AjanvieteUusimmat

Matkamessuilla luvassa tunnelmaa, makuja ja elämyksiä 20.–22.1.23

Julkaistu: 20.01.2023

Kolmen vuoden tauon jälkeen suomalaiset kokoontuvat taas tänä viikonloppuna haaveilemaan matkoista tuttuihin ja tuntemattomiin paikkoihin niin kotimaassa kuin ulkomailla. Espanjan eri alueet ovat hyvin edustettuina. Uutuutena messuilla Tasty Travel -ravintola-alue ja Sustainability Square -vastuullisuustori. Monipuolisuutta lisäävät Second Home ”koti ulkomailta” -alue sekä Caravan-matkailuautomessut.

Tänä vuonna paikalla on lähes 70 maata, ja Suomen eri alueet ovat hyvin edustettuina. Messujen partnerimaana on Kreikka, joten tähän suomalaisten suosikkiin pääsee nyt tutustumaan hyvin.

Espanjaa monella tapaa

Paikalla on Espanjan eri alueiden edustajia kertomassa parhaat tärpit, ja mukaan saa aluekarttoja sekä muuta infoa. Espanjan tunnelmaan pääset Matkamessujen rivillä 6.

Espanjan eri alueilla on omat infopisteensä.

Pandemian jälkeen moni asia Espanjassa hyppäsi loikan modernimpaan toimintaan. Torremolinoksen henkilökunta esitteli upeita uusia esitteitään, joiden QR-koodien takaa saa lisäinformaatiota.

Espanja.Comin tämän syksyn tuoreita palvelukarttoja voit käydä noutamassa Costa del Solin osastolta 6b80 niin kauan kuin niitä riittää. Tänä vuonna 20 vuotta täyttävässä suositussa kartassa on Fuengirolan, Benalmádenan ja Torremolinoksen kartat sekä tärkeimmät yritykset ja palvelut.

Miia Paukkunen ja Eeva-Leena Saarela jakavat Costa del Solin osastolla auringonpaistetta ja Espanja.Comin karttoja.
​Suomi-Espanja seurasta tekemistä ja ystäviä

Ystävyysseurat sijaitsevat rivillä 7. Suomi-Espanja-seuran osastolta voi noutaa seuran julkaiseman SES-lehden eri numeroita. Niissä kerrotaan monipuolisesti espanjalaisesta kulttuurista. Seura järjestää jäsenilleen myös matkoja, kielenopetusta ja kokkausiltoja.

Paula Sidorow ja ​Marjatta Vehkaoja toivottavat kaikki tervetulleiksi Lattari-iltaan!

Kaikille avoin Lattari-ilta järjestetään 3.2 Kiltakellarissa Helsingissä. Rattoisa ilta musiikin, tanssin ja seurustelun merkeissä järjestetään yhdessä Suomi-Espanjan Seura, Suomi-Kuuba seuran ja Suomi-Nicaragua seuran kanssa. Lisätietoa voi käydä kyselemässä osastolta.

Voita Finnairin lahjakortti!

Espanja.Comin Matkamessukilpailun pääpalkintona on Finnairin 500 euron lentolahjakortti haluamaasi kohteeseen Espanjassa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Tykkää Espanja.Comin Messukilpailu 2023 -videosta Facebookissa tai Instagramissa ja kerro kommenteissa, missä päin Espanjaa haluaisit lomailla.

Jaa kilpailu myös ystävillesi. Kilpailu on käynnissä sunnuntaihin 29.1.2023 klo 23.59 saakka.
Kilpailua sponsoroi West Wind Rentals & Properties, laadukkaita vuokra- ja myyntiasuntoja Aurinkorannikolla tarjoava kiinteistönvälitysyritys.

Kilpailun säännöt

Kilpailuun osallistutaan tykkäämällä kilpailuvideosta Espanja.Comin Facebook-sivulla tai Instagramissa
Kilpailuun osallistuvan on oltava täysi-ikäinen.
Kilpailuaika: tiistai 17.1. – sunnuntai 29.1.2023 klo 23.59 saakka (Espanjan aikaa)
Voittajat arvotaan maanantaina 30.1.2023
Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä sekä nimi julkaistaan Espanja.Com Facebookissa ja Instagramissa
Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.
Facebook ja Instagram eivät ole mukana kilpailussa.
Jokaisen messupäivän päätteeksi arvotaan lisäksi Espanja.Comin tuotepaketti.

Teksti ja kuvat Jaana Monto
jaana.monto@espanja.com

Jaa:

Fitur 2023: Espanjan suurin kansainvälinen matkailutapahtuma

Ulkomaalaisten kiinteistön ostotrendit Espanjassa vuonna 2022