Vertaa asuntoja

Aurinkorannikon satulinna​ ruokkii mielikuvitusta​

Aurinkorannikon satulinna​ ruokkii mielikuvitusta​

  • 20/03/2018

​Benalmádena Pueblossa sijaitseva satumainen linna on upea nähtävyys jo kaukaa. ​Se on yhden miehen elämäntyö​, joka​ on nyt avoinna yleisölle. Upeat näköalat, romanttiset patsaat​ sekä​ lähteet ​ja​ puutarh​a​ tekevät linnasta ainutlaatuisen nähtävyyden​.

Yhden miehen elämäntyö

​T​ohtori D. Esteban Martin Martin aloitti​ Castillo Monumento Colomaresin rakentamisen vuonna 1987​ kahden työmiehen avuin ja seitsemässä​ vuodessa tämä tiilestä, kivestä ja sementistä tehty linna valmistui.​ Tohtorin oman suunnittelun mukaan rakennetun linnamonumentn teemana on Columbus ja Amerikan löytyminen. ​Rakentamisessa on yhdistelty monia arkkitehtuurisia tyylejä ​ja kävijästä tuntuukin kuin astuisi satumaailmaan.

Täällä on helppo kaikenikäisten löytää se oma sisäinen prinsessa ja prinssi. Linnan korkea sijainti ​takaa​ kauniit näköalat merelle ja ​valokuvaajat löytävät sieltä upeita kuvauskohteita. Monet hääparit tulevatkin ottamaan tänne viralliset hääkuvansa.

Helppo vierailla

Linna sijaitsee Benalmádenassa Torremuellen rannasta​ hieman ​ylöspäin ja Benalmádena Pueblosta kävelymatkan päässä alamäkeen. Benalmádena Puebloon pääsee bussilla tai omalla autolla. Linnan läheisyydessä on joitain parkkipaikkoja ja lisää löytyy Pueblosta.

Samalla käynnillä kannattaa vierailla myös Pueblossa, joka on yksi Aurinkorannikon kauneimpia valkoisia kyliä. Sinne voi myös mennä lounaalle tai lasilliselle linnakierroksen päätteeksi.

​Info​

Pääsymaksu on vain 2,50 euroa aikuiselta ja portilla on tarjolla opastelappu monella eri kielellä, myös suomeksi. Linna on auki ​syksyllä ja talvella keskiviikosta sunnuntaihin​ klo 10 – 14 ​ ja 16 – 18​ sekä keväällä klo 19 ja kesällä klo 20 saakka. ​

Tässä kuvia ja video upeasta linnasta:

Castillo Colomaresin kotisivut.

 

 

 

 

 

 

Kuvat: Riitta Eskelinen