Vertaa asuntoja

Finnairilta maksuton koronavakuutus matkalle

Finnairilta maksuton koronavakuutus matkalle

  • 11/11/2020

Matkustaminen mietityttää monia näinä aikoina. Turvallisemman matkan taatakseen muutamat alueet Espanjassa ovat mainostaneet ilmaista koronavakuutusta matkailijoille. Nyt myös Finnair tarjoaa vakuutusta.

Koronapandemian sekä maiden erilaisten rajoitusten takia matkustaminen on epäilyttänyt monia viime aikoina. Espanjassa muun muassa Kanarian saaret tarjoavat maksutonta koronavakuutusta saarilla matkailijoille siltä varalta, jos matkailija sairastuu koronaan matkansa aikana. Myös Andalusian Aurinkorannikko alkaa tarjoamaan samanlaista vakuutusta tammikuusta 2021 eteenpäin.

Finnair on nyt myös julkistanut oman Koronaturvansa. Lentoyhtiö haluaa lisätä matkailijoiden turvallisuuden tunnetta sekä mielenrauhaa lomallaan. Huomioithan, että Koronaturva kattaa vain koronavirukseen sairastumisesta johtuvat sairaudenhoitokulut, ei muita sairauksia. Eli yleinen matkavakuutus kannattaa myös silti ottaa aina matkan ajaksi.

Finnair Koronaturva kattaa koronaan liittyvät sairauskulut jos sairastut siihen matkasi aikana, koronatestin hinnan jos tulos on positiviinen, karanteenin aiheuttamat lisäkulut max. 100€/päivä ja enimmillään 14 vuorokauden ajalta, sekä paluulennon mikäli et pysty matkustamaan kotiin alkuperäisen matkasuunnitelmasi mukaisesti.

Koronaturva sisältyy automaattisesti matkaasi, jos ostat lentolipun Finnairin verkkosivuilta, mobiilisovelluksesta tai asiakaspalvelun kautta niin, että matkan menolento on 3.11.2020 – 31.3.2021 aikavälillä. Matka voi kestää enintään 31 vuorokautta, ja jos se kestää kauemmin, Koronaturva ei korvaa enää sen jälkeisiä kuluja. Koronaturva on myös vain Suomesta ulkomaanmatkoille tarkoitettu, eli vakuutus ei korvaa kotimaan matkoja.

Lue lisätietoja Finnairin sivuilta.

Kuva: Pixabay

Liity keskusteluun