Ralliespanjaa Andalusialaisittain, osa 1 – kohti Nesterallya!

Julkaistu: 05.10.2020
AjankohtaistaUusimmatVideot
add one

Ralliespanjaa Andalusialaisittain -videosarjassa tullaan tutustumaan Tomi Weurlanderiin, sekä seuraamaan hänen matkaansa Andalusian ralliteiltä aina ensi vuoden Jyväskylän Nesterallyihin asti.

Pitkän kokemuksen ralliajoista omaava Tomi Weurlander valmistautuu tulevan talven ja kevään aikana Andalusian teillä ensi kesän Jyväskylän suurajoihin Suomesta toimitetun 4-vetoisen Mitsubishinsa kanssa, joka laitetaan kisakuntoon omalla Málagassa sijaitsevalla autopalvelupisteellä Motorcenterissä. Kokemusta Tomilla on runsaasti myös mekaanikon töistä, ja rallikisoja on tullut ajettua omassa tallissa jo yli 30 vuoden ajan.

Mitsubishia tullaan testaamaan tulevan talven aikana Espanjan kisoissa, ja niitä voi seurata videosarjan tulevissa jaksoissa Espanja.Comin youtube-kanavalla. Tulevista rallikisoista ilmoitetaan sekä Motorcenterin omilla verkkosivuilla että heidän Facebook-sivuillaan.

Videosarjan ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Tomiin ja hänen tavoitteisiinsa ja suunnitelmiinsa ralliteille ja -kisoihin. Jaksossa kuullaan myös hyödyllistä tietoa rallista kiinnostuneille, kuten muun muassa mitä pitää tehdä mikäli haluaa ralliharrastuksen Espanjassa aloittaa, mitä tulee tietää, ja mistä auto kannattaisi hankkia. Tomi myös kertoo omista kokemuksistaan, ja miten esimerkiksi Suomen ja Espanjan ajot eroavat.

Ohjelmasarjassa tullaan myös talven ja kevään aikana tutustumaan Andalusiassa toimivaan uuteen suomalaisvetoiseen rallitiimiin, ja tullaan näkemään myös rallin ajamista ja harjoittelua, sekä tutustumaan ralliin harrastuksena Espanjassa.

Katso sarjan ensimmäinen osa allaolevalta videolta, ja lue myös Tomin sekä yrityskumppani Jirkka Jurvasen muusta toiminnasta autopalvelupiste Motorcenterissä tästä.

Jaa:

Andalusian asukkaille alennusta matkailumajoituskuluista

Covid-19 muokkaa Espanjan kiinteistömarkkinoita – upea huvila nyt 700 000 euron alennuksella

add one