Sisustusideoita kissojen ystäville

Julkaistu: 26.03.2018
Sisustus ja puutarha
add one

Kun taloon muuttaa kissa, tuo se mukanaan uuden suhtautumisen maailmaan. Näin kävi ainakin yhdysvaltalaiselle perheelle, joka adoptoi vuosien varrelle 14 kissaa ja muokkasi talostaan todellisen kissojen huvipuiston portaineen ja kiipeilytelineineen.

Kalifornialaisen Peter Cohenin suosikkilemmikki oli aina ollut koira, mutta muutettuaan uuteen taloon huomasi Cohenin perhe saaneensa talon myötä myös kaksi uutta asukasta. Pihalla kierrelleet kaksi kissaa otettiin osaksi perhettä. Kun niistä aika jätti, päätyi Cohenin perhe adoptoimaan vuosittain uuden kissan alueen hylättyjen kissojen keskuksesta. Vuosien varrella kodin sai yhteensä 14 kissaa ja rakennuttajana työskentelevä Peter Cohen päätti tehdä talosta viihtyisän kodin myös kissoilleen.

Kissojen teemapuistoksi muokkaantunut koti on täynnä portaita, tunneleita ja kiipeilytelineitä perheen lemmikeille, jotka silminnähden nauttivat elämästään. Kissojen myötä Cohenin taloa on laajennettu 150 neliötä, jotta tila riittää niin kaksi- kuin nelijalkaisille asukkailla. Rakennustöihin ja muutoksiin perhe on käyttänyt noin 40 000 euroa.

Vaikka koko taloa ei kissojen viihdykkeeksi muuttaisikaan, voi kissojenystävä ottaa näistä kuvista vinkkiä millaisia rakennelmia voi lemmikkinsä viihdykkeeksi suunnitella.

Tiedot, kuvat ja video: idelalista

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/okOVxfuSYPk”][/vc_column][/vc_row]

Jaa:

Pyöräillen Málaga tutuksi

Granadan kyläkierros

add one