Ajankohtaista

Fuengirola jakaa ”lemmikkipissipulloja” pitääkseen kaupungin puhtaana

Julkaistu: 11.06.2024

Fuengirolan kaupunki muistuttaa eläinten omistajia velvollisuudesta poimia lemmikkien ulosteet välittömästi. Sakko laiminlyönnistä on 301–1500 euroa.

Fuengirolan kaupunki jakaa lemmikkien omistajille uudelleenkäytettäviä pulloja, jotka sisältävät liuosta koirien virtsan puhdistamiseen kaduilta.

Pullojen jakaminen on aloitettu Los Pacosin alueella. Projekti ulotetaan pian koko kaupungin alueelle, ja se on osa laajempaa tiedotuskampanjaa, josta valtuutetut Rosa Ana Bravo ja Carmen Díaz kertoivat yhdessä.

Diaz sanoi, että vaikka useimmat lemmikin omistajista noudattavat sääntöjä lemmikkien virtsan ja ulosteiden puhdistamiseen liittyen, on myös pieni vähemmistö, joka ei tee niin.

Diaz lisäsi, että kaupunki on huomannut, että on omistajia, jotka eivät siivoa lemmikkiensä jätöksiä, mikä aiheuttaa ison ongelman kaupungin puhtaana pitämiselle. Siksi lemmikkien omistajille jaetaan nyt pulloja, jotka voidaan täyttää vesi-etikkaliuoksella pahan hajun poistamiseksi erityisesti kesäkuukausina.

Valtuutetut korostivat myös eläimenomistajien velvollisuutta poistaa ulosteet välittömästi ja muistuttivat, että sakko laiminlyönnistä on 301–1500 euroa.

Lue lisää:
Mijassa yli 400 lemmikinomistajaa uhkaa sakko eläinten jätösten keräämättä jättämisestä

Lähde
fuengirola.es

Pääkuva fuengirola.es
Teksti Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Jaa:

Málagan kaupunki jakaa kaksi sakkoa päivässä kadulle virtsaamisesta

Matkustajia Málagasta Marbellaan lennättävän dronen protyyppi julki