Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 13.-19.11.2020

Virtuaaliset menovinkit 13.-19.11.2020

  • 12/11/2020

Espanjassa on julistettu uudestaan poikkeustila, ja sen vuoksi myös tämän viikon menovinkit ovat jälleen poikkeukselliset. Virtuaalisia tapahtumia ja aktiviteetteja löytyy moneen lähtöön, ja monet viihteentarjoajat järjestävät esityksiä virtuaalisilla palstoillaan, joista voi nauttia myös omalta kotisohvalta käsin.

Cine por mujeres

Madridissa on meneillään vielä sunnuntaihin 15.11. asti naisten elokuvafestivaali, jonka aktiviteeteista suurin osa toteutetaan tänä vuonna virtuaalisessa muodossa. Tapahtumassa nähdään kansainvälisiä naisten tekemiä filmejä, muun muassa dokumentteja, fiktiota ja animaatiota.

Lue lisää tästä.

Mañana empieza hoy

Tänä vuonna poikkeuksellisesti virtuaalisesti 16. – 21.11. järjestettävä “Huominen alkaa tänään” -tapahtuma on alusta sosiaaliselle innovaatiolle sekä vastuullisuudelle, jonka tavoitteena on vastata maan olennaisimpiin haasteisiin ja luoda innovatiivisia ratkaisuja, joilla rakentaa parempaa tulevaisuutta. Tapahtumassa on mm. haastatteluja ja keskusteluja.

Lue lisää tästä.

Climathon 2020

Climathon on tapahtuma, jonka tarkoituksena on kehittää ideoita, jotka auttavat lieventämään ilmastonmuutoksen vaikutuksia ja mukautumaan niihin. Sevillan tapahtuma järjestetään tänä viikonloppuna 13. – 15.11. ja kuten muutkin, myös tämä tapahtuma on tänä vuonna virtuaalinen.

Lue lisää tästä.

Flamenco-esitys

Jos flamenco kiinnostaa, mutta et pääse paikan päälle nauttimaan esityksestä, voi tiettyjä esityksiä seurata myös virtuaalisesti. Sevillan Flamenco Esenciassa lauantaina 14.11. järjestettävää esitystä voi seurata myös omalta kotisohvalta käsin lipun ostettua.

Lue lisää tästä.

Kuva: Pixabay

Liity keskusteluun