Vertaa asuntoja

Kivistä kesätekemistä

Kivistä kesätekemistä

  • 21/06/2017

Lomalla halutaan pysähtyä ja levätä. Jos normaali arkielämä on ollut kovin kiireistä, ei rentoutuminen yhtäkkiä tahdo onnistua. Se onnistuu helpommin, jos keskittyy rauhalliseen tekemiseen. Kivien maalaus on helppoa, halpaa ja voit tehdä sen missä vaan. Tästä mukavaa kesätekemistä!

 

Varsinkin te, jotka ette jaksa vain maata rannalla, tämä on oivaa lomapuuhaa. Ensin voit kävellä etsimässä kivet. Tutki muotoja ja valitse sopivilta tuntuvat. Pese ne rantasuihkussa ja odotele hetki kuivumista tutkien kiven muotoa ja kuvaa suunnitellen. Jos tarkaan kuuntelet, niin kivi voi kertoa sinulle siihen sopivan kuvion.

Tussit on helppo ottaa rannalle mukaan, mutta kotona voit maalata myös ohuella siveltimellä. Lakkaa kivet kun maali on kuivunut. Netistä löytyy runsaasti inspiraatiomalleja.

Sopii koko perheelle ja vain mielikuvitus on rajana kuvioissa. Voit koristella niillä kotisi ja näin niistä jää kiva muisto talveksi. Jos olet se aikainen joululahjojen hankkija, niin tästä voit aloittaa jo ensi joulun lahjojen askaroinnin! Säilö kesän aurinko ja energia kiviin.

Lähde: enalquiler.com