AjankohtaistaAjanviete

La Cala de Mijasin kesäferiat alkavat tänään

Julkaistu: 26.07.2023

La Cala de Mijasin feriavalaistus sytytetään keskiviikkoiltana 26.7. Juhlallisuudet alkavat värikkäällä paraatilla.

La Cala de Mijas on valmiina vuosittaisiin kesäferioihin, jotka alkavat 26.7. ja jatkuvat sunnuntaihin 30.7. asti. Feriat järjestetään La Cala de Mijasin feria-alueella (Recinto Ferial de La Cala de Mijas). Ferioilla esiintyvät tunnetut rock-, pop- ja flamenco-artistit kuten Celtas Corto (perjantai), Antonio Carmona ja José Ortega ‘Manzanita’ (lauantai) ja Andy ja Lucas (sunnuntai). Kaikki konsertit pidetään kunnan casetassa, jonne on vapaa pääsy siihen asti kun tilaa riittää.

Ferioilla on myös tarjolla folklore-esityksiä, paikallisen keittiön antimia ja tietysti kaikki tivolialueen kojut ja huvilaitteet.

Virallinen feriavalaistus sytytetään keskiviikkona klo 22.00. Juhlallisuudet alkavat kuitenkin jo 19.30 värikkäällä paraatilla, jossa on muun muassa jättiläishahmoja. Keskiviikkona kaikki tivolialueen laitteet ovat lasten käytettävissä alennettuun kahden euron hintaan.

Päiväferiat järjestetään Plaza El Torreón -aukiolla perjantaista sunnuntaihin klo 14.00–20.00. Tarjolla on muun muassa musiikkia sekä paikallisen keittiön antimia. Heti avajaispäivänä on tarjolla ilmaista paellaa klo 14.30 alkaen.

Pelastuspalvelujoukkojen vapaaehtoiset tarjoavat tuttuun tapaan tunnistusrannekkeita lapsille sekä henkilöille, jotka saattavat eksyä feria-alueella. Jokaisena feriapäivänä klo 19.30-21.00 on myös niin sanottu meluton aika, jolloin on huomioitu ääniyliherkkyydestä kärsivät lapset.

Pormestari Josele González totesi, että feriat ovat merkittävä tapahtuma myös turisteille, ja ne vetävät La Calaan tuhansia ihmisiä.

Katso La Cala de Mijasin feriaohjelma tästä.

Lue lisää:
Mijas Pueblon kesäillan maukas tapasreitti
Lauantain illanviettoa Fuengirolan Marenostrum-musiikkifestivaaleilla
Málagassa on nähtävillä viidestä miljoonasta legopalikasta koostuva näyttely
Espanja.Com testasi Mijas Pueblon valokuvareitin

Lähde:
surinenglish.es

Teksti ja pääkuva Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Jaa:

Benalmádenan kaupunki haluaa avata uudelleen Tívoli-huvipuiston

Uutiskirje heinäkuu 02/2023