Kesän parhaat keikat Espanjassa

Julkaistu: 24.05.2022
AjankohtaistaAjanvieteUusimmat

Oletko innostunut musiikista ja halukas kokemaan erilaisia festivaaleja? Espanjassa järjestetään monen tyyppisiä festivaaleja ja konsertteja, joten täällä ei tule tylsistymään. Valitsimme sinulle kesän 2022 parhaat festivaalit.

Fuengirola Marenostrum 30.4.-16.9.2022
Kuva Marenostrum

Marenostrum koostuu kahdesta eri alueesta, keskiaikaisesta Sohailin linnasta ja sitä ympäröivästä merelle viettävästä rinteestä. Linnaan mahtuu 2400 katsojaa ja rinteessä sijaitsevalle Marenostrumin päälavan katsomoon 18 000 katsojaa. Välimeri ja yöllä paistava kuu tekevät konserttikokemuksesta mieleenpainuvan.

Tapahtumaan pääsee neljästä eri sisäänkäynnistä. Marenostrum haluaa olla vastuullinen ja tapahtuman ravintoloissa ei käytetä kertakäyttömuoveja. Tämän festivaalin tunnetuimmat esiintyjät ovat mm. Marc Anthony, Alejandro Sanz, Rauw Alejandro ja Simply Red.

Barcelona Primavera Sound 2.6.- 12.6.2022
Kuva Flickr

Tänä vuonna Primavera Sound Barcelona on suurin historiassaan! Vuonna 2001 aloittanut Primavera Sound Festival on kasvanut viimeisen viidentoista vuoden aikana yhdeksi Euroopan suurimmista ja arvostetuimmista festivaaleista. Tänä vuonna festivaali koostuu kahdesta peräkkäisestä viikonlopusta torstaista lauantaihin. Päätapahtumapaikka on Parc del Forum Sant Adriàssa. Headlinereina ovat Massive Attack, Tame Impala, Beck ja Nick Cave and the Bad Seeds.

Madrid Mad Cool 6.7.- 10.7. 2022
Kuva Wikimedia Commons

Mad Cool 2022 festivaali pidetään suositussa madridilaisessa tapahtumapaikassa Valdebebas–Ifemassa. Mad Cool festivaali järjestetään viidennen kerran tänä vuonna ja esiintyjät ovat huikeita! Jo ensimmäisenä päivänä on huima kattaus mm. Metallica, Twenty One Pilots, Placebo, Carly Rae Jepsen, Wolf Alice ja Yungblud.

The Loop -lava on omistettu electro- ja tanssimusiikille. Tällä lavalla on nähtävissä hienoja tämän genren edustajia, kuten Nina Kraviz.

Marbella Starlite 3.6.- 3.9.2022
Kuva Starlite

Starlite on monen mielestä Euroopan paras boutique-festivaali!  Tänä vuonna 10. kerran järjestettävä festivaali sisältää yli 50 päivää konsertteja. Taas kerran maailmankuulut artistit kuten Enrique Iglesias, Elton John, Lenny Kravitz, Lionel Richie, Andrea Bocelli, Maluma, Ricky Martin, Tom Jones, Pet Shop Boys, Alejandro Sanz, Eros Ramazzotti, Luis Fonsi, Plácido Domingo, Anastacia, Jessie J, Nicky Jam, Luis Miguel, Sting, Maná, David Bisbal ja Hardwell viihdyttävät Espanjan kuumasta kesästä nauttivaa kansaa.    

Teksti

Carla Labaut
Työharjoittelija

Jaa:

Espanja sopii solomatkailijoille

Uutiskirje Touko 02/22