Ajankohtaista

Benalmádenan kaupunki haluaa avata uudelleen Tívoli-huvipuiston

Julkaistu: 28.07.2023

Benalmádenan kaupunginvaltuusto käy keskustelua Tívoli-huvipuiston omistajien kanssa sen mahdollisesta uudelleen avaamisesta. Entinen Aurinkorannikon vetonaula on rapistuneessa kunnossa, ja se pitäisi modernisoida sekä elvyttää entiseen loistoonsa.

Kaupungin viranomaiset neuvottelevat eri vaihtoehdoista Tívolin omistajan Tremón Groupin kanssa, ja tavoitteena on saada alue avattua mahdollisimman pian. Alueen modernisoinnin lisäksi Benalmádenan kaupunki näkee mahdollisena, että alueen sisäpuolelle tai sen pysäköintialueen viereen voisi tulla myös kaupallinen alue.

Benalmádenan pormestari Juan Antonio Lara tapasi Tívoli-huvipuiston työntekijöitä maanantaina ja keskusteli heidän kanssaan tilanteen kehittymisestä. Työntekijät odottavat ylimmän oikeusasteen tuomiota heidän työsuhteensa tilanteesta velkaantuneeseen omistajaan Tremón Groupiin.

Beli Nieto, yksi kokoukseen osallistuneista työntekijöistä kertoi, että Tívolin työntekijät ovat yhä toiveikkaita sen suhteen, että ratkaisu löytyisi joko oikeusteitse tai keskustelun kautta. Lisäksi Nieto kommentoi, että työntekijät tulevat jatkamaan protestointia huvipuiston alueella, joka on nyt ollut suljettuna jo lähes kolme vuotta.

Juan Olea, Benalmádenan puhtaanapidosta vastaava valtuutettu puolestaan kertoi, että Tívolin sisäänkäynnin aluetta tullaan kunnostamaan, sillä se näyttää tällä hetkellä synkältä.

Lue lisää:
Uusi pormestari haluaa tehdä Benalmádenasta Costa del Solin vetovoimaisimman kaupungin

Lähde:
surinenglish.es

Teksti ja pääkuva Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Jaa:

Madridin viisi tuntematonta vierailukohdetta

La Cala de Mijasin kesäferiat alkavat tänään