Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 30.10.-5.11.2020

Virtuaaliset menovinkit 30.10.-5.11.2020

  • 29/10/2020

Espanjassa on julistettu uudestaan poikkeustila, jonka myötä myös yöllinen ulkonaliikkumiskielto sekä kokoontumiskielto. Sen vuoksi myös tämän viikon menovinkit ovat jälleen poikkeukselliset. Virtuaalisia tapahtumia ja aktiviteetteja löytyy moneen lähtöön, ja monet viihteentarjoajat järjestävät esityksiä virtuaalisilla palstoillaan, joista voi nauttia myös omalta kotisohvalta käsin.

Virtuaalinen Halloween

Halloweenia vietetään tänä viikonloppuna, mutta suurimmat tapahtumat taitavat aikalailla kaikkialta olla peruttu. Mutta ei huolta, sillä Halloweenia voi viettää myös kotona tai virtuaalisesti. Eventbrite-sivusto on kerännyt erilaisia virtuaalisia tapahtumia juhlan viettoon aina viininmaistajaisista Halloween-tarinoiden lukuun, pukukilpailuihin ja lasten tanssijuhliin.

Katso Eventbriten kokoamat useat eri vaihtoehdot tästä.

Myös Madridin Viva de Voz järjestää Halloween tarinoiden lukemishetken virtuaalisesti Facebook sivuillaan lauantaina 31.10. klo 22 eteenpäin. Lue lisää ja osallistu tapahtumaan tästä.

In-Edit festivaali

Teeman mukaisesti tänä vuonna In-Edit elokuvafestivaalin voi kokea kokonaisuudessaan virtuaalisesti. Festivaaleilla voi nähdä useita erilaisia elokuvia ja dokumentteja, ja festivaalit alkavat 29.10. ja jatkuvat aina 8.11. asti.

Lue lisää tästä.

Raindance Immersive festivaali

Raindance Immersive festivaaleilla pääosassa on virtuaalinen todellisuus, mikä sopii menovinkkien teemaan. Tämä VR tapahtuma järjestetään 28.10. – 15.11. ja festivaaleilla on mm. erilaisia esityksiä, pelejä, dokumentteja, ja ennen kaikkea elämyksiä.

Lue lisää tästä.

5 päivän mindfulness haaste

Mindfulness konsultti Sabina Vitacca vetää viiden päivän mindfulness haasteen 2.11. alkaen virtuaalisesti antaen ohjeita yksityisen Facebook ryhmän kautta. Haaste ei vie koko päivää, vaan on noin 15 minuutin aktiviteetti, jonka voit tehdä minä ajankohtana itse haluat mm. lievittääksesi stressiä tai muuten vain rentoutuaksesi.

Lue lisää tästä.

Kuva: Pixabay

Liity keskusteluun