Vertaa asuntoja

Uutiskirje joulu 01/18

Uutiskirje joulu 01/18

  • 04/12/2018

UUTISKIRJE JOULU 01/18

 

 


Uutiskirje
joulu 01/18

UUTISET
ASUNNOT
YRITYKSET

 

 

 

UUSIMMAT UUTISET

ESPANJAN PARHAAT JOULUMARKKINAT

Málagan joulumarkkinat on valittu koko Euroopan tunnelmallisimmaksi. Lyhyehköltä listalta löytyy
myös neljä muuta kiehtovaa espanjalaiskohdetta.

Lue lisää

 

ITSENÄISYYSPÄIVÄ TORREMOLINOSISSA

Aurinkorannikon väki kunnianarvoisin juhlapuhujin kokoontuu julistamaan Suomen 101. itsenäisyyspäivää Torremolinosin kongressipalatsiin.

Lue lisää

 

 

 

SÄHKÖÄ EI SAA MYYDÄ OVELTA OVELLE

Syksynä voimaan astunut laki kieltää sähkö- tai kaasusopimusten kaupustelun ovelta ovelle. Kyseessä on laiton myyntimalli ja pahimmassa tapauksessa jopa rikoksen suunnittelu.

Lue lisää

 

 

ALUE-ESITTELY:
ILMAISTEN TAPASTEN KIERROS GRANADASSA

Granadan tapas-baareissa juomat maksavat usein hieman enemmän kuin rannikolla, mutta kylkiäisenä
pöytään kannetaan yleensä maukas tapas-annos.

Lue lisää

YRITYKSET

 

NOVASOL

Novasol on kansainvälinen loma-asuntojen vuokrausportaali. Ota yhteyttä, jos haluat ylimääräistä tuloa loma-asunnon vuokrauksella.

Lue lisää

 

 

 

 

ASUNTOKOHTEET

TARJOUSKOHDE: NÄKÖALAHUONEISTO FUENGIROLA HILLS, LOS PACOS

Harvinaista herkkua tarjolla! Fuengirolan Los Pacosissa 2 kylpyhuoneen ja 2 makuuhuoneen huoneisto, jossa olohuoneeseen liitetty kolmas makuuhuone tekee tilasta avaran ja valoisan. Huoneistossa pääsee nauttimaan auringosta ja valosta koko päivän.

Fuengirola Hills -aleen rakennukset ovat laadultaan erinomaisia. Taloyhtiössä on upeat, hyvin hoidetut puutarhat ja uima-allasalueet ja mainiot ulkoilumaastot odottavat heti oven ulkopuolella.

Hinta 370 000 € –> 355 000 €

Lue lisää

 

TARJOUSKOHDE: IHASTUTTAVA KAHDEN MAKUUHUONEEN HUONEISTO

Kahden makuuhuoneen huoneisto arvostetussa Palacio de Poniente -taloyhtiössä. Huoneisto sijaitsee ylimmässä, kolmannessa kerroksessa.

Terassilta avautuvat näkymät huvipursisatamaan sekä merelle. Kattoterassilla on taloyhtiön uima-allasalue aurinkotuoleineen. Myös terassilta upeat näköalat huvivenesataan, merelle sekä vuorille.

Hinta: 590 000 € → 450 000 €

Lue lisää

MYYTÄVÄNÄ

UUDISKOHTEET

UUDISKOHDE NEREIDAS, LOS ALAMOS TORREMOLINOS

Torremolinosin Los Alamosin alueelle rakentuvasta Nereidas-uudiskohteesta löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto: valittavana on 1 – 4 makuuhuoneen valoisia asuntoja erilaisin pohjaratkaisuin. Pienemmät asunnot ovat pinta-alaltaan 46 neliömetriä, suurimmat huoneistot ovat jopa 158 neliötä.

Hinnat alkaen: 230 000 €

Lue lisää

UPEA UUDISKOHDE PANORAMA FUENGIROLASSA

Tämä uudiskohde Fuengirolassa, Carvajalin juna-aseman yläpuolella, tekee unelmistasi totta. Asunnoista aukeavat upeat panoramanäkymät merelle. Innovatiivisesti ja laadulla suunnitellut 82 asuntoa ovat kuin suoraan unelmakodistasi. Taloyhtiön uima-altaat, kuntosali, sauna ja kylpylä täydentävät kokonaisuutta.

Hinta: alk. 326 000 €

Lue lisää

2 MH HUONEISTOJA UPEASSA LAS ENCINAS -KOHTEESSA, BENALMÁDENA

Uusi kerrostalo aivan Puerto Marina huvivenesataman vieressä. Kaikissa huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, joista toinen en-suite. Huoneisiin tulvii valoa isoista ikkunoista, joissa on ääni- sekä lämpöeristys. Asunnot ovat laadukkaita ja moderneja ja sopivat tyyliltään erinomaisesti skandinaaviseen makuun.

