Torremolinoksen kuuluisat Romeria ja feriat!

Julkaistu: 20.09.2017
AjankohtaistaUusimmat
add one

Feria de San Miguel täyttää Torremolinoksen tuhansilla feriavierailla. Romeria aloittaa juhlallisuudet sunnuntaina ​24.9. ja feriatunnelma valtaa koko kaupungin 27.9.

Feriaviikkoa edeltävänä sunnuntaina järjestetään Romeria kaupungin suojelupyhimyksen San Miguelin kunniaksi. ​Romeria tarkoittaa alunperin pyhiinvaellusmatkaa Roomaan. Nykyään se on joko vaellus Romeria -juhlapaikalle, tai siellä koko päivän kestävä juhlinta. Juuri tämä ​Romeria on mainittu Espanjan tärkeimmäksi kaupungissa järjestetyksi romeriaksi. ​Juhlassa juhlavieraat ja koristeltujen vankkurien kulkue taivaltavat kaupungin halki aina pienelle Ermita de San Miguel –temppelille joka sijaitsee Pinar de los Manantiales mäntymetsikössä. Mäntypuiden varjoon kokoontuu härkävankkureita ja ratsukoita. Monen mielestä ​Torremolinosin Romerialla ​juhlatunnelma on ​mitä parhain.

Feria starttaa 27.9. juhlavalojen sytyttämisellä feria-alueella ja juhlat jatkuvat 1.10. saakka. Päiväjuhlat alkavat Torremolinosin keskustassa seuraavana päivänä.

Ferioiden aikaan monet kaupungin​ liikkeet ja toimistot ovat kiinni. Perinteisesti juhlan aikoihin saadaan syksyn ensimmäiset sateet, mutta ​ainakaan vielä ei säätiedotuksessa lupausta sateesta ole.

Tässä tarkka ohjelma.

Jaa:

Viikonlopun menovinkit 22.9.-24.9.2017

DAFO-todistus maaseudun kiinteistökaupoille

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.