Vertaa asuntoja

Yhteistyössä uutisia Espanjasta

Yhteistyössä uutisia Espanjasta

  • 23/03/2020

Yhteistyössä on voimaa, varsinkin poikkeustilanteissa. Olemme yhdistäneet voimamme Espanjan Sanomien kanssa ja lehden kokenut päätoimittaja Arto Ryynänen kirjoittaa nyt uutisia lukijoillemme. Seuraa ajankohtaisia ja paikkansapitäviä tiedotuksia sivuiltamme Poikkeustilannetiedotuksista.

Nettimediana pystymme palvelemaan myös näin poikkeustilanteissa, toteaa Espanja.Comin toimitusjohtaja Ismo Ivakko. Nyt, jos koskaan, kaikkien saavutettavissa olevan ja nopeasti reagoivan median tärkeys korostuu.

Lisävoimia toimitukseen

Tällaisina aikoina luotettavan lähteen merkitys korostuu, sillä Espanjassa lomailevilla ja asuvilla suomalaisilla on tarve saada ajankohtaista ja ennen kaikkea paikkansapitävää tietoa tilanteesta.

Siksi halusimmekin vahvistaa lisää ammattitaitoista sisällöntuotantoamme, ja pyysimme mukaan joukkoomme Espanjan Sanomien pitkäaikaisen päätoimittajan Arto Ryynäsen, kertoo Ismo. Yhteistyön solmiminen onnistuu myös näin karanteenissa, naurahtavat kotitoimistosta töitä tekevät Ismo ja Arto (pääkuvassa oikealla).

Artolla on jo kohta 30 vuoden kokemus toimittajana Espanjassa. Hän seuraa poikkeustilannetta Espanjassa ja kirjoittaa siitä Espanja.Comille ajankohtaisia uutisia.

Poikkeustilannetiedotukset löydät Espanja.Comin nettisivuilta kyseisestä kategoriasta ja sinne pääset nopeiten etusivulla olevasta punaisesta Poikkeustilannetiedotus –bannerista.

Iloa ja ideoita Espanjasta

Jatkamme toki myös muiden ajankohtaisten artikkeleiden tuottamista Espanjasta ja siellä elämisestä, matkailusta ja lomailusta. Näissä artikkeleissa haluamme tuoda myös iloa ja ideoita elämään, ettei tämä ikävä tilanne saisi kokonaan valtaa otsikoissa.

Jahka palaamme normaaliin päivärytmiin, niin Espanja toivottaa taas kaikki tervetulleeksi. Nyt voimme unelmoida virtuaalisesti!

Muista myös lukuisat videomme, ne näet tästä!

Liity keskusteluun