Hinta alk. 226 000 €

Lue lisää

KAUNIS UUDISKOHDE, STUPA HILLS

Luksustasoinen Stupa Hillsin uudiskohde valmistuu kesällä Benalmádena Puebloon, aivan Stupa-temppelin lähistölle. Vaativaan makuun rakennettava asuntokohde sijaitsee upean El Higuerón -alueen vieressä.

Nyt myynnissä kukkulan päälle rakennettava Fase 4. Varaa ensimmäisten joukossa oma luksusasuntosi.

Hinnat alkaen: 319 000 €

Lue lisää

 

UPEA UUDISKOHDE LAR BAY, BENALMÁDENA

Vain muutama asunto enää vapaana upeassa LAR BAY -uudiskohteessa Benalmádenassa rannan lähellä!

Asunnot ovat hyvin valoisia ja tyylikkäitä. Parhaimmillaan jo asunnon eteisestä avautuu upea Välimerimaisema. Keittiöt ovat täysin varusteltuja huippuluokan kodinkoneilla. Olohuoneet ovat avaria sekä tilavia. Olohuone sekä toinen makuuhuone jatkuvat lasikaiteisille näköalaterasseille.

Hinta: alk. 299 000 €

Lue lisää

 

JÄLLEENMYYNTIKOHTEET

 

KAKSIO ISOLLA TERASSILLA, BENALMÁDENA PUEBLO

Kaunis, hyväkuntoinen huoneisto upealla 23 m2 terassilla, josta upeat näkymät merelle. Tässä kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asunnossa on ilmastointi, lämmitys sekä tuplalasitus. Asuntoon kuuluu yksi tallipaikka, jonne kulku hissillä. Aidatulla, vartioidulla taloyhtiöllä on kaunis puutarha-alue, sekä uima-allas.

Hinta: 220 000 €

Lue lisää

VALOISA 4 MH KATTOHUONEISTO, ARROYO DE LA MIEL, BENALMÁDENA

Arvostetulla asuinalueella, keskeisellä sijainnilla Arroyo de la Mielissä kaunis ja valoisa kattohuoneisto. Asunnosta löytyy neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta ja tilavalta parvekkeelta on hienot merinäköalat. Huoneistoon kuuluu oma parkkipaikka.

Hinta: 280 000 €

Lue lisää

3 MH UPEALLA MERINÄKÖALALLA, PUERTO MARINA, BENALMÁDENA

Valoisa 3 mh huoneisto Benalmadenan huvivenesatamassa upeilla näköaloilla merelle ja huvivenesatamaan. Huoneistossa 3 makuuhuonetta, keittiö, 2 kylpyhuonetta, kodinhoitohuone, varasto ja parkkipaikka sekä avara lasitettu parveke etelään, josta näköalat satamaan ja veneille. Asuntoa valaisevat sekä aamu- että iltapäiväaurinko, lähes auringonlaskuun saakka.

Hinta: 735 000 € –> 695 000 €

Lue lisää

TYYLIKÄS 2 MH ASUNTO MEDITERRA-TALOYHTIÖSSÄ BENALMÁDENASSA

Tyylikäs asunto laadukkaassa Mediterra-taloyhtiössä Benalmádenassa. Huoneistossa täysin varusteltu keittiö sekä tilava 24 m² parveke. 2 makuuhuonetta sekä 2 kylpyhuonetta, joista toinen päämakuuhuoneen yhteydessä. Asuntoon sisältyy parkkipaikka sekä varasto. Erinomainen sijainti rauhallisella asuntoalueella, jossa kuntosali ja laajat viher-/uima-allasalueet.

Hinta: 269 000 €

Lue lisää

VUOKRATTAVANA

 

NELJÄN MAKUUHUONEEN PARITALO BENALMÁDENASSA

Arroyo de la Mielissä, Benalmadenassa, sijaitseva neljän makuuhuoneen paritalo. Asunto sijaitsee kolmessa kerroksessa, jossa alimmassa on iso olohuone, wc sekä makuuhuone. Keskimmäisessä kerroksessa on eteinen, olohuone, keittiö josta käynti osittain katetulle patiolle, sekä wc. Eteisestä on käynti autotalliin. Ylimmässä kerroksessa on kolme makuuhuonetta, sekä kaksi tilavaa kylpyhuonetta.

