Plaza Mayorin McArthurGlen Designer Outlet rikkoi asiakas- ja liikevaihtoennätykset

Julkaistu: 19.09.2023
AjankohtaistaAjanviete

Luksusbrändeistään tunnettu McArthurGlen Designer Outlet Málagassa saavutti tänä kesänä parhaan myyntinsä sitten vuoden 2020 avajaisten. Liikkeissä asioi 1,3 miljoonaa ostajaa ja liikevaihto kasvoi 20 %.

Málagassa sijaitsevassa Plaza Mayor -kauppakeskuksessa tehtiin tänä kesänä 16 % enemmän ostoksia kuin viime kesänä. Monet kauppakeskuksen merkkiliikkeet ovat julkaisseet samansuuntaisia tuloksia. Birkenstock, Tommy Hilfiger, Lacoste ja Under Armour kirjasivat kaikki ostajien ja liikevaihdon nousun kesä-, heinä- ja elokuussa. Nousu johtui pääasiassa kesä- ja juhlavaatteiden hyvästä myynnistä.

McArthurGlenin mukaan menestys johtuu matkailun elpymisestä ja Málagan hyvästä maineesta kansainvälisenä matkakohteena. Merkittävimmät ulkomaalaiset ostajaryhmät, jotka asioivat tänä kesänä Plaza Mayorilla, tulivat Marokosta, Lähi-idästä (Kuwait ja Saudi-Arabia) ja Yhdysvalloista.

Uusi Hugo-myymälä avataan

McArthurGlen Designer Outletiin avataan lokakuussa uusi Hugo-myymälä. Myymälä on seurausta Hugo Boss -brändin jakautumista kahdeksi erilliseksi merkiksi. Myös Boss-myymälä pysyy kauppakeskuksessa.

Kauppakeskuksen johtajien aikomuksena on edelleen jatkaa ympäristöystävällisellä linjalla. Viime kesäkuussa keskus ylitti 90 prosentin kierrätettävyysprosentin.

Keskus haluaa jatkossakin osallistua hyväntekeväisyyshankkeisiin. Niitä ovat olleet esimerkiksi 380 vaatekilon lahjoittaminen Cudeca-säätiölle osana Recycle Your Fashion -ohjelmaa, Ronald McDonald Foundationin hyväntekeväisyysgolfturnaus ja Punaisen Ristin Brisa-festivalin sponsorointi.

Apua Marokolle

Kauppakeskus aloitti myös torstaina 14. syyskuuta vaatteiden keräämisen Marokon auttamiseksi tuhoisan maanjäristyksen jälkeen. Syyskuun 22. päivään asti kerätään vaatteita (pääasiassa talvivaatteita), jotka luovutetaan Málagan marokkolaisyhdistykselle jakelua varten.

Keskus antaa myös rahalahjoituksen El Baraka Angels -järjestölle. Molemmat kampanjat ovat avoimia sekä yrityksille että yksityishenkilöille, jotka haluavat osallistua.

Lue lisää:
Málagan Plaza Mayorin McArthurGlen Outletista tulee Espanjan suurin designer outlet
AliExpress avaa viikonloppuna ensimmäisen myymälän Málagaan

Lähde:
surinenglish.es

Teksti ja kuvat Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Jaa:

Espanjassa Ellun kaa!

Uutiskirje syyskuu 02/2023