Remontti modernisoi villan nykyaikaan OSA 9

Julkaistu: 15.02.2016
Remontointi ja rakentaminen
add one

Villan remontti on nyt valmis ja sisustaminen päässyt vauhtiin. Sarjan viimeisessä osassa kurkistamme miltä talo näyttää kasvojen pesun ja uuden sisustuksen myötä.

Suhteellisen pienillä, mutta selvästi merkittävillä muutoksilla kolmekymmentä vuotta vanhasta talosta kuoriutui kaunis ja tyylikäs rakennus. Suurimmat muutokset tehtiin tekniikan ja rakenteiden päivityksessä. Talon ulkomuodon ilme saatiin modernimmaksi portin ja ulko-oven vaihtamisella sekä pienillä muilla muutoksilla. Etupihan tasoittaminen vain pariin kerrokseen toi avaruutta ja selkeyttä koko kiinteistöön.

Lämmitys

Keskusilmanvaihto oli varmasti yksi parhaista ratkaisuistamme, sanoo uusi isäntä. Sisäilma on aina raikas eikä tarvitse miettiä mahdollisia homeongelmia. Rakennuksen runsaat ikkunat, joista suurin osa on etelään tosin antavat auringon lämmittää talon päiväsaikaan. Tämä näkyy Espanjassa lämmityslaskussa, positiivisesti.

Sisustussuunnittelija apuna

Sekä ulkona että sisällä on vielä suhteellisen avaraa, sillä omistajat eivät ole pitäneet kiirettä sisustuksen kanssa. Sisustussuunnittelussa on auttanut skotlantilainen sisustussuunnittelija Dilys White, White Design Companysta. Hän oli hyvä sparrari ja auttoi meitä löytämään oman tyylimme, kertoo emäntä. Dilysin kautta tuli myös hyviä vinkkejä paikallisista ostopaikoista. Omistajat valitsevatkin aina kun mahdollista paikallisia tuotteita ja alueelta onkin löytynyt laadukkaita huonekaluvalmistajia. Laadukkaat sohvat näyttävät tulevan kuitenkin näköjään Italiasta.


Rakentamisen ja remontoinnin ammattilaiset käytettävissäsi Aurinkorannikolla

 

ILMOITUS
Klikkaa logoa ja pyydä tarjous!

 Vaikka olemme rakentaneet useita kertoja ja sisustaneet taloja, niin kyllä meille oli yllätys kuinka paljon työtä on näin ison talon sisustaminen ihan A:sta alkaen. Hetken se tuntui jo työltä. Nyt meillä on kaikki tarpeellinen ja voimme rauhassa jatkaa asiaa harrastusmuotoisena, he toteavat. On kiva kierrellä kauppoja ja katsella rauhassa. Sekä matot että valaisimet ovat omistajille tärkeitä yksityiskohtia. -Onneksi muutaman maton säästimmekin edellisen omistajan sisustuksesta. Ne kelpaavat nyt hyvin ennen kuin löydämme juuri oman makumme mukaiset.

Vierailulla ollut ystäväkin oli apuna remontin suunnittelussa. Ruokatilan ja olohuoneen välinen puukaide vaihdettiin hänen ehdotuksesta lasiseen ja se sopiikin moderniin tilaan täydellisesti.

Portaikon vanha puukaide säästettiin, se antaa tilaan lämmintä henkeä. Korkealla roikkuva valaisin on isännän yksi lempihankinnoista.

Sisustus on lämminhenkinen ja kodikas. Se on moderni olematta kova. Tyyli on kansainvälinen ja sopii hyvin tähän kasvonsa pesseeseen taloon. Väriskaala liukuu kaikissa rantakivien sävyissä ja meri näkyy myös ikkunasta kattojen ja palmujen latvojen yli. Seiniin valittu lämmin valkoisen sävy vaikuttaa suuresti yleisilmeeseen.

Sisustuksessa on runsaasti kivoja yksityiskohtia, kuten verhojen erilaisia sivukannattimia.

Yläkerran vierashuoneet suorastaan kutsuvat kyläilemään. Huoneesta on käynti omalle tilavalle terassille, josta on upeat näkymät Málagaan asti.

Toisen makuuhuoneen vaatehuoneesta tehtiin lapsenlapsille oma huone ja he ovatkin viihyneet hyvin isovanhempien luona. Talon isolla pihalla on paljon leikkipaikkoja. Täällä lapset voivat turvallisesti ulkoilla, sillä ylä- ja alakerran ulkotilat on erotettu porteilla.

Alakerran saunaosasto muutettiin spa-henkeen ja itse sauna sai uudet lauteet sekä modernin suihkutilan. Uima-allasta kiertävä puukehys muodostaa pihaan kauniin sinisen taulun.

Alakerran pääkylpyhuoneesta kuoriutui viihtyisä tila kun tilaa vievä jacuzzi vaihtui tilavaan suihkutilaan.

Yläkerran laajennettu terassi lisäsi olohuoneeseen runsaasti käyttöneliöitä, toi talon ulkomuotoon kauniin lisäyksen sekä se antaa mukavan varjon alakertaan uima-altaan ja spa -osaston yhteyteen.

Kaikesta henkii, että taloa on suunniteltu ja sisustettu sydämellä. Hienoa, että tämä villa sai uuden elämän hyvissä käsissä.

 

 

 

 

 

 

 

.

Jaa:

Osuuskunta ja toiminimi Espanjassa

Liukumalla alakertaan

add one