Vertaa asuntoja

Skeittausta, virtuaalisotaa vai aaltosurffausta?

Skeittausta, virtuaalisotaa vai aaltosurffausta?

  • 18/12/2019

X-Madrid viihdekeskus avattu aktiivisille kuluttajille. Jos tavallisten tavaroiden shoppailulöntystely ei kiinnosta, niin suunta tännepäin!

Parin vuoden uurastus takana ja 35 miljoonaa kulutettuna avautuu Espanjan huimin ostoskeskus Madridin keskustasta lounaaseen. Vaikka entisistä ostoskeskuksista (Centro Comercial) onkin nykyään tullut Espanjassa vapaa-ajankeskuksia (Centro de Ocio), niin nyt vasta löytyy sellainen, joka on nimensä veroinen.

X-Madrid täyttää jokaisen aktiivisen kuluttajan toiveet. Sieltä löytyy mm. kiipeilyseinä, surffausaaltoja, tatuointiliike, gravity -rata, parkour, second hand/vintage ja erilaisia sporttimerkkejä sekä mm. Harry Potter ja Harley Davidson kaupat. Euroopan ensimmäinen virtuaalisotatanner, jossa liikut täysin vapaasti vetää varmasti väkeä. Kaiken viihtymisen jälkeen voit valita energiatankkien täyttöpaikan usean ravintolan joukosta.

Sisään voit ajaa pyörällä tai ottaa lemmikin mukaan. Tilaa riittää ja sisustus on teemaan sopivan karheaa. Keskuksen slogan: Aqui solo buen rollo! eli Good vibes only! lupaa upeaa kokemusta!

Paikanpäälle pääsee mm. metrolla linja C-5 ja pysäkki Las Retamas. Parkkipaikkoja löytyy parille tuhanelle autolle.

Lähde: idealista.com

Kuva: X-Madrid FB

Tässä videolla tunnelmia

Liity keskusteluun