about us

Mediatiedot

1. Espanja.Com

Espanja.Com on jo vuodesta 2006 asti toiminut monikanavainen media, joka tarjoaa suomalaisille tietoa ja palveluja kaikissa Espanjaan liittyvissä asioissa. Olipa kyse sitten Espanjaan matkustamisesta, Espanjassa asumisesta, elämisestä, matkailusta tai mistä tahansa palvelutarpeesta ennen lähtöä tai kohteessa, Espanja.Com on tietolähde numero yksi. Kattavasta palveluhakemistosta asiakas löytää nopeasti tarvitsemansa palveluntarjoajan kaikkiin arjen sekä juhlan tilanteisiin.

Monen suomalaisen ensikontakti Espanjaan alkaa tiedonhaulla Googlen kautta, joka johtaa lähes aina Espanja.Com -sivustolle, sillä se on ensimmäisten hakutulosten joukossa. Sivustolla ja sosiaalisessa mediassa julkaistut ajankohtaiset ja laadukkaat artikkelit sekä tiedotteet, koetaan kiinnostaviksi ja luotettaviksi. Siellä missä tapahtuu, on aina myös Espanja.Com.

Mainostajalle Espanja.Com on tunnettu ja kattava media, joka tavoittaa Espanjassa matkailusta ja asumisesta kiinnostuneet suomalaiset. Espanja.Comin kautta saat yrityksesi ja tuotteesi laajasti esille juuri oikealle kohderyhmälle.

Saatavilla on useita eri mainos- ja kampanjavaihtoehtoja, joista löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin tavoitteisiin. Espanja.Com myös järjestää ja on mukana monilla asumis- ja lomateemaisilla messuilla sekä Espanjassa että Suomessa, joissa teemme mielellään tuloksellista yhteistyötä mainostajien kanssa.

Tutustu ilmoitusvaihtoehtoihimme, ota yhteyttä ja tavoita Espanjasta kiinnostuneet suomalaiset jo tänään!

Espanja.Com tunnusluvut:
–n. 100 000 kävijää / kk
– Facebook-seuraajia 63 700 ja Instagram-seuraajia 5400

2. Display-mainonta

Espanja.Comin display-mainonasta vastaa Revalue Media Oy. Display-mainonta Espanja.Comissa on mahdollista sekä ohjelmallisesti ostettuna että suorakampanjoina. Katso lisää kohdasta Hinnasto ja tekniset tiedot.

3. Palveluhakemisto ja sisältömarkkinointi

Espanja.Com tuottaa useita palveluhakemistoon ja sisältömarkkinointiin liittyviä palveluita eri toimialojen yrityksille. Espanja.Com palveluhakemisto takaa yrityksen näkyvyyden asiakkaille, jotka etsivät palveluita Suomessa ennen matkaa ja Espanjassa sinne saavuttuaan. Yritys voi luoda sivustonsa itse omilla tunnuksilla tai tilata sivustonluontipalvelun. Sivustolla on näkyvissä yrityksen esittelyteksti, logo, linkki yrityksen www-sivuille, kuvat (max. 20), video, karttakohdennus, aukioloajat, sosiaalisen median linkit ja yhteydenottolomake.

Espanja.Com uutiskirjemainos joko uutiskirjeessä tai asuntouutiskirjeessä soveltuu hyvin esimerkiksi yrityksen tai asuntokohteen markkinointiin. Uutiskirjeillä, joissa esitellään asuntokohteita ja yrityksiä sekä tuoreimpia artikkeleita Espanjasta, on molemmilla noin 23 000 tilaajaa ja ne lähetetään vuoroviikoin sähköpostitse.

Espanja.Com Aurinkorannikon Palvelukartta ilmestyy kaksi kertaa vuodessa (maaliskuu-huhtikuu ja syyskuu-lokakuu) ja sitä on painettu vuodesta 2002 lähtien noin 30 000 kpl painomäärällä/vuosi. Karttaa jaetaan Aurinkorannikon eri palvelupisteissä, mm. kahviloissa, ravintoloissa, autovuokraamoissa, kiinteistövälitysyrityksissä, kauneushoitoloissa sekä seurakuntakodilla ja yhdistyksissä. Painetut kartat jaetaan aina loppuun ja tuote on niin laajasti tunnettu, että se on olemassa lukuisissa loma-asunnoissa ja espanjankodeissa. Kartta tuotetaan myös eKarttana, joka löytyy Espanja.Com-sivuilta. Mainospaikkaan Aurinkorannikon palvelukartassa sisältyy näkyvyys Espanja.Com palveluhakemistossa 12 kk ajan + esittelysivun luontipalvelu.

