Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 20.-26.11.2020

Virtuaaliset menovinkit 20.-26.11.2020

  • 19/11/2020

Espanjassa on julistettu uudestaan poikkeustila, ja sen vuoksi myös menovinkit ovat jälleen poikkeukselliset. Virtuaalisia tapahtumia ja aktiviteetteja löytyy moneen lähtöön, ja monet viihteentarjoajat järjestävät esityksiä virtuaalisilla palstoillaan, joista voi nauttia myös omalta kotisohvalta käsin.

Madatac festivaali

Madridissa vielä 22. marraskuuta asti järjestettävä Madatac festivaali on digitaalisen ja audiovisuaalisen taiteen show. Festivaaleilla on esillä yli sadan taiteilijan töitä ja taidetta virtuaalisesti erilaisten VR elämyksien, näyttelyiden ja videoiden kautta.

Lue lisää tästä.

VR Day Valencia 2020

Teeman mukaisesti Valenciassa sekä sadassa muussa kaupungissa ympäri maailmaa juhlitaan virtuaalisen todellisuuden (virtual reality) päivää lauantaina 21. marraskuuta. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna täysin virtuaalisesti, ja mukana on mm. konferessenja, keskusteluita ja innovaatioita.

Lue lisää tästä.

Kids Euro Festival

Tämä taiteen ja kulttuurin festivaali on erityisesti lapsille suunnattu, mutta soveltuu mainiosti koko perheelle. Festivaalilla on mukana kaikki Euroopan maat, ja aktiviteetteja ja tapahtumia löytyy joka lähtöön vielä marraskuun 29. päivään asti. Espanjan aktiviteettina on kokkausta yhdessä koko perheen kanssa, ja pääset kokeilemaan kolmea eri espanjalaista ruokalajia.

Lue lisää tästä.

Gamergy 2020

Joulukuun 20. päivään asti kestävä Gamergy on peleille ja virtuaaliurheilulle suunnattu festivaali, joka järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti kokonaan virtuaalisessa muodossa. Festivaaleilla voit seurata kilpailuja, turnamentteja, pelejä sekä osallistua niihin myös itse.

Lue lisää tästä.

Kuva: Pixabay

Liity keskusteluun