Asumisen uutiskirje lokakuu 01/2023

Julkaistu: 10.10.2023
AjankohtaistaAsuminenUutiskirjeet
Idyllistä asumista Benalmádena Pueblossa. Kuva Espanja.Com.

ESPANJASSA ASUMISEN ARTIKKELIT

MIKSI KANNATTAA HANKKIA ASIANAJAJA TEHTÄESSÄ KIINTEISTÖKAUPPAA ESPANJASSA?

Suunnitteilla asuntokauppa Espanjassa?
Espanja.Com haastatteli asuntokauppa-asioissa pitkän kokemuksen omaavaa juristia Aura Forsmania, AJ Forsman Abogados– asianajotoimistosta.
Aura Forsman kertoo kahdeksan syytä miksi asianajajan palkkaaminen Espanjan kiinteistökaupassa kannattaa.
Lue Espanja.Comin artikkeli aiheesta.

MIJASIN PARHAAT ASUINALUEET

Mijas on monen matkailijan ja golfaajan kestosuosikki. Tämä monipuolinen kaupunki hurmaa perinteisellä Mijas Pueblolla sekä merellisellä La Calalla.
Myös puinen rantareitti Senda Litoral jää monelle mieleen.
Lue Espanja.Comin artikkeli Mijasista ja mikäli mielessä on asunnonosto, katso millaisia asuntoja Mijasissa on tarjolla.

Lue lisää

VIISI VIEHÄTTÄVÄÄ RANNIKKOPAIKKAKUNTAA ESPANJASSA

Espanjassa trendi muuttaa pois kaupungista jatkaa kasvuaan. Yhä useampi on kiinnostunut asumaan suurimpien kaupunkikeskuksien ulkopuolella sijaitsevilla rannikko- ja maaseutualueilla niiden tarjoaman korkean elämänlaadun vuoksi. Näille paikkakunnille houkuttelevat myös asuntojen matalammat myynti- ja vuokrahinnat. Lisäksi niissä sijaitsevien kiinteistöjen arvo on voimakkaassa nousussa.

Lue lisää

VALENCIAN KAUPUNKI KORVAUSVELVOLLINEN MELUHAITTOJA AIHEUTTANEEN BAARIN VUOKSI

Kerrostalossa asuminen on Espanjassa huomattavasti äänekkäämpää kuin Suomessa, mutta se ei tunnu espanjalaisia juuri häiritsevän. Ihan kaikkea eivät kuitenkaan espanjalaisetkaan siedä.
Valencian korkein oikeus nimittäin päätti, että Valencian kaupungin on maksettava lähes 60 000 euron korvaukset pariskunnalle, jonka oli muutettava kodistaan alapuolella meteliä aiheuttavan baarin vuoksi.

Lue lisää

YRITYKSET

YRITTÄJÄ:

Haluatko mainoksesi tai yrityksesi esille Espanja.Com uutiskirjeeseen, sivuille tai Palveluhakemistoon? Katso lisätietoa täältä tai lähetä viesti osoitteeseen myynti@espanja.com niin otamme sinuun yhteyttä.

Espanja.Com Palveluhakemisto

Palveluhakemistosta löydät myös tietoa Espanjan eri kaupungeista ja kunnista.

HALUATKO MYYDÄ ASUNTOSI?

Haluatko myydä Aurinkorannikolla sijaitsevan asuntosi?
Meillä on runsaasti kansainvälisiä asiakkaita, jotka etsivät unelmakohdettaan Espanjasta juuri nyt.
Ota yhteyttä niin löydämme asunnollesi ostajan!

West Wind Rentals & Properties
info@elponiente.com
puh. +34-655 689 455
GSM 040 722 1472
www.elponiente.com

.

Viihtyisitkö näissä maisemissa?

Varaa oma loma-asuntosi syksylle! Tarjolla mukavia asuntoja sekä lyhyt- että pitkäaikaisvuokraukseen. Kauttamme myös tasokkaat myyntiasunnot Espanjan Aurinkorannikolta.

Ota yhteyttä: WEST WIND