Espanja.Comin tuottama sponsoroitu 1-2 min mittainen yritysesittelyvideo on helppo tapa hankkia asiakkaat tavoittava laadukas esittelyvideo. Ammattitaitoinen toimittajamme ja kuvaaja-editoijamme tekevät kohdeyrityksen kanssa yhteistyössä videon käsikirjoituksen ja kuvaussuunnitelman. Valmistumisen jälkeen video on yrityksen rajattomassa markkinointikäytössä. Lisäksi video postataan Espanja.Comin facebook-sivustolle ja YouTube-kanavalle, joissa se saavuttaa laajan näkyvyyden. Pakettiin kuuluu myös yrityksen esittelysivun luonti Espanja.Com palveluhakemistoon 12 kk ajaksi.

Espanja.Com artikkelin yrityslinkki sovitussa artikkelissa takaa aktiivisen linkin yrityksen omille sivuille Espanja.Com palveluhakemistoon 12 kk ajaksi. Artikkeleilla on huomattava määrä lukijoita ja tätä kautta moni asiakas on löytänyt tarvitsemansa palvelun.

Espanja.Com sponsoroitu artikkeli sisältää toimittajan kirjoittaman artikkelin, joka julkaistaan Espanja.Comin artikkelisivuilla, Facebookissa ja uutiskirjeessä. Lisäksi pakettiin sisältyy näkyvyys Espanja.Com palveluhakemistossa 12 kk ajan + esittelysivun luontipalvelu.

4. Hinnasto ja tekniset tiedot

Display-mainonta

Desktop

MainosformaaattiKoko
Hinta
(hintoihin lisätään alv 21 %)
Paraati980 x 400 px  CPM 25 €
Panorama980 x 120 px   CPM 12 €
Pystyparaati300 x 600 px    CPM 12 €
Boksi300 x 250 px CPM 10 €
Jättiboksi468 x 400 px  CPM 12 €
CPM-hinta = hinta/1000 mainosnäyttöä.
Tekniset tiedot
Tiedostomuodot gif, jpeg, png, HTML5
Tiedoston koko max 100 kt

Mobiili

MainosformaaattiKoko
Hinta
(hintoihin lisätään alv 21 %)
Paraati300 x 300 px   CPM 15 €
Tuplaparaati300 x 600 px   CPM 18 €
Digikokosivu300 x 431 px   CPM 18 €
CPM-hinta = hinta/1000 mainosnäyttöä.
Tekniset tiedot
Tiedostomuodot gif, jpeg, png, HTML5
Tiedoston koko max 100 kt

Kysy lisää mainonnan mahdollisuuksista!

Ismo Ivakko

Espanja.Com myynti

ismo.ivakko@espanja.com

Palveluhakemisto ja sisältömarkkinointi

TuoteHinta ja tuotekuvaus
(hintoihin lisätään alv 21 %)
AineistoSijainti ja havainnekuva
Näkyvyys Espanja.Com palveluhakemistossa + esittelysivun luonti• 350 €/12 kk
• Jatkosopimus 20 €/kk
• Sisältää esittelysivun luonnin
• Sovittu aineistoYrityksen omasivu palveluhakemistossa
Espanja.Com uutiskirjemainos• 350 €/krt• Teksti ja kuvaTutustu uutiskirjeeseen tästä
Näkyvyys Espanja.Com Aurinkorannikon Palvelukartassa• Alk. 450 €/1 palsta
• Sisältää näkyvyyden Espanja.Com Palveluhakemistossa
12 kk ajan + esittelysivun luonnin
• Mainosaineisto ja yrityksen sijaintiKatso esittely palvelukartasta tästä
Espanja.com sponsoroitu yritysesittelyvideo• 490 €/video 1-2 min
• Sisältää näkyvyyden Espanja.Com Palveluhakemistossa 12 kk ajan + esittelysivun luonnin
• Postaus Espanja.Com -Fb-sivuille + youtube-kanavalle
• Sovittu aineistoKatso esimerkki esittelyvideosta tästä
Yrityslinkki Espanja.Com artikkelissa• 650 €/12 kk
• Espanja.Com -Palveluhakemisto
• Sovittu aineistoKatso esimerkki yrityslinkin sisältävästä artikkelista tästä
Espanja.Com sponsoroitu artikkeli• 1200 €/kpl
• 12 kk näkyvyys
• Espanja.Com -Palveluhakemisto
• Sovittu aineistoKatso esimerkki sponsoroidusta artikkelista tästä

Ota Yhteyttä

Otamme yhteyttä niin pian kuin mahdollista. Olethan ystävällinen ja täytät kaikki kentät.

  Yhteystiedot

  Puerto Marina Benalmádena
  Avenida Juan Sebastian Elcano, Local 7
  Edificio Palacio de Poniente,
  29630 Benalmádena Costa,
  Málaga

  Ota yhteyttä myyntiimme niin suunnitellaan sinun yrityksellesi sopivat mainosratkaisut.
  (+34) 655 689 455 Ismo Ivakko
  (+34) 691 312 491 Anu Koivusaari