AsuminenOstaminen ja vuokraaminen

Unelmista totta – Koti Espanjassa Suomen kiertue 1.-7.10.2018 

Julkaistu: 10.09.2018

Espanja on yksi suosituimmista suomalaisten matkakohteista. Yksistään Aurinkorannikolle matkustaa vuosittain lähes 200 000 suomalaista ja noin 30 000 asuu alueella yli kuukauden vuodesta. Moni ihastuu ja päättää jäädä, jolloin tarvitaan tietoa kodin hankintaan liittyen. Tarjoamme lokakuussa tietoa ja ideoita Koti Espanjassa -tapahtumissa kuudella paikkakunnalla Suomessa.

Jos vaakakuppiin laitetaan synkkä kaamosaika, suorittaminen, kallis hintataso ja “sääntö-Suomi” ja toiseen Välimeren lauhkea ilmasto ja valo, terveellinen ruoka, mahdollisuus liikkua ulkona vuodenajasta riippumatta ja rento arki, ei ole vaikea arvata, mihin suuntaan vaaka kallistuu.

Muuttoajatusta saattavat tukea myös etätyön mahdollisuus, suomenkielisten palveluiden runsas tarjonta, tai yksinkertaisesti halu hypätä pois oravanpyörästä.

Vuokrat ovat nousseet tasaisesti erityisesti suomalaisten suosimilla rannikkoalueilla, Costa del Solilla ja Costa Blancalla. Näillä alueilla järkevin vaihtoehto saattaakin olla asunnon osto kodiksi tai kakkosasunnoksi. Kiihtyvää muuttovirtaa ajatellen myös sijoitusasunto on nyt hyvä hankinta.

Nostokurjet ovat tuttu näky Costa del Solilla ja Costa Blancalla. Yhä useampi haluaa muuttaa asumaan näihin Välimeren maisemiin.

Koti Espanjassa -kiertueelta tietoa asunnon ostamisesta ja omistamisesta

Espanjan asuntomarkkinoiden konkarit Tuukka Tavi Costa Blancalta ja Nina Ivakko Costa del Solilta sekä suomalaisten suosituimman Espanjan verkkomedian, Espanja.Comin toimitusjohtaja Ismo Ivakko ovat vuosia vastanneet asiakkaiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Ostopäätöksen tueksi halutaan ajankohtaista tietoa Espanjan asuntomarkkinoista, alueista, rahoituksesta, kiinteistösijoittamisesta, juridiikasta ja byrokratiasta.

Tuukka, Nina ja Ismo yhdistivät osaamisensa ja järjestivät ensimmäisen Koti Espanjassa -tapahtuman keväällä Helsingissä. Aihe kiinnostaa: tapahtumaan osallistui lähes 300 luennoista ja lisätiedoista kiinnostunutta vierasta.

Moni toivoi uutta tilaisuutta syksylle ja päätimme toteuttaa kuusi kaupunkia käsittävän kiertueen. Luennot ovat tärkeitä, mutta henkilökohtaiset tilanteet halutaan keskustella asiantuntijoiden kanssa kasvokkain. Kun Handelsbanken vielä päätti osallistua kiertueelle, saimme kokonaisuuteen mukaan myös asunnon rahoittamisen,

iloitsee partneri Tuukka Tavi 360Hometour kiinteistönvälityksestä. Espanjassa yli 20 vuotta asunut Ismo Ivakko tunnistaa myös sujuvaan arkeen liittyvän tiedon tarpeen:

Ennen ostopäätöstä nousee mieleen myös paljon muita paljon kysymyksiä: ostamisen, omistamisen ja asumisen kulut, pankkitili, palvelut, kuten nettiyhteydet ja remontit, koulut, opiskelu… Jaamme mielellämme vinkkejä ja kokemuksia myös näistä asioista.

Tapahtumaan on koottu kattava tietopaketti kaikille, jotka harkitsevat asunnon ostoa Espanjasta: ajankohtaisia asiatuntijaluentoja Espanjan kiinteistömarkkinoista, asunnon hankintaprosessista sekä rahoituksesta. Samalla saat näyttelyosastoilta hyvän käsityksen eri alueiden tarjonnasta ja hinnoista.

Maistuisiko aamukahvi tällä terassilla? Tee unelmasta totta ja tule hakemaan tuhti tietopaketti asunnon ostoon ja rahoitukseen liittyvistä asioista Koti Espanjassa -kiertueelta.

Koti Espanjassa 2018 -kiertueen aikataulu ja ennakkorekisteröityminen

1.10.  Jyväskylä, Sokos Hotel Alexandra klo 17-21
2.10.  Oulu, Radisson Blu klo 17-21
3.10.  Kuopio, Sokos Hotel Puijonsarvi klo 17-21
4.10.  Tampere, Sokos Hotel Ilves klo 17-21
5.10.  Turku, Sokos Hotel Hamburger Börs klo 17-21
7.10.  Helsinki, Clarion Hotel klo 11-16

Luentoaikataulu paikkakunnille Jyväskylä, Oulu, Kuopio, Tampere ja Turku

 

 

Helsingin tilaisuuden luentoaikataulu

Koti Espanjassa –tapahtumiin on vapaa pääsy. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa varmistaa sisäänpääsy rekisteröitymällä ennakkoon.

>> REKISTERÖIDY TAPAHTUMAAN TÄSTÄ <<

Samalla osallistut kilpailuun, jonka pääpalkintona on 1.000 euron arvoinen lomapaketti Espanjaan.
Voittaja arvotaan 22.10.2018.

Mukana kiertueella

Espanjan Asuntomessut lokakuussa Fuengirolassa

Oletko Aurinkorannikolla, Fuengirolassa Fugefestien aikaan, perjantaina 19.10.2018? Espanja.Com tarjoaa mahdollisuuden tutustua samoihin teemoihin  Espanjan Asuntomessuilla.

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa:

Vältä lentokenttien viruspesäke

Toro, Espanjan kansalliseläin?