Mitsubishinsa kanssa, joka laitetaan kisakuntoon omalla Málagassa sijaitsevalla autopalvelupisteellä Motorcenterissä.

Mitsubishia tullaan testaamaan ensin Espanjassa, ja matkaa voi seurata videosarjan tulevissa jaksoissa Espanja.Comin youtube-kanavalla sekä Motorcenterin sivuilla.

Sarjan toisessa osassa pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen Mitsubishi saapui lopulta autonkuljetusrekalla Andalusiaan ja siitä pikku hinausautolla tallille. Jaksossa käydään läpi, että mitkä olivat Tomi Weurlanderin ensi mietteet nähdessään autonsa Costa del Solin auringon alla ja mitä aletaan seuraavaksi suunnittelemaan.

Tästä on hyvä nyt alkaa laittamaan Mitsubishiä kisakuntoon, kun syksyiset Andalusian rallit ovat nyt Covidin vuoksi viime tingassa perutut, ensi koitoshan piti olla Granadan Ensilumi ralli.

Katso sarjan toinen jakso allaolevalta videolta tai tästä.

Jaa:

Viruksen leviäminen lieventynyt Madridissa

Osallistu lokakuun kuukauden artikkeli -kilpailuun ja voita tuotepaketti!

add one