Mistä löydän matkustussäännöt Espanjaan?

Julkaistu: 21.03.2022
AjankohtaistaPoikkeustilannetiedotusUusimmat

Matkustaminen vaatii nykyään hieman tilanteen seuraamista, sillä Euroopan maissa on kussakin omat säännöt maahantuloon. Ajankohtaiset säännöt löydät reopen.europa sivuilta. Tässä ohjeet miten löydät sieltä tarvittavat tiedot Espanjaan maahantuloon.

Espanja.Comista tiedustellaan jatkuvasti mitä edellytetään maahantuloon Espanjaan. Valitettavasti emme ei voi antaa näin tarkkoja vastauksia kullekin kysyjälle. Tilanteet voivat muuttua nopeastikin ja kunkin matkustajan tilanne on erilainen, joten emme voi ottaa vastuuta maahanpääsystä.

Kehotamme kaikkia tutkimaan tilanne omalta kohdaltaan silloin kun oma matkustusaika koittaa. Ajankohtaisimmat ja paikkansapitävät tiedot löydät sivuilta reopen.europa.eu.

Tämä on Euroopan Unionin virallinen verkkosivusto ja se antaa tietoa matkustus- ja terveystoimenpiteistä EU:ssa ja Schengeniin maissa (Islanti, Liechtenstein, Norja ja Sveitsi) covid-19-pandemian aikana. Tietoja päivitetään usein ja ne ovat saatavilla 24 kielellä.

Ohjeet sivuston käyttöön
  • Käyttämällä tätä osoitetta pääset suoraan suomenkielisille sivuille: https://reopen.europa.eu/fi/
  • Kielen voi vaihtaa oikealta ylhäältä
  • Valitse maa ja ”mene”

 Ylärivissä on neljä ikonia:

  • ”kartta” = matkustamista koskevat säännöt
  • ”maski”=rajoitukset kohdemaassa
  • ”risti”= terveystilanne
  • ”info”= muut tiedot

Valitse ”kartta” -ikoni ja sen alta neljästä ikonista toinen vasemmalta, se jossa on matkalaukun kuva. Sieltä löydät toisesta EU maasta tuleville PAKOLLISET MATKUSTUSASIAKIRJAT sekä tiedon, mitä vaadittava ”KORONATODISTUS” pitää sisältää juuri tällä hetkellä eli rokotukset, sairastettu tauti, testit, voimassaolon jne.

Täältä löydät ohjeen terveystietolomakkeen täyttöön.

Näillä tiedoilla voit rauhassa valmistella matkasi.
Tervetuloa Espanjaan!

Kuva
Pxhere

Jaa:

Rullakiekkotiimissä osaksi Aurinkorannikon elämää

Sähköskootille uudet säännöt Espanjassa