Valokeilassa Costa del Solin luolat – katso video

Julkaistu: 03.08.2021
AjankohtaistaEläminen ja lomailuUusimmat
add one

Turismo Costa del Sol julkaisi uuden promootiovideon, jolla esitellään Málagan provinssista löytyviä luolia. Alueelle on keskittynyt huomattavan paljon upeita, merkittäviä luolia. Katso video artikkelin lopusta!

Useimmat Aurinkorannikon turisteista tietävät Nerjan kuuluisat tippukiviluolat, ja moni on vieraillut myös harvinaisessa, merenpinnan alapuolelle jäävässä Cueva del Tesoron luolastossa Rincón de Victoriassa. Gibraltarin tippukiviluolissa käy myös paljon vierailijoita, mutta Benaojánin Cueva de la Pileta ja Ardalesin luolat ovat jo tuntemattomampia.

Vierailu maan sisällä menee tunteisiin

Mainosvideon käsikirjoitus korostaa tuntemuksia sukellettaessa maan sisään, luonnon muovaamien luolien kätköihin. ”Piilossa auringonsäteiltä, paikassa missä väreillä ei ollut väliä ennen tulen keksimistä, asustaa tuntematon… Vesi, jota tänä päivänä juomme, kulutti ja muovasi nämä galleriat miljoonia vuosia sitten.”

”Maa itkee ja luolat ovat miljoonien vesitippojen muistoja kiviin kirjoitettuna. Täällä mikään ei muutu nopeasti, vuodenaikoja ei ole ja hiljaisuus on pelottavan täydellinen. Tämän primitiivisen paikan monumentaalisissa maisemissa pääsee aikamatkalle ja tuntee olonsa pieneksi.”

Turismo Costa del Solin johtaja Margarita Del Cid muistuttaa, että ”Malaga on yksi Espanjan provinsseista, jossa on eniten kiinnostavia luolastoja sekä sellaisia luolia, joilla on suuri antropologinen, historiallinen, geologinen ja ympäristöllinen arvo. Tästä syystä olemme halunneet toteuttaa myynninedistämiskampanjan, jonka päätavoitteena on tuoda julki tämä laaja geologinen perintö.”

Lisää luvassa

Elokuun mittaan tullaan maakunnan luolista julkaisemaan uutta sisältöä myös sosiaalisessa mediassa – Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa – sekä blogiosoitteessa www.blog.visitacostadelsol.com. Kohderyhmänä ovat niin Espanjan sisäiset markkinat kuin tärkeimmät kansainväliset turistimaat, kuten Saksa, Ranska ja Iso-Britannia.

Katso tästä 140 sekunnin mittainen video ja ihastu!

Artikkelikuva: Wikipedia/Jullit31

Jaa:

Aurinkolinja osa Aurinkorannikon matkailun historiaa

Alkuvuonna otettiin runsaasti asuntolainoja

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.