Superpesistä taas ensi huhtikuussa Fuengirolassa

Julkaistu: 08.11.2017
AjankohtaistaEläminen ja lomailuUusimmat
add one

Ensi keväänä pelataan taas pesäpalloa Elolan kentällä Fuengirolassa ja tällä kertaa myös naisten Superpesiksen avausottelu! Tiedossa on myös runsaasti oheisohjelmaa ennen viikonloppua.


Viime keväänä pelattiin ensimmäisen kerran Espanjan mantereella Superpesis -ottelu ja yleisö otti sen heti omakseen. Olemme ottaneet opiksi viime vuodesta ja tänä vuonna järjestelyitä ja vastuita on hieman täsmennetty, kertoo tapahtumasta vastaava Jani Valkeapää Imatran PalloVeikoista. Me tuotamme koko tapahtuman ja kannamme siitä koko vastuun. Järjestelyissa mukana oleva tuottaja Jasmine Pajari vastaa myös tiedottamisesta. -Kannattaakin seurata Facebook sivujamme: Superpesiskauden avaus Fuengirolassa 21-22.4.2018. Siellä tiedotamme mm. lipunmyynnin alkamisesta ja aikatauluista. Liput tulevat myyntiin todennäköisesti loppuvuodesta. Tuhat niistä on tosin jo varattu, toteaa Jani. Nämä menevät Suomesta tuleville matkapaketeille. Suomesta lentääkin useampi charter -koneellinen pesisfaneja. Matkoista vastaa Saarikoski Travels.

Ottelupukarit

Lauantaina  21.4. pelataan naisten ottelu Lappeenrannan Pesä Ysit – Lapuan Virkiä. Sunnuntaina 22.4. miesten joukkueet IPV – Vimpelin Veto ottavat mittaa toisistaan. Tiedossa on siis varsinanen Itä-Länsi tapahtuma, jossa varmasti riittää kannattajia Aurinkorannikolta molemmille Suomen laidoille. Joukkueet saapuvat tänne jo useita päiviä aikaisemmin ja harjoittelevat samalla Elolan kentällä. Harjoituksiakin pääsee katsomaan, tarkempi aikataulu selviää lähempänä.

Ohjeisohjelmaa

Ennen varsinaista peliviikonloppua on Aurinkorannikolla runsaasti muitakin tapahtumia. Paikalliset suomalaiset yrittäjät ovatkin ottaneet tapahtuman hienosti vastaan. Neuvottelut ja tarkempi suunnittelu on vielä kesken, mutta kevään mittaan nämäkin selviävät ja ne julkaistaan Facebook sivuilla.

Jatkoa seuraa

Pesäpalloa tullaan näkemään Aurinkorannikolla jatkossakin, sillä IPV teki tänään kolmivuotisen sopimuksen Fuengirolan kaupungin kanssa Elolan kentän käytöstä. Tämä antaa upeaa jatkuvuutta tapahtumalle, toteaa Jani.

Lue viime vuotisesta pesis-tapahtumasta täältä.

Kuuntele allaolevasta podcastista koko haastattelu!

Jaa:

Lemmikin kanssa liikkuminen Espanjassa

Viikonlopun menovinkit 10.11.-12.11.2017

add one