Vertaa asuntoja

Uutiskirje loka 01/18

Uutiskirje loka 01/18

  • 09/10/2018

UUTISKIRJE LOKA 01/18

 

 


Uutiskirje
loka 01/18

UUTISET
ASUNNOT
YRITYKSET

 

 

UUSIMMAT UUTISET

KOTI ESPANJASSA TILAISUUS VALLOITTI SUOMEN

Ensimmäisen Koti Espanjassa suomenkiertueen tilaisuuksiin riitti väkeä. Elämä auringossa selvästikin kiinnostaa. Tilaisuudet saivatkin kävijöiltä kiitosta Espanjan kiinteistömarkkinoiden, asunnon ostoprosessin ja rahoituksen tiedon tuomisesta kotipaikkakunnalle.

Lue lisää

 

TOP 15 – JUOMATULIAISET ESPANJASTA

Sherryä, sinistä viiniä, cavaa, giniä… Lue mitkä ovat 15 suosituinta juomatuliaista Espanjasta.

Lue lisää

 

 

 

ASUNTOSIJOITTAJAKSI ESPANJAAN

Mitä kaikkea tuleekaan ottaa huomioon, kun aikeissa on sijoitusasunto Espanjasta. Mm. paikalliseen vuokrauskulttuuriin ja lakeihin on hyvä perehtyä, sillä vuokralaisen suoja on Espanjassa vahva.

Lue lisää

 

 

VAIN KOLME MAAILMASSA – YKSI ESPANJASSA

Andalusiasta, Málagan itäpuolelta Rincón de la Victoriasta löytyy yksi maailman kolmesta vedenalaisesta luolastosta, johon pääsee vierailemaan.

Lue lisää

 

 

 

SUOMALAINEN MESSUVIIKONLOPPU FUENGIROLASSA 19.-20.10.2018

Ensi viikolla on neljänsien Espanjan Asuntomessujen ja toista kertaa järjestettävien Espanjan Terveys- & Hyvinvointimessujen aika Fuengirolassa. Messutapahtuma on oiva tapa tutustua paikallisiin yrittäjiin ja palveluihin.
Asiantuntijaluennot ja näytteilleasettajien osastot tarjoavat elämysten ja ideoiden lisäksi paljon tietoa.

Sisäänpääsy:
5 €/ tapahtuma
8 € / molemmat messut

Lue lisää

 

 

YRITYKSET

ASUNTOKOHTEET

UPEA UUDISKOHDE PANORAMA FUENGIROLASSA

82 asunnon uudiskohde Fuengirolassa tekee unelmistasi totta!

Upeat panorama-näkymät merelle aukeavat asuinnoista aivan Carvajalin juna-aseman yläpuolella. Innovatiisella ja laadulla suunnitellut asunnot ovat kuin suoraan unelmakodistasi. Taloyhtiön uima-altaat, kuntosali, sauna ja kylpylä täydentävät kokonaisuutta.

Hinta: alk. 326 000 €

Lue lisää

UPEA NÄKÖALAHUONEISTO FUENGIROLA HILLS, LOS PACOS

Harvinaista herkkua tarjolla! Fuengirolan Los Pacosissa 2 kylpyhuoneen ja 2 makuuhuoneen huoneisto, jossa kolmas makuuhuone on liitetty olohuoneeseen tehden siitä avaran ja valoisan. Huoneistossa pääsee nauttimaan auringosta ja valosta koko päivän.

Fuengirola Hills rakennusten laatutaso on erinomainen ja taloyhtiössä on upeat ja hyvin hoidetut puutarhat ja uima-allasalueet.

Ympärillä on erinomaiset ulkoilumaastot.

Hinta 370 000 €

Lue lisää

 

MYYTÄVÄNÄ

2MH ASUNTO HIENOILLA NÄKÖALOILLA TORREQUEBRADASSA BENALMÁDENASSA

Vain kilometrin päässä rannasta!

Tässä 2 makuuhuoneen asunnossa on kaksi remontoitua kylpyhuonetta, täysin varusteltu keittiö sekä apukeittiö. Tilavalta ja valoisalta terassilta on kauniit näkymät merelle ja golfkentälle. Asuntoon kuuluu lisäksi kaksi parkkipaikkaa ja taloyhtiössä allas-alue sekä puutarha.

