Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 6.-12.11.2020

Virtuaaliset menovinkit 6.-12.11.2020

  • 05/11/2020

Espanjassa on julistettu uudestaan poikkeustila, ja sen vuoksi myös tämän viikon menovinkit ovat jälleen poikkeukselliset. Virtuaalisia tapahtumia ja aktiviteetteja löytyy moneen lähtöön, ja monet viihteentarjoajat järjestävät esityksiä virtuaalisilla palstoillaan, joista voi nauttia myös omalta kotisohvalta käsin.

Virgen de la Almudena juhla

Madridissa juhlitaan 5. – 9.11. suojeluspyhimys Virgen de la Almudenaa, ja seremoniat on sovellettu virtuaalisiksi poikkeustilanteen ohella. Santa María la Real de la Almudenan katedraali pitää kyseisinä päivinä messuja, joita voi seurata arkkipiispan Youtube-kanavalta. Perinteisessä juhlassa pyhimykselle tarjotaan kukkia, ja tänä vuonna ihmisten on mahdollista lähettää omia piirroksiaan tai teoksiaan katedraalille, jotka tulevat sitten esille arkkipiispan Flickr-sivulle.

Lue lisää tästä.

Mediterránea Gastrónoma

Valenciassa puolestaan järjestetään Välimeren gastronomialle omistautunut festivaali 8. – 9.11. Festivaalia pystyy seuraamaan myös virtuaalisesti ja osallistumaan sitä kautta tapahtumaan, jossa on mukana mm. useita puhujia ja ammattilaisia sekä ruuan ja viinien alalta kuin myös bisnes- ja talousaloilta, sekä myös työpajoja, kokkaus näytöksiä ja esitelmiä.

Lue lisää tästä.

Keep your distance -komediashow

Jos stand-up komedia on sinun juttusi, perjantaina 6.11. järjestetään kahdeksas Keep your distance stand-up komediashow. Tapahtumassa on mukana useita eri koomikkoja, ja mikäli olet ostanut lipun, esityksen pystyy katsomaan 24 tunnin ajan liveshown jälkeenkin.

Lue lisää tästä.

FIT festivaali

Cadizissa on meneillään iberoamerikkalaisen teatterin festivaali FIT vielä sunnuntaihin 8.11. asti. Tapahtumassa on muun muassa puheita ja esityksiä, ja tapahtumaan voi osallistua virtuaalisesti kuuntelemalla ja katsomalla podcasteja.

Lue lisää tästä.

Rakhmàninov 2 & Brahms 4th Symphony -konsertti

Lauantaina 7.11. on mahdollisuus nauttia virtuaalisesti yhdestä musiikin historian kuuluisimmista sinfoniakonserteista pianomestari Iván Martínin johdolla. Konsertissa esitetään Rakhmàninovin sekä Brahmsin melodioita. Konsertin pystyy katsomaan myös 72 tuntia esityksen jälkeen.

Lue lisää tästä.

Kuva: Pixabay

Liity keskusteluun