Espanja.Com Palvelukartta, niin löydät perille!

Julkaistu: 07.06.2018
Alue-esittelytEläminen ja lomailu
add one

-Aika usein asiakkaat kysyvät samalla opastusta, kun saapuvat lounaalle tai kahvikupilliselle, miettii Rami Varjonen Kahvila Ravintola Kardemumman tiskin takana ja esittelee samalla Espanja.Com -karttaa.

Kartta on auttanut löytämään perille vuodesta 2002, jolloin painettiin ensimmäiset kartat. Näiden kuudentoista vuoden aikana on Espanja.Com -karttoja painettu ja jaettu vuosittain 30 000 kappaletta eli liikkeelle on laskettu lähes puoli miljoonaa karttaa.

– Yleensä kartta säilytetään ja monella löytyykin vielä eri vuosien versiot, naurahtaa karttahankkeen perustaja ja toteuttaja Ismo Ivakko.

-Kartta syntyi vastaamaan ihmisten tarpeeseen. Tarkkaa karttaa, jossa näkyy kokonaan Fuengirola ja Benalmadena ei ollut tarjolla. Tänäkin päivänä kartan tarkkuus ja helppokäyttöisyys ovat saaneet asiakkailta kiitosta.

Kartta on viralliselta nimeltään Costa del Sol Palvelukartta, josta löytyy rannikkokaupunkien Fuengirolan, Benalmádenan, Arroyo de la Mielin sekä Torremolinosin alueet. Mukana on myös maantiekartta Nerjasta Cádiziin. Kartta myös painetaan parhaalle mahdolliselle paperille, joka on paksuin mahdollinen, jonka voi vielä taittaa. Tämä takaa sen, että käyttöön tarkoitettu kartta todellakin kestää koko matkan ja säilyy jopa vuosia.

Osa mainostajista mukana lähes alusta asti

Kartta toimii myös paikallisten yritysten mainospaikkana. Kartan reunoilla on numeroituja mainospaikkoja, joista yrityksen tiedot yhdistetään myös numerolla oikeaan sijaintiin kartassa. Esimerkiksi Costa del Sol Cruceros -yritys on ollut mukana Palvelukartassa miltei alusta lähtien ja yrityksen löytääkin helposti Fuengirolan satama-alueelta karttaa tutkiessa.

Kardemummassa Palvelukarttoja jaetaan tasaiseen tahtiin. Yrityksen omistaja Rami Varjonen vitsailee, että hyville asiakkaille kartta annetaan ilmaiseksi muilta peritään maksu. Itse asiassa moni on tarjonnut kartasta myös rahaa, sen verran tyylikkään näköinen paketti on kyseessä.

Rami Varjosen Kardemummassa Espanja.Com Palvelukarttoja jaetaan tasaiseen tahtiin.

-Kartta rahoitetaan mainostajien mainospaikoista maksamillaan maksuilla eli kartat ovat ilmaisjaossa, Ivakko selventää.

Karttoja jaetaan yli sadassa palvelupisteessä kuten suomalaisissa ja kansainvälisessä yrityksissä sekä messuilla ja tapahtumissa Espanjassa ja Suomessa.

Kartta toimii myös kansainvälisesti, sillä esimerkiksi jokaisen kartan takasivulta löytyvät tärkeät puhelinnumerot kuten palokunnan tai poliisin sekä taksin ja terveyskeskusten yhteystiedot.

Paperikartta vs älypuhelin

Paperisen palvelukartan suosio ei ole hiipunut älypuhelimien karttasovellusten rinnalla. Päinvastoin palvelu on saanut jopa enemmän kiitosta, sillä aina ei nettiyhteys toimi eikä pieneltä ruudulta onnistu hahmottamaan esimerkiksi etäisyyksiä tai palvelun todellista sijaintia.

-Moni käyttäjä etsiikin ennen kaikkea yrityksiä ja niiden sijaintia, Ivakko jatkaa.

Sähköinen versio ei ole verkkomediana tunnetulle Palvelukartan toteuttajalle Espanja.Comilla uusi kysymys. Palvelukartta on ollut sähköisessä muodossa jo 10 vuoden ajan ja ladattavissa vaikka kotikoneelle Espanja.Com palvelusta. Voit tarkastella karttaa sähköisessä muodossa täältä.

-Syksyn aikana sähköinen karttamme tulee kehittymään ja uudistumaan, Ivakko lupaa.

Jaa:

Málagan kattoterassit suosittuja

Uber aloitti toiminnan Málagassa 200 autolla

add one