Vertaa asuntoja

Teneriffalla sijaitseva hotelli valittiin arkkitehtonisesti parhaaksi

Teneriffalla sijaitseva hotelli valittiin arkkitehtonisesti parhaaksi

  • 20/11/2020

Teneriffalla sijaitseva Royal Hideaway Corales Resort -hotellikokonaisuus on valittu maailman luxushotellien vuoden muotoiluykköseksi World Luxury Hotel Awards 2020 -tapahtumassa, joka on yksi matkailualan tärkeimmistä palkintotapahtumista.

Adejen rantamaisemiin rakennetun viiden tähden hotelli- ja kylpyläkompleksin on suunnitellut paikallinen arkkitehti Leonardo Omar. Kokonaisuus on valtameriristeilijän muotoinen ja siinä on vaikutteita myös saaren ympäröimistä koralleista.

Hotellikokonaisuus voitti palkinnon ‘Best Luxury Hotel in Architechture and Design’ eli arkkitehtonisesti ja muotoilultaan parhaimman hotellin tittelin. Palkinnossa huomioitiin hotellin erinomaisuus, vaikuttava arkkitehtuuri sekä moitteeton muotoilu.

Samainen hotelli on palkittu tänä vuonna myös muilla pysteillä useissa muissa tapahtumissa, saavuttaen itselleen muun muassa ‘Best Hotel for Families in Europe and the Mediterranean 2021’ eli paras perhehotelli Euroopassa -tittelin, sekä ‘Best Hotel with Luxury Villas in Spain’ eli paras hotelli luxusvilloilla Espanjassa -tittelin.

Yksityiskohtaisesti kalustetuissa sviiteissä on 1–3 huonetta ja joissakin jopa oma uima-allas. Sviitit on suunniteltu kuin omaksi kodiksi lomamatkalla, maksimoiden mukavuuden ja mahdollisuuden rentoutumiseen. Kylpylä on tarkoitettu vain aikuisille ja ravintoloita on useita; muun muassa kanarialainen, perulais-japanilainen ja italialainen.

Hotelli kuuluu Royal Hideaway Luxury Hotels & Resorts -ketjuun, joka on osa Barceló-matkailukonsernia.

Lähde: El Digital Sur

Liity keskusteluun