Virtuaaliset pääsiäismenovinkit 10.-16.4.2020

Julkaistu: 10.04.2020
AjankohtaistaUusimmat
add one

Pääsiäiseksi meillä on tarjolla pääsiäismunien etsintää ja ainutlaatuinen Andrea Bochellin pääsiäiskonsertti Italiasta! Myös monet viihteentarjoajat järjestävät virtuaalinäytöksiä ja -esityksiä, joista voit nauttia omalta kotisohvaltasi tai lähde vaikka museokierrokselle. Tekemistä on koko pääsiäiseksi!

Museokierrokset, Espanja

Monien muiden nähtävyyksien sekä turistikierrosten ohella pääsee edelleen myös museoista nauttimaan virtuaalisesti. Idealista on listannut Madridin parhaat museot, joita pääset ihailemaan omalta kotisohvaltasi.

Katso museot täältä.

Virtuaaliset kierrokset, Espanja

Seuraavasta Espanjan-matkasta haaveillessa voit kurkata ja ihailla 360Tourist.Netin sivulta virtuaalisia kierroksia Espanjan upeista maisemista ja matkakohteista.

Katso kierroksia täältä.

Kulttuuriesitykset, Suomi

Teatterit ja kulttuurikeskukset ovat suljettuina globaalin pandemian aikana, mutta esityksistä pääsee nauttimaan nyt myös virtuaalisesti. MyHelsinki -sivulla pääset kokemaan muun muassa erilaisia ooppera- ja balettiesityksiä sekä konsertteja ja keikkoja.

Katso esityksiä täältä.

Virtuaaliset nähtävyydet ympäri maailmaa

Myös erilaiset nähtävyydet ja turistikierrokset ovat suljettuina, mutta niitäkin pääsee ihailemaan virtuaalisesti omalta kotisohvalta. The Guardian on listannut 10 maailman kuuluisimpaa nähtävyyttä, kuten Perun Machu Picchu ja Gizan pyramidit, joista pääsee nauttimaan virtuaalisesti.

Katso nähtävyydet täältä.

Andrea Bocellin pääsiäiskonsertti, Italia

Kirkkojen ollessa myös suljettuina, kuuluisa oopperalaulaja Andrea Bocelli esiintyy pääsiäisenä tyhjällä Duomon katedraalilla Milanossa. Konsertti esitetään livenä Bocellin Youtube-kanavalla sunnuntaina 12.4. klo 19 Espanjan aikaa.

Katso esitys sunnuntaina tästä.

Virtuaalinen pääsiäismunien etsintä

Nyt kun pääsiäistä ei pääse viettämään ulos, voi pääsiäismunien etsinnän järjestää perheen kesken myös sisällä. Teknologian avulla pystyy myös liittämään sukulaiset ja ystävät mukaan päivänviettoon.

Lue vinkkejä etsintään tästä.

Kuvat: Pixabay, Flickr

Jaa:

Espanjassa aloitetaan kasvosuojien jakaminen

Poikkeustila jatkamisesta toukokuun puolelle keskustellaan

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.