Pyöräillen Málaga tutuksi

Julkaistu: 27.03.2018
Alue-esittelytEläminen ja lomailu
add one

Málagaan tutustuminen käy kätevästi pyöräillen tasaisen maaston vuoksi. Polkupyörän vuokrausmahdollisuuksia on useita ja yritykset tarjoavat monipuolisesti myös eriteemaisia pyöräilyretkiä.

Kaupunkipyörät telineestä

Kaupunkipyöriä löytyy 23 pyöräparkista eri puolilta Málagaa. Pyörän voi palauttaa mille tahansa näistä pisteistä. Pyörän vuokraus ei kukkaroa kevennä. Ensimmäisen 30 minuuttia ovat ilmaisia, jonka jälkeen hinta on 0,017 € minuutilta, eli seuraavat puolituntiset maksavat noin 0,50 €.

Polkupyörän voi vuokrata joko vihreällä Málagan alueen matkakortilla tai punaisella Málagan kaupungin matkakortilla. Ladattavia matkakortteja myydään mm. bussiasemilla ja tupakkakaupoissa ja ne käyvät myös julkisissa liikennevälineissä.

Consorcio Málaga -puhelinsovelluksesta näet vapaat pyöräparkit ja pyörät. Jotta saat polkupyörät käyttöösi, täytyy sinun maksaa 5 € kertamaksu pyörien käytöstä Consortiumin toimistoon. Toimisto sijaitsee Málagan keskustassa, osoitteessa Alameda Principal, 11.

Lue lisää matkakortista tästä artikkelista.

Vuokrausliikkeet

Polkupyörien vuokrausajat vaihtelevat yrityksittäin, mutta yleensä aika on neljästä tunnista eteenpäin, ja hinnat ovat noin 5-12 €/päivä. Urban Bicycles ja Bike tours Málagan hintoihin sisältyy polkupyöräilykypärä sekä lukko. Lisähinnasta on saatavilla lastenistuin. Malleja on kaupunkipyöristä jopa tandempyöriin. Ebike Málaga vuokraa sekä tavallisia että sähköpyöriä.

Polkupyörän mukaan ottaminen junaan tai metroon on ilmaista, joten voit ulottaa seikkailusi pidemmällekin.

Retket ja Segway-kierrokset

Málagaan voi tutustua myös järjestetyillä polkupyöräilyretkillä, joita on monipuolisesti tarjolla eri teemoilla kuten kaupunki, gastronomia ja luonto. Ohjatulla retkellä tutustut Málagaan syvemmin ja se on helppo keino tutustua muihin matkalaisiin.

Ebike Málaga tarjoaa pyöräilyretkien lisäksi Segway-kaupunkikierroksia. Retkien hinnat alkavat noin 20 € ylöspäin. Yritys tekee myös räätälöityjä paketteja ryhmille.

Tiedot: Consortium Málaga

Jaa:

Viikonlopun menovinkit 30.3.-1.4.2018

Espanja.Com Uutiskirje maalis 2/18

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.