Monipuolinen Torremolinos kutsuu

Julkaistu: 17.01.2020
AjankohtaistaAlue-esittelytEläminen ja lomailuUusimmatVideot>Alue-esittelyt -videot
add one

Aurinkorannikon perinteisin lomakaupunki Torremolinos tunnetaan sen pitkästä rannasta, ostosmahdollisuuksista ja yöelämästä, mutta sieltä löytyy myös paljon muuta. Laajaan kaupunkiin mahtuu isoja puistoja, luontoa ja historiaa. Tule tutustumaan Matkamessuille Espanjan osastolle: 6 C 80.

Torremolinos muodostuu erilaisista alueista. Pidätkö modernista vai perinteisestä, rannan läheisyydestä vai pinjametsästä? Torremolinoksen kaupunginosilla on kullakin oma luonteensa ja tyylinsä. Niissä on mielenkiintoista vierailla ja nähdä erilaista arkkitehtuuria ja elämänmenoa.

Näkemistä ja kokemista

Tasainen 7km pitkä rantapaseo chirinquito -ravintoloineen on niin kävelijöiden kuin pyöräilijöiden suosiossa. Hieman rantaa ylempänä oleva keskusta on saanut kasvojenkohotuksen kävelykatuineen ja viihtyisine kahviloineen. Laajaan kaupunkiin mahtuu myös useita viheralueita kuten Parque de la Bateria -puisto järvineen ja mielenkiintoinen kasvitieteellinen puisto Molino de Inca. Sunnuntaisin voit tehdä löytöjä feria -alueella pidettävässä yhdessä Andalusian isoimmista markkinoista.

Harrastusmahdollisuuksia

Vuoristosta pitäville vaeltajille kohteena on usein Cañada del Lobo vuoren huipulla, josta on upeat näköalat Aurinkorannikolle. Sinne voi kavuta kävellen tai polkea pyörällä. Urheilijoille kaupunki on rakentanut korkealaatuiset harjoittelupaikat treenamiseen. Tänne tullaankin ympäri maailman harjoitteluleireille. Harrastusmahdollisuuksia löytyy niin harrastajille kuin ammattilaisille.

Kätevät etäisyydet

Málagan ja Benalmádenan välissä oleva Torremolinos on kätevä tukikohta niin lomalle kuin pidempäänkin asumiseen. Täältä pääset sujuvasti liikkeelle junalla, bussilla, autolla ja kaksipyöräisellä. Málagan lentokenttä on vain 10 min ajomatkan päässä ja juna tulee sieltä muutamassa minuutissa suoraan Torremolinoksen kolmelle juna-asemalle.

Suomea ja Espanjaa

Kymppipaikka -yhdistys on ollut suomalaisten tukikohta ja harrastuspaikka jo vuodesta 1977. Sieltä saat tietoa ja kuulet kokemuksia Torremolinoksen elämästä.

Matkamessuilla Torremolinosta edustaa Inka, joka puhuu englantia ja espanjaa, ja osastolla on myös suomenkielisiä esitteitä.  Tule käymään ja keskustelemaan millainen Torremolinos sinulle sopisi.

Inka toivottaa tervetulleeksi Torremolinoksen osastolle 6 c 80!

Torremolinoksessa elämä soljuu vielä espanjalaiseen tahtiin ja kuitenkin koko Aurinkorannikko on ihan käden ulottuvilla. Tule ja koe itse!

Lisää tietoa kaupungista täältä.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Torremolinoksen kaupunki

Jaa:

Tunnetta matkaamiseen! Tutustu Espanjan maailmanperintökohteisiin

Ulkokuntolaitteilla vetreäksi Espanjassa

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.