Fugessa SenioriFutista

Julkaistu: 03.11.2021
AjanvieteTerveys- ja hyvinvointiUusimmat
add one

El Classico pelattiin 24.10. Barceonassa. Real Madrid voitti. Provinssimme oma Malaga C.F. pelaa yhä kakkosliigaa, mutta kyllä se vielä nousee Liga 1:een. Tilanne harmittaa Aurinkorannikolla futarin ystäviä, mutta tilannetta paikataan lisäämällä lajin harrastusmahdollisuuksia.

Fuengirolassa alkoi maanantaina 18.10. SenioriFutis (SeniorFootball by TUTORS) yhdentoista pelaajan toimesta. Seuraavana maanantaina pelaajia oli 15.

Juhani ”Jussi-Arsenal” Salmi kantaa uskollisesti suosikkijoukkuueensa asua.
Vauhtia ja kiperiä tilanteita

SenioriFutis on organisoitu vapaaehtoistyönä. Pelipaikkana on Nuriasol-talon naapurissa sijaitseva Santa Fen kenttä. Hyväpintaisen kentän käytöstä Fuengirolan kaupunki veloittaa käyttömaksun. Pelaajien osallistumismaksut tuloutetaan lyhentämättöminä kaupungin urheilutoimelle. Pelaajakohtainen syyskausimaksu oli 45 euroa ja sisälsi 11 pelivuoroa. Mukaan pääset vielä 5 euron kertamaksulla, mutta kevyen toiminnan periaatteella tilimaksuna useamman kerran ennakkomaksu helpottaa järjestelyjä.

Päästäksesi mukaan pelaamaan tätä maailman suosituinta joukkuepeliä, ohessa on toiminnan Palvelu sivun linkki, minkä kautta löytyy tiedot osallistumisesta. Katsojille ja faneille on vapaa pääsy. Pelit maanantaisin klo 11–12, poikkeuksena pyhät 1.11. ja 6.12. jotka korvataan torstai-peleillä (4.11. ja 9.12.).

SenioriFutista pelaavat myös leidit.

Kaikki ovat tervetulleita sekä katsomaan, että osallistumaan!

Palvelut-sivun Linkki: SeniorFootball

Teksti: Jussi-Mikko Kesti
Kuvat: SeniorFootball-ryhmän arkistosta

Jaa:

Vähimmäispalkka Espanjassa nyt 1.125 euroa kuukaudessa

Kaksi MM-kultaa Espanjassa nuorille suomalaiskuljettajille

add one