Nauti lämpimästä syksystä eloisassa Rincón de la Victoriassa

Julkaistu: 20.10.2022
AjankohtaistaAsuminenUusimmat

Rincón de la Victoria on viihtyisä kaupunki Costa del Solin Axarquían maakunnassa. Syksyn aikana kaupunki tarjoaa monenlaista viihdyttävää tekemistä ja ajanvietettä kaikenlaisille matkailijoille. Lämpötila pysyttelee koko syksyn ajan 15–22 asteen välillä, joten ulkoilu ja ulkona harrastaminen on miellyttävää. Rincón de la Victoriaan on hyvät liikenneyhteydet ja se sijaitsee vain 15 km päässä Málagasta itään.

Kaupallinen yhteistyö
Rincón de la Victoria on loistava matkakohde läpi koko syksyn. Rantaelämästä pitäville rantailmoja riittää vielä loka- ja marraskuussa. Kaupunki on ihanteellinen myös urheilusta, luonnosta, kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille sekä hyvästä ruokakulttuurista nauttiville. 

Rincón de la Victoria houkuttelee tutustumaan myös sen ainutlaatuisiin luoliin Cueva del Tesoroon ja Cueva de la Victoriaan. Tänä syksynä kannattaa siis ehdottomasti suunnata välimerelliseen Rincón de la Victoriaan ja nauttia vaikka mukavan päivän tai viikonlopun päätteeksi upeasta auringonlaskusta.

Yhdistä luonto ja liikunta

Rincón de la Victorian tarjoaa hienot puitteet esimerkiksi golfin pelaamiseen, ratsastukseen, sukeltamiseen ja skeittaamiseen. Liikuntakeskuksia on useita ja niissä on laajat palvelut.

Katso video Rincón de la Victorian harrastusmahdollisuuksista.

Luonnossa liikkumisesta nauttiville Rincón de la Victorian ympäristö on täydellinen. Kaupungin itäisimmässä osassa on luonnon ja Välimeren ympäröimä kävelyreitti, jota kutsutaan ekologiseksi reitiksi. Se kulkee noin kilometrin matkan verran Torre de Benagalbónin rannikkoa Los Rubioksen ranta-aluetta pitkin. Alue on ekologisesti arvokasta ja sen hiekkadyyneillä kasvaa suojeltuja kasveja, kuten merinarsisseja. Reitti muodostaa myös ensimmäisen osan Gran Senda -reitistä ja osan Senda Litoral -reitistä, joka kulkee Málagan suuntaan.

Sisämaahan päin mentäessä on kolme paikallista eritasoista vaellusreittiä. Kaksi reittiä, Arroyo Granadillas – La Capitana: SL-A 082 ja Arroyo Granadillas – Cerro Tío Cañas: SL- A 083, ovat ympyrän muotoisia ja niiden kulkeminen kestää noin kolme tuntia. Cerro Tío Cañas- Benagalbón: SL-A 084 -reitin kulkeminen kestää noin kaksi tuntia yhteen suuntaan.

Rincón de la Victoriassa on upeita vaellusreittejä
Tutustu kiinnostavaan historiaan ja kulttuuriin

Kuten muissakin Välimeren alueen kaupungeissa, myös Rincón de la Victoriassa on aikojen saatossa asunut useita kansoja, kuten foinikialaiset, roomalaiset ja muslimit. Vielä vanhempaa, kymmenien tuhansien vuosien taakse menevää historiaa edustavat luolat Cueva del Tesoro ja Cueva de la Victoria. Cueva del Tesoro on harvinaisuus, sillä se Euroopan ainoa merenalainen luola.

Cueva del tesoro.

Cueva del Tesoron lähellä sijaitseva Cueva de la Victoria antaa siihen tutustuvalle haasteita, sillä sen sisäänkäynti on luokiteltu haastavaksi. Molemmista luolista on löytynyt muun muassa kivillä kaiverrettuja piirustuksia, neoliittiseltä aikakaudelta peräisin olevaa keramiikkaa ja piikivestä valmistettuja teräaseita. Tesoron luolan läheisyydessä on myös Arqueológico del Mediterráneo -puisto, jossa voi ihailla kauniissa syyssäässä Välimeren kasvillisuutta sekä jäljennöstä luolan seinään tehdyistä maalauksista.

Casa Fuerte de Bezmiliana on Rincón de la Victorian tunnetuin rakennus. Se rakennettiin jo olemassa olevan puolustusjärjestelmän täydennyksenä merirosvoja ja ulkopuolisia valloittajia vastaan vuonna 1766. Sen piha-alueella on suuri puutarha ja upea suihkulähde. Nykyään sisätiloissa järjestetään erilaisia näyttelyitä ja konsertteja. Myös sala Mare Nostrum la Cala del Moralissa on näyttelyitä.

Rincón de la Victoriassa on kaksi vahtitornia (Torre de Benagalbón ja El Cantakin). Niiden tarkoitus oli sotilaallinen ja ne rakennettiin 1300-luvulla.

Gastronomia ja Ruta de la Tapa

Rincón de la Victorialla on rikas ruokakulttuuri. Perinteistä ruokaa ovat kalat ja merenelävät, joista erityisen tunnettuja ovat vartaassa grillatut sardiinit ja anjovikset. Lisäksi on laadukkaita lihoja ja tyypillisiä pataruokia.

Rincón de la Victorian kaupunki ja Espanja.Com solmivat vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen kesäkuussa 2022, johon sisältyy muun muassa artikkelien julkaisuja Espanja.Comin verkkosivuilla. Sisältö on Rincón de la Victorian kaupungin tuottamaa. Artikkeleissa esitellään kaupunkia, sen nähtävyyksiä ja vapaa-ajan mahdollisuuksia sekä eri vuodenaikojen tapahtumia.

Lue lisää
Rincón de la Victoriassa riittää elämää syksyn saapuessa
Rincón de la Victoriassa kampanjoidaan tumpittomien rantojen puolesta.
Suuntaa kesään Rincón de la Victoriassa

Kuvien ja artikkelin lähde
Turismo de Rincón de la Victoria (ayuntamiento de Rincón de la Victoria)

Jaa:

Rattijuopumus voi johtaa Espanjassa jopa kymmenen vuoden vankeuteen

Sofia-opiston uusi toiminnanjohtaja tähtää hyvähenkiseen yhteistyöhön