Vertaa asuntoja

Nuoret suomalaiset kilpa-ajajalupaukset vauhdissa Barcelonassa

Nuoret suomalaiset kilpa-ajajalupaukset vauhdissa Barcelonassa

  • 19/11/2019

Luka Nurmi, 15 ja Elias Niskanen 19 rikkoivat tavoite kierrosaikojaan Barcelonan F1 -radalla. Ns. Shoot Out tilaisuus marraskuun ensimmäisellä viikolla oli suomalaisen GTM Motorsportin ja saksalaisen Leipert Motorsportin järjestämä kaksipäiväinen tapahtuma. Espanja.Com pääsi paikanpäälle seuraamaan ajoja ja kuuli tuoreet kommentit kuljettajilta. Videolla vauhdikkaat tunnelmat suoraan radalta!

Moninkertainen Lamborghini Super Trofeo -ratasarjan suomalaismitalisti ja vuoden 2018 Aasian mestari Mikko Eskelinen (alla) järjesti jo kolmannen kerran Leipert Motosportin kanssa tämän upean mahdollisuuden nuorille suomalaislupauksille näyttää taitojaan Lamborghini Huracan Super Trofeo 620-hevosvoimaisilla kilpa-autoilla.

19 -vuotias Elias Niskanen (kuvassa) on päässyt jo maistamaan palkintokorokkeen tunnelmaa Aasian Formula Renault -ratasarjassa. Taskussa on myös Kartingin KF6 Challenge -sarjan hopeamitali ja Formula Ford Cup- ja Formula Ford Suomen mestaruus.

Tamperelainen 15-vuotias Luka Nurmi valittiin tällä kilpailukaudella Porsche Junior Program kuljettajaksi Porsche Sprint Challenge NEZ -sarjaa ja pääsi siinä pronssille. Ensi vuonna tarkoituksena on kerätä kokemusta ja nousta kaksi pykälää ylemmäs. Vuonna 2021 on tavoite olla huippukunnossa ja valmiina vaikka Lamborghini luokkaan.

Molemmat nuoret miehet osoittivat Barcelonassa suurta lupausta ja saivat näin vahvistusta omille haaveilleen moottoriurheilun parissa. Paikalla olleet tukijoukot ja tiimin jäsenet sekä kisainsinöörit kehuivat molempien taitoja ja ennustivat heille upeaa uraa!

Lähde: Moottoriurheilu.tv

 

Liity keskusteluun