Hinta: alk. 326 000 €

Lue lisää

 

UUDISKOHDE NEREIDAS, LOS ALAMOS TORREMOLINOS

Torremolinosin Los Alamos alueelle tulevasta Nereidas-uudiskohteesta löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto! Valoisassa uudiskohteessa tulee olemaan 1-4 makuuhuoneen asuntoja erilaisilla pohjaratkaisuilla. Asuntojen pinta-alat alkaen 46 neliötä (ilman terassia). Suurimpien huoneistojen pinta-alat ovat 158 neliötä (ilman terassia).

Hinta: alk. 230 000 €

Lue lisää

2MH HUONEISTOJA UPEASSA LAS ENCINAS UUDISKOHTEESSA

Aivan Puerto Marina -huvivenesataman vieressä uusi kerrostalo. Kaikissa huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, joista toinen en-suite. Huoneistot saavat paljon valoa isoista ikkunoista, joissa on ääni- sekä lämpöeristys. Huoneistot ovat laadukkaita ja moderneja ja sopivat tyyliltään erinomaisesti skandinaaviseen makuun.

Hinta alk. 226 000 €

Lue lisää

ARIA, UUDISKOHDE RANNALLA MIJAS COSTALLA

Kolme uudiskohdekerrostaloa, joista oma yksityinen käynti suoraan rannalle Mijas Costalla, aivan Fuengirolan keskustan lähellä,  aidatulla asuinalueella.

Kohteeseen tulee yhteensä 39 tilavaa ja valoisaa asuntoa. Valittavissa on asuntoja ja kattohuoneistoja kolmella makuu- ja kylpyhuoneella sekä yksi kattohuoneisto, jossa kaksi makuu- ja kylpyhuonetta. Kohteessa taloyhtiön yhteinen uima-allas merinäköalalla sekä kuntosali ja puutarha-alue. Kiinteistössä myös maan alle rakennettava autohalli ja varastotilat.

Hinta: alk. 445 000 €

Lue lisää

 

TÄYSIN REMONTOITU 2MH KAUPUNKIASUNTO BENALMÁDENA COSTALLA

Tämä valoisa ja aurinkoinen asunto sijaitsee Torrequebradan golfkentän lähistöllä, vain 400 metriä rannasta. Asunnossa on kaksi etelän suuntaista terassia, joista molemmista aukeaa upeat merinäköalat. Asunto on kahdessa kerroksessa, ilmastoitu ja moitteettomassa kunnossa.

Hinta: 275 000 €

Lue lisää

 

MAHTAVA UUDISKOHDE, THE WAVE BENALMÁDENA COSTALLA

The Wave – Sinun unelmasi meren vieressä

Tässä upeassa kuuden huoneiston uudiskohteessa Torrequebradan alueella Benalmádenassa on vielä kolme huoneistoa vapaana. Meri ja ranta löytyvät aivan läheltä huoneistoa. Mitä vielä odotat?

Kohde valmistuu vuonna 2019.

Hinta: 895 000 € – 1 175 000 €

Lue lisää

 

KAUNIS UUDISKOHDE, STUPA HILLS FASE 4 NYT MYYNNISSÄ

Luksustasoinen Stupa Hills on uudiskohde valmistuu kesällä Benalmádena Puebloon aivan Stupa-temppelin lähistölle. Asunnot ovat todella tyylikkäitä ja sijaitsevat upean El Higuerón -alueen vieressä.

Varaa nyt ensimmäisten joukossa 4. rakennuksesta kukkulan päältä oma luksusasuntosi!

NYT 4. vaihe myynnissä!

Hinnat alkaen 319 000 €

Lue lisää

VUOKRATTAVANA

BENALMÁDENAN HUVIVENESATAMA, TASOKAS 3MH, 2KPH HUONEISTO

Kolmen makuuhuoneen huoneisto taloyhtiössä Palacio de Poniente. Huoneisto sijaitsee 1. kerroksessa. Taloyhtiössä on hissi. Makuuhuoneissa on parivuoteet. Kauniisti sisustetusta olohuoneesta käynti lasitetulle terassille, josta näköalat satamaan, merelle ja vuorille, iltapäiväauringon puolelle. Kolmannessa makuuhuoneessa on avattava vuodesohva.