Hinta: 1 650 € / kk

Lue lisää

 

PITKÄAIKAISVUOKRAUKSEEN 2 MH KERROSTALOASUNTO, BENALMÁDENA

Kahden makuuhuoneen kerrostaloasunto iltapäiväauringon puolella taloa. Taloyhtiö sijaitsee Benalmádenassa kukkulan päällä, kävelymatkan päässä kaikista palveluista. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone, keittiö sekä parveke. Taloyhtiössä on hissi sekä uima-allas sekä puutarha alue. Autotallista pääsee suoraan asuinkerrokseen. Rauhallinen taloyhtiö.

Hinta: alk. 1 350 € / kk

Lue lisää

 

4 MH RIVITALO PITKÄAIKAISVUOKRALLE TORREQUEBRADASSA

Rauhallisella ja turvallisella alueella Torrequebradassa sijaitseva kolmen kerroksen asunto. Taloyhtiö sijaitsee suljetulla ja vartioidulla alueella noin 100 metriä rannasta, lähellä kaikkia palveluja. Asunnon takaterassilta aukeaa näköala eucalyptuspuiden reunustamalle golf-kentälle. Etupihan puolella terassi, grilli ja näköala taloyhtiön uima-altaalle. Pihalla autopaikka.

Asunto vuokrataan vain pitkäaikaisesti.

Hinta: alk. 1 200 € / kk

Lue lisää

 

2 MH ASUNTO SENSARASSA

Arroyo de la Mielin ja Benalmádena Pueblon puolivälissä, lähellä Xanit-sairaalaa sijaitseva todella tasokas, turvallinen ja rauhallinen kokonaisuus. Tässä modernissa ja aurinkoisessa asunnossa on 2 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta sekä upea terassi merinäköaloineen. Asunnon pinta-ala on n. 80 m² ja terassi on 30 m². Asunto on täysin varusteltu ja sopii hyvin myös liikuntarajoitteiselle.

Hinta: alk. 1 290 € / kk

Lue lisää

 

MODERNI 1 MH ASUNTO NUEVA TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA COSTA

Benalmadena Costalla, Nueva Torrequebradassa sijaitseva 1 makuuhuoneen uusi, moderni asunto hienoilla merinäköaloilla. Huoneistossa makuuhuoneessa parivuode, reilusti kaapistotilaa ja makuuhuoneesta käynti iltapäiväauringon puoleiselle näköalaparvekkeelle. Asunnosta mukavat maisemat uima-altaalle sekä rantaan ja Fuengirolaan. Iso ja valoisa, tyylikkäästi kalustettu olohuone, jossa laadukas vuodesohva. Olohuoneessa yksi ikkunaseinä ja myös upeat maisemat altaalle ja merelle. Täysin varusteltu ja koneistettu keittiö.

Hinta: alk. 80 € / vrk

Lue lisää

 

TASOKAS 3 MH HUONEISTO, BENALMÁDENAN HUVIVENESATAMA

Kolmen makuuhuoneen huoneisto taloyhtiössä Palacio de Poniente Benalmádenan Puerto Marinassa. Huoneisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Taloyhtiössä on hissi. Kauniisti sisustetusta olohuoneesta käynti lasitetulle terassille, josta näköalat satamaan, merelle ja vuorille, iltapäiväauringon puolelle. Kattoterassilla on uima-allasalue aurinkotuoleineen. Myös terassilta avautuvat upeat näköalat huvivenesatamaan, merelle sekä vuorille.

Hinta: alk. 155 € / vrk

Lue lisää

 

SENSARA

PALVELUKONSEPTI MUKAVAAN JA RAUHALLISEEN ASUMISEEN
ESPANJAN AURINKORANNIKOLLA BENALMÁDENASSA

Sensaran taloyhteisöstä löydät kaikki tärkeimmät palvelut ja viihdyt mukavassa ympäristössä. Sensara Benalmádenassa
voit halutessasi kehittää kehon ja mielen toimintaa erilaisissa ohjelmissamme.

Täällä voit elää kuten haluat. Sensara on ainutlaatuinen paikka, josta voit nauttia ympäri vuoden. Asuntojen kokoluokat vaihtelevat 61 neliön parvekkeellisesta näköalakaksiosta yli 200 neliön kattoterassihuoneistoon.

Tutustu ja ihastu Sensara Benalmadenaan!

www.sensara.fi

Asunnot: Tutustu myös muihin asuntoihin Espanja.comissa
Uutiset: Kiinnostavia artikkeleita ja tietoa Espanjasta
Yrityshakemisto: Asumiseen ja lomailuun liittyvät Palveluntarjoajat
Tilaa Uutiskirje: Pysy ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista ja asuntotarjouksista
Lisätietoa Aurinkorannikosta: Nähtävyydet ja aktiviteetit sekä kartat

Liity keskusteluun