AsuminenTerveys- ja hyvinvointi

Espanja.Com järjestää Koti Espanjassa – asumisen ja hyvinvoinnin messut Fuengirolassa lokakuussa 2024

Julkaistu: 06.06.2024

Verkkomedia Espanja.Com järjestää lauantaina 26.10.2024 Koti Espanjassa – asumisen ja hyvinvoinnin messut Fuengirolassa. Messujen tapahtumapaikkana on Las Palmeras -hotelli, joka sijaitsee Fuengirolan satamaa vastapäätä.

Asuminen ja eläminen Espanjassa sekä siihen liittyvä hyvinvointi- ja terveysnäkökulma kiinnostaa suomalaisia yhä enemmän. Asumisratkaisujen lisäksi etsitään myös päivittäisessä elämässä välttämättömiä terveys-, kauneus- ja hyvinvointipalveluja. Kokonaisvaltainen elämänlaatu koetaan tärkeäksi siihen ollaan valmiita investoimaan.

Asumisen ja hyvinvoinnin messuille on kysyntää

Messujärjestelyistä vastaavan Espanja.Comin toimitusjohtaja Ismo Ivakko kertoo, että Espanja.Com on järjestänyt sekä asunto- että terveysmessuja tai niiden yhdistelmää Fuengirolassa viisi kertaa aiemmin vuosina 2017, 2018, 2019 ja 2024. Koronaepidemian jälkeen messujen järjestämiseen tuli taukoa, mutta maaliskuussa messutapahtumien järjestäminen aloitettiin uudelleen Terveys- ja hyvinvointimessuilla.

Tunnelmia maaliskuun Terveys- ja hyvinvointimessuilta.

Kaikki aiemmat messut ovat olleet menestys. Kävijät ovat löytäneet messuilta heitä kiinnostavia aiheita ja palveluita sekä päässeet kuuntelemaan tärkeitä luentoja asumiseen ja hyvinvointiin liittyen.

Edelliset asumisteemaiset messut järjestettiin vuonna 2019 ja sen jälkeen moni on ottanut yhteyttä ja kysynyt, milloin seuraavat messut järjestetään, kertoo Ivakko. Nyt lokakuussa järjestettävillä messuilla yhdistyy kaksi suomalaisia kiinnostavaa teemaa: Espanjassa asuminen ja päivittäiseen elämään liittyvät hyvinvointipalvelut.

Asuminen Espanjassa kiinnostaa

Ivakko toimii itsekin kiinteistövälitysalalla, josta hänellä on 27 vuoden kokemus Espanjan Aurinkorannikolta. Hänen mukaansa suomalaiset asunnonostajat hakevat asuntoja aktiivisimmin Fuengirolan, Benalmádenan ja Mijasin alueelta.

Eniten haetaan kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen kerrostaloasuntoa kauniilla terassinäkymillä alueelta, josta on helppo pääsy rantaan. Asuntoa käytetään lomailuun ympäri vuoden, ja usein sitä myös vuokrataan, kun ei itse olla paikalla. Nykyään myös yhä useampi asuu Espanjassa ison osan vuodesta.

Lisäksi Ivakko on työnsä kautta havainnut, että moni asuntosijoittaja on alkanut kiinnostua Aurinkorannikosta sijoituskohteena. Aurinkorannikko mielletään nykyään ympärivuotisena matkakohteena, eikä sinne matkata enää pelkästään perinteisinä sesonkiaikoina.

Hyvinvointi on tänä päivänä yhä tärkeämmässä asemassa

Ivakko näkee, että tänä päivänä terveys- ja hyvinvointi liittyvät hyvin läheisesti asumiseen sekä matkailuun. Ihmiset huomioivat terveystekijät yhä enemmän esimerkiksi matkakohteen ja asumispaikan valinnassa. Moni muuttaakin vakituisesti tai osavuotisesti Espanjaan juuri terveyssyistä.

Espanjasta löytyvät kaikki tarvittavat terveys-, hyvinvointi- ja kauneusalan palvelut. Alan palveluita voi tietyillä alueilla, kuten Costa del Solilla Fuengirolassa ja Costa Blancalla Torreviejassa, hankkia myös suomalaisilta palveluntarjoajilta, mikä madaltaa asiointikynnystä. Moni kehuu myös julkisen terveydenhuollon olevan Espanjassa erinomainen.

Kansaneläkelaitokselta on 1.5.2023 lähtien (takautuvasti 1.1.2023 lähtien) saanut myös aiempaa suuremman sairaanhoitokorvauksen, kun asiakas hakeutuu omatoimisesti hoitoon toiseen EU-maahan. Siksi esimerkiksi silmäleikkauksen voi tulla tekemään Fuengirolaan ja lomailla samassa yhteydessä.

Lisäksi Espanjan ja erityisesti Costa del Solin ilmasto koetaan yhdeksi maailman parhaista. Ulkoileminen onnistuu ympäri vuoden, jolla on myönteisiä vaikutuksia niin fyysiseen terveyteen kuin mielialaan, vinkkaa Ivakko.

Messut kohtaamispaikkana yrityksille ja asiakkaille

Espanjassa asumisen ja hyvinvoinnin messuilla näytteilleasettajina on pääosin suomalaisia Aurinkorannikolla toimivia kiinteistöalan sekä terveys-, kauneus ja hyvinvointialan yrityksiä ja ammattilaisia. Näytteilleasettajien joukossa on myös monikansallisia sekä espanjalaisia yrityksiä.

Messuilla kävijöillä on messupäivän aikana mahdollisuus tutustua suomalaisiin kiinteistö- ja hyvinvointialan palveluntarjoajiin sekä heidän tarjoamiinsa palveluihin ja tuotteisiin.

Messuilla voi muun muassa tutustua Espanjan asuntotarjontaan, ottaa näytehoitoja, kampauksia ja hierontoja sekä testata ja ostaa erilaisia tuotteita. Lisäksi päivän aikana on tilaisuus kuunnella useita asiantuntijaluentoja.

Messujen tavoitteena on saattaa yritykset ja asiakkaat kohtaamaan. Lisäksi tarkoituksena on saada Aurinkorannikolla oleskelevat suomalaiset löytämään omiin tarpeisiin vastaavat palveluntarjoajat ja palvelut sekä auttaa yrityksiä tavoittamaan uusia asiakkaita ja kontakteja.

Messut järjestää Espanja.Com

Messut järjestävä Espanja.Com on vuodesta 2006 lähtien toiminut verkkomedia, joka tuottaa artikkelien ja uutisten muodossa tasokasta, monipuolista ja ajankohtaista sisältöä koko Espanjasta sekä matkailusta ja asumisesta Espanjassa.

Espanja.Comin päätoimitus sijaitsee Benalmádenassa ja aluetoimittajia on Madridissa, Barcelonassa, Costa Blancalla ja Kanariansaarilla.

Tavataan messuilla!

Messut tarjoavat alueen suomalaisille asukkaille ja lomalaisille mielenkiintoisen ja hauskan päivän, jonka aikana voi muun muassa tutustua uusiin tuotteisiin ja palveluihin sekä saada hyödyllistä tietoa asumiseen ja hyvinvointiin liittyen.

Toivotamme sekä kävijät että näytteilleasettajat lämpimästi tervetulleeksi Koti Espanjassa – asumisen ja hyvinvoinnin messuille lauantaina 26.10. kello 10–17 Las Palmeras -hotelliin. Tapahtuma on kävijöille maksuton.

Espanja.Comin toimitusjohtajan Ismo Ivakon tervehdys.

Messusivuille pääset tästä.

Näytteilleasettajat voivat varata messupaikan ja kysyä lisätietoa ottamalla yhteyttä Espanja.Comin myyntiin:

Toimitusjohtaja Ismo Ivakko
ismo.ivakko@espanja.com +34 655 689 455
tai +358 40 722 1472

Myyntineuvottelija Tuukka Rauhala
tuukka.rauhala@espanja.com +34 634 384 164

Teksti ja kuvat Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Tilaa maksuton uutiskirjeemme suoraan sähköpostiisi!
Tilaa maksuton asumisen uutiskirjeemme suoraan sähköpostiisi!

Jaa:

Mijas käynnistää metsäpalojen ehkäisykampanjan espanjaksi ja englanniksi

Costa del Solin ranta- ja jalkasuihkut ovat tämän kesän suljettuna vesipulan takia