Kattoterassilla on uima-allas alue aurinkotuoleineen, josta myöskin upeat näköalat huvipursille, merelle sekä vuorille.

Hinta: alk.155 €/vrk

Lue lisää

2MH ASUNTO SENSARASSA

Benalmádenassa, Arroyo de la Mielin ja Benalmádena Pueblon puolivälissä, lähellä Xanit-sairaalaa sijaitseva todella tasokas, turvallinen ja rauhallinen kokonaisuus.

Tässä modernissa ja aurinkoisessa asunnossa on 2 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta sekä upea terassi merinäköaloineen. Asuntopinta-ala on n. 80m² ja terassi 30 m². Asunto on täysin varusteltu ja sopii hyvin myös liikuntarajoitteiselle.

Hinta: alk.1 650 €/kk

Lue lisää

 

NUEVA TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA COSTA

Benalmadena Costalla, Nueva Torrequebradassa sijaitseva 1 makuuhuoneen uusi, moderni asunto hienoilla merinäköaloilla. Makuuhuoneessa parivuode, reilusti kaappitilaa ja makuuhuoneesta käynti iltapäiväauringon puoleiselle näköalaparvekkeelle. Asunnosta mukavat maisemat uima-altaalle sekä rantaan ja Fuengirolaan. Iso ja valoisa, tyylikkäästi kalustettu olohuone, jossa laadukas vuodesohva lisävuoteeksi. Olohuoneessa yksi ikkunaseinä josta maisemat altaalle ja merelle. Täysin varusteltu ja koneistettu keittiö.

Hinta: alk. 80 €/vrk

Lue lisää

 

PITKÄAIKAISVUOKRAUKSEEN 2MH KERROSTALOASUNTO BENALMÁDENA

Kahden makuuhuoneen kerrostaloasunto iltapäiväauringon puolella taloa. Taloyhtiö sijaitsee Benalmadenassa kukkulan päällä, kävelymatkan päässä kaikista palveluista. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone, keittiö sekä parveke. Taloyhtiössä on hissi sekä uima-allas sekä puutarha alue. Autotallista pääsee suoraan asuinkerrokseen. Rauhallinen taloyhtiö.

Hinta: alk.1 350 €/kk

Lue lisää

 

4MH RIVITALO PITKÄAIKAISVUOKRALLE TORREQUEBRADASSA

Rauhallisella ja turvallisella alueella Torrequebradassa sijaitseva kolmen kerroksen asunto. Taloyhtiö sijaitsee suljetulla ja vartioidulla alueella n. 100m rannasta, lähellä kaikkia palveluja. Asunnon takaterassilta aukeaa näköala eucalyptuspuiden reunustamalle golfkentälle. Etupihan puolella terassi, grilli ja näköala taloyhtiön uima-altaalle. Pihalla autopaikka.

Asunto vuokrataan vain pitkäaikaisesti.

Hinta: alk.1 200 €/kk

Lue lisää

 

SENSARA –

PALVELUKONSEPTI MUKAVAAN JA RAUHALLISEEN ASUMISEEN ESPANJAN AURINKORANNIKOLLA BENALMÁDENASSA


Sensaran taloyhteisöstä löydät kaikki tärkeimmät palvelut ja viihdyt mukavassa ympäristössä. Sensara Benalmádenassa voit halutessasi kehittää kehon ja mielen toimintaa erilaisissa ohjelmissamme.

Täällä voit elää kuten haluat. Sensara on ainutlaatuinen paikka, josta voit nauttia ympäri vuoden. Asuntojen kokoluokat vaihtelevat 61 neliön parvekkeellisesta näköalakaksiosta yli 200 neliön kattoterassihuoneistoon.

Tutustu ja ihastu Sensara Benalmadenaan!

www.sensara.fi

 

Asunnot: Tutustu myös muihin asuntoihin Espanja.comissa
Uutiset: Kiinnostavia artikkeleita ja tietoa Espanjasta
Yrityshakemisto: Asumiseen ja lomailuun liittyvät Palveluntarjoajat
Tilaa Uutiskirje: Pysy ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista ja asuntotarjouksista
Lisätietoa Aurinkorannikosta: Nähtävyydet ja aktiviteetit sekä kartat

Liity keskusteluun

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close