Uusi ilme olohuoneelle

Julkaistu: 27.07.2016
Sisustus ja puutarha
add one

Lisää sisustukseen enemmän kasveja, kuivakukkia, uudista hedelmälaatikko hyllyköksi tai luo seinälle vertikaalinen puutarha. Sisustuksesta saa kiinnostavan edullisesti ja ilman suuria remonttihankkeita.

Houzz sisustussivusto on koonnut kuvia onnistuneista olohuoneen sisustusideoista. Niinkin yksinkertainen muutos kuin kukkien lisääminen astioissa eri puolille olohuonetta tai yhden suuremman asetelman tuominen osaksi sisustusta on edullisempi ja persoonallisempi sisustusmalli kuin esimerkiksi taulun tai peilien lisääminen osaksi oleskelutilaa.

Sohvatyynyt ovat mainio keino saada olohuoneeseen uutta ilmettä. Tekstiilin värin valinnassa luodaan tunnelmaa. Espanjalaisella sisustussivustolla ehdotetaan värimaailmaksi trendivärejä esimerkiksi vaaleanpunaista ja keltaista. Pohjoismaalaista saadaan lisäämällä joukkoon harmaita ja valkoisia tyynyjä.

Seinille voi liimata geometrisia kuvioita tai luoda kokonaisen maiseman. Hienon lopputuloksen saa, kunhan seinä on tasainen, puhdistettu ja kuvio tai kuva on huolella asetettu paikoilleen.

Kierrättämällä esimerkiksi hedelmälaatikot saadaan aikaan yksilöllisiä hyllyjä tavaroiden säilytystä varten. Yksinkertainen malli joka antaa olohuoneelle paljon silmän iloa.
Tiedot: idealista.com

 

.

Jaa:

Asuntojen myyntiajat lyhentyneet Espanjassa

Uudisrakentaminen nyt edullista ja modernia Costa Blancalla

add one