Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 1.-7.5.2020

Virtuaaliset menovinkit 1.-7.5.2020

  • 01/05/2020

Melkein koko maailman ollessa poikkeustilanteessa ovat myös tämän viikon menovinkit poikkeukselliset. Monet viihteentarjoajat, kuten teatterit, oopperat ja museot, järjestävät virtuaalinäytöksiä ja -esityksiä, joista voit nauttia omalta kotisohvaltasi. Tällä kertaa menovinkeissä hypätään hieman myös Espanjan rajojen yli ja nautitaan virtuaalitekemisistä ympäri maailmaa.

Teatteriesitykset, Espanja

Madridin Teatro Real tarjoaa katsottavaksi teatteri- ja oopperaesityksiään nyt virtuaalisesti netissä. Sivustolta löytyy muun muassa klassisia esityksiä, tanssiesityksiä sekä lapsille soveltuvia esityksiä.

Katso esityksiä täältä.

Virtuaalivappu, Suomi

Koe vappu nyt virtuaalisena omalta kotisohvaltasi! Vaikka et pääse kokoontumaan yhteen ystäviesi kanssa, voi vappua silti viettää mukavasti myös kotona muun muassa livemusiikin ohella. MyHelsinki-sivusto listasi vappuna tapahtuvat konsertit ja näytökset.

Katso lista tästä, ja muita vinkkejä ja livestreameja vapun viettoon täältä.

Museokierrokset, Viro

Nyt myös Viron monet museot tarjoavat virtuaalisia kierroksia näyttelyihinsä, joita voit ihailla kotoa käsin. Pääset tutustumaan virolaiseen kulttuuriin muun muassa Viron luonnontieteellisessä museossa, Tarton taidemuseossa ja Tallinnan kaupunginmuseossa.

Katso lista museoista täältä.

Kansallispuistokierrokset, Amerikka

Monien museoiden ja muiden ohella pääset myös kiertämään  Yhdysvaltojen monia kansallispuistoja virtuaalisesti. Muun muassa Grand Canyonia, Yellowstonea ja Joshua Treen kuuluisia puistoja pääset ihailemaan nyt suoraan omalta kotisohvaltasi.

Katso lista puistoista tästä.

Virtuaalipelit

Vietä vappua yhdessä ystäviesi ja perheesi kanssa pelaamalla virtuaalipelejä. Parade-lehti listasi 23 parasta online peliä, joiden avulla voit edelleen viettää aikaa läheistesi kanssa.

Katso lista peleistä tästä.

Kuvat: Flickr, Pixabay

Liity keskusteluun