AsuminenRemontointi ja rakentaminen

Suomalainen huippubrändi Kiilto saapui Espanjaan

Julkaistu: 01.02.2024

Kaupallinen yhteistyö Profsystem – Espanja.Com

Kosteiden tilojen remontointiin Espanjan Aurinkorannikolla on saapunut apua suomalaisten suosiman Kiilto-yrityksen tuotteista. Mijasissa on nyt avattu suomenkielistä palvelua tarjoava Kiilto-tuotteiden esittely- ja myyntipiste.

Kiilto on suomalainen yritys, jolla on yli 100-vuotinen historia. Tarina alkoi vuonna 1919 Tampereelta, jolloin Suomessa oli puutetta lähes kaikesta. Kekseliäät ihmiset perustivat yrityksiä valmistaakseen tuotteita itse. Näin syntyi myös Kiilto, jonka nimi kuvastaa alkuvuosien tuotevalikoimaa, joihin kuuluivat maalit, kiillotteet ja vahat kenkätehtaille sekä spriilakkoja ja kiilloketta huonekalutehtaille.

Myöhemmin Kiilto-liiketoiminta on kasvanut uusille alueille ja uusiin maihin. Tammikuussa 2024 Kiilto-tuotteiden esittely- ja myyntipiste avattiin myös Espanjan Aurinkorannikolle Mijasiin.

Kiilto-tuotteiden esittely- ja myyntipiste Espanjan Aurinkorannikolla Mijasissa.

Remontointi ja vesieristys Espanjassa

Espanjassa remontointia suunniteltaessa kannattaa olla huolellinen ja tarkka. Remonttia tekevä yritys on turvallista valita suositusten kautta ja varmistaa, että se käyttää remontissa vain laadukkaita ja sertifikoituja materiaaleja. On hyvä muistaa vanha toteamus: kalleimpia remontteja ovat ne, jotka joudutaan tekemään kahteen kertaan ja ne, jotka eivät koskaan valmistu.

Erityisesti kylpyhuoneiden rakentamisessa ja remontoinnissa on Espanjan ja Suomen välillä merkittäviä eroja. Monissa espanjalaisissa kodeissa on kylpyhuoneet tehty täysin ilman vesieristyksiä.

Siksi pienetkin vesivuodot saattavat aiheuttaa kosteuden siirtymisen kylpyhuoneen seinän läpi esimerkiksi makuuhuoneen tai olohuoneen seinään, jonne ilmestyy homepilkkuja. Espanjalaisittain nämä pilkut on vain tapana pestä lejialla eli valkaisuaineella pois, mutta itse ongelman aiheuttajaan ei puututa.

Kiillon tuotteet takaavat ensiluokkaisen remonttituloksen

Kiilto-tuotteiden saapumisen ansiosta Aurinkorannikollakin on mahdollisuus märkätilojen laaturakentamiseen ja -remontointiin suomalaisin standardein.

Laadukkaat pohjusteet, vedeneristystarvikkeet, tasoitteet, laatoitusaineet, saumalaastit ja silikonit takaavat huipputuloksen. Kiilto-tuotteilla vesieristys on kunnossa, mikä puolestaan pitää märkätilat kuivina koko niiden käyttöiän ajan. Näin asuntoon ei pääse leviämään hometta märkätilojen kautta. Kuivat ja lämpimät sisätilat lisäävät asumisviihtyvyyttä myös Espanjassa.

Kiilto seinätasoitteita.
Kiilto silikoneja.

Palvelua ja remonttiapua suomen kielellä

Suomea kieltä hyvin osaava eestiläinen Andreo Tann aloitti tammikuussa remontointi- ja maahantuontiyrityksensä toiminnan Fuengirolan Miramar-ostoskeskuksen lähellä sijaitsevalla teollisuusalueella. Andreolla on sekä remontointeihin erikoistunut Profsystem-yritys että Kiilto-tuotteiden esittely- ja myyntipiste.

Andreolla on sekä remontointeihin erikoistunut yritys että Kiilto-tuotteiden esittely- ja myyntipiste.

Andreolla on yli 20 vuoden kokemus rakentamisesta ja remontoinneista. Profsystem pystyy toteuttamaan sekä kodin pienet että isommatkin remontit Aurinkorannikolla.

Andreon kautta rakennusalan yritykset ja kodin remonttia suunnittelevat yksityisasiakkaat voivat ostaa ja tilata kaikki asunnon remontointiin ja puhtaanapitoon tarvittavat laadukkaat Kiilto-tuotteet. Heti saatavilla olevia Kiilto-tuotteita ovat muun muassa lattia- ja seinätasoitteet, vesieristysmateriaalit, saumalaastit, silikonit sekä siivous- ja puhdistusmateriaalit.

Kiilto remontointituotteita.
Kiilto siivousvälineitä.

Andreo järjestää myös Kiilto-tuotteiden käyttö- ja asennuskoulutuksia ja opastaa yksilöllisesti remonttiin sopivien tuotteiden valinnassa.

Mikäli asunnossasi on remonttitarvetta, älä epäröi ottaa yhteyttä ja pyytää Profsystemsiltä tarjousta. On sitten kyse kylpyhuoneiden silikonien vaihdosta tai koko huoneiston remontoinnista, Profsystemsiltä löytyy asiantuntemusta ja osaamista sekä laadukasta ja täsmällistä palvelua suomen kielellä.

Lähteet
Andreo Tann
profsystem.eu
kiilto.fi

Teksti ja kuvat Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Jaa:

Espanjan 10 kalleinta kaupunkia asua

Espanjassa Ellun kaa! -osa 40