Finnair aloittaa koronatestaukset

Julkaistu: 29.07.2021
PoikkeustilannetiedotusUusimmat
add one

Finnair kertoo torstain 29.7. tiedotteessaan aikovansa tuoda markkinoille pika-antigeenitestin, joka maksaa 65 euroa. Finnair uskoo, että aikaisempaa alemman testin hinnan takia yhä useampi kiinnostuu matkustamisesta ulkomaille.

Testi on saatavilla 4. elokuuta alkaen Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä Finnairin pääkonttorissa, osoitteessa Tietotie 9. Koronatestejä tekee Finnair terveyspalvelut.

Testin voi varata netissä 30.7. alkaen osoitteessa finnairtest.mbooking.fi. Varauksen voi tehdä suomalaisella henkilötunnuksella tai, jos sellaista ei ole, syntymäajalla. Testituloksen ja englanninkielisen todistuksen siitä saa digitaalisesti kahden tunnin sisällä, ja testitulos siirtyy myös Omakantaan.

”Ennakkotestaus on monissa maissa terveysturvallisen matkustuksen edellytys, joten sen on oltava saavutettavaa ja kohtuullisen hintaista kaikille, jotka haluavat matkustaa”, sanoo Finnairin turvallisuusjohtaja Kaarlo Karvonen yhtiön tiedotteessa.

Karvosen mukaan yhä useampi maa hyväksyy pika-antigeenitestauksen ja hän uskoo, että uusi pika-antigeenitestauspalvelu tulee sujuvoittamaan matkalle lähtöä. Hänen mukaansa Finnairin tavoitteena on lisätä testauspaikkoja lähiaikoina Suomessa.

Lähde: Finnair

Jaa:

Espanjan yhdellä tunnetuimmista vaateketjuista on pitkä historia

Korona rasittaa eniten Katalonian sairaaloita

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.