Myytävänä pala historiaa

Julkaistu: 08.05.2018
Sisustus ja puutarhaVideot>Ajankohtaista -videot

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Madridin Ritz hotellin irtaimistoa myydään huutokaupassa 7.-9.5.2018 Hotelli on uudistamassa ilmettään ja poistaa noin 4 000 esinettä. Myynnissä on muun muassa Alfonso III sviitin kalusteet.

Luksushotelli Ritz omaa yli sadan vuoden historian ja näiden vuosien aikana hotellissa on majoittunut lukuisia historiallisia henkilöitä kuten Nelson Mandela tai Frank Sinatra.

Laatuhotelli päivittää sisustustaan tähän päivään ja huutokauppaa irtaimistoaan 7-9.5.2018 Carlos de Amberes säätiön tiloissa (Calle Claudio Coello 99).

Suuren kiinnostuksen herättänyt huutokauppa on kerännyt suuren määrän innostuneita ostajia. Ostoa varten ei tarvitse suunnata Madridiin vaan tavaroita voi huutaa myös puhelimitse tai netin välityksellä. Katso tästä huutokaupan järjestäjän sivustolta listausta myytävistä esineistä. Huomaathan että online osallistumista varten tulee ennen huutokauppaa kirjautua järjestäjän sivuille.

Edullisimmat esineet 30 euroa

Hotellin irtaimistoa on myynnissä yhteensä 4000 esinettä. Osa myydään paketteina eli historiallisia myyntikohteita on 1500 kappelatta. Näissä paketeissa on mukana lamppuja, tuoleja, patsaita, tauluja, verhoja sekä sohvakalusteita ja pöytiä. Edullisimmat esineet ovat lähtöhinnaltaan 30 euroa ja suurimmissa kokonaisuuksissa aloitushinta on jopa 20 000 euroa.

Jokaisella tavaralla on varmasti tarinansa kerrottavan, sillä myynnissä on esimerkiksi Alfonso III sviitin kalusteet. Myös piano, jolla Frank Sinatra soitti oleskellessaan Ritzissa tai kaviaarisetti, jonka Imelda Marcos lahjoitti hotellille, saavat huutokaupassa uuden kodin.

Kahden vuoden remontti

Ritz -hotellin uudistustöiden loppuunsaattaminen kestää vuoden 2019 loppuun saakka. Hotellin osti vuonna 2015 kiinalainen ryhmä Mandarin Oriental. Uusi omistaja uudistaa hotellin 106 huonetta ja 47 sviittiä. Myös pääaula, salongit sekä ravintola tulevat saamaan uuden ilmeen, mutta vanhaa tyyliä ja alkuperäistä rakennusta kunnioittaen. Uutta tulee olemaan myös hotelliin rakennettava katettu uima-allas sekä spa.

Tiedot ja video: Idealista.com, Idealista.com
Kuvat: Carlos de Amberes säätiö 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/g8Br3Mj1wBA”][/vc_column][/vc_row]

Jaa:

Mijas maailmankartalle

Espanja.Com Uutiskirje touko 1/18