AjankohtaistaAjanviete

Lauantain illanviettoa Fuengirolan Marenostrum-musiikkifestivaaleilla

Julkaistu: 20.07.2023

Marenostrum Fuengirolaa vietetään tänä vuonna kahdeksatta kertaa, ja sillä on jo vakiintunut asema Espanjan kesän konserttitarjonnassa. Festivaali on alkanut 13. toukokuuta, ja se kestää syyskuun 2. päivään asti. Sen aikana on yli 40 erilaista musiikkitapahtumaa. Espanja.Com vietti tapahtumapaikalla lämpimän heinäkuisen lauantai-illan espanjalaisen rock-yhtyeen Hombres G:n konsertissa.

Marenostrum-musiikkifestivaalin tapahtumapaikan sijainti on ainutlaatuinen. Päälava, jossa on yli 18 000 katsomopaikkaa, on sijoitettu siten, että katsomosta on suorat näkymät aivan vieressä sijaitsevalle Välimerelle. Toinen lava, jossa on 2400 katsomopaikkaa, on sijoitettu historiallisen Sohailin linnan muurien sisäpuolelle.

Marenostrum-festivaaleja vietetään ainutlaatuisessa ympäristössä.

Festivaali on myös sitoutunut ympäristöarvojen noudattamiseen, ja sen mottona onkin vähennä kuluttamista, uudelleenkäytä ja kierrätä. Myös merien suojelu kuuluu festivaalien arvomaailmaan.

Marenostrum huomioi liikuntarajoitteisten pääsyn tapahtumaan erilaisilla esteettömän pääsyn järjestelyillä.

Tapahtumapaikalle saapuminen

Marenostrumiin on mahdollista saapua sekä Málagan että Marbellan suunnasta julkisilla kulkuneuvoilla (juna tai linja-auto), mutta silloin tulee varautua noin parinkymmenen minuutin kävelymatkaan. Taksilla pääsee suoraan lähes tapahtumapaikalle asti.

Omalla autolla saapuville on varattu kaksi pysäköintialuetta, jotka avautuvat kymmenen minuuttia ennen tapahtuma-alueen avaamista. Niistä on tapahtumapaikalle noin 10–15 minuutin kävely.

Marenostrumin festivaalialueelle on kolme sisäänkäyntiporttia. A-portti on VIP-lipun ostaneita asiakkaita varten, B-portti istumakatsomolipun hankkineille ja C-portti permantopaikoille. Espanja.Comin toimitus saapui paikalle heti festivaalialueen avautuessa klo 19.30, jolloin sisään pääsi ilman jonottamista.

Tapahtumaan kulku oli hyvin suunniteltu.

Festivaalialueen palvelut

Marenostrum-alueelle on rakennettu useita ruokakojuja, joissa on tarjolla erilaisia ateriavaihtoehtoja. Juomavaihtoehtoina oli olutta, viiniä, erilaisia drinkkejä ja virvoitusjuomia. Myös illan esiintyjän fanitavaraa ja Marenostrum-nimikkotavaraa oli myynnissä.

Festivaalialueella oli runsaasti palveluja.

Hombres G -konsertti

Espanja.Comin toimitus kävi kuuntelemassa 15. heinäkuuta espanjalaisen Hombres G -rockyhtyeen konsertin. Madridilainen yhtye on Espanjassa hyvin tunnettu, ja sillä on takanapäin jo yli 40 vuoden ura, 3000 konserttia sekä miljoonia myytyjä levyjä. Hombres G veti energisen ja mukaansatempaavan konsertin, johon espanjalainen yleisö osallistui tanssien ja laulaen tuttujen hittien mukana.

Illan esiintyjä sai yleisön hyvin mukaan.

Lippujen hankinta

Lippuja voi hankkia Marenostrumin omien www-sivujen kautta, josta lipunosto ohjautuu lipunmyynnin palveluntarjoajalle. Lipunmyynnin palveluntarjoaja ja hinnat vaihtelevat eri konserttien ja lipputyypin välillä. Osaan konserteista lippuja voi myös hankkia El Corte Ingles -tavaratalosta.

Lue lisää:
Fuengirolan Marenostrum-musiikkifestivaalit ja Repsol yhdistävät voimansa

Lähde:
marenostrumfuengirola.com

Teksti ja kuvat Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Jaa:

Mijas Pueblon kesäillan maukas tapasreitti

Espanjassa Ellun kaa! -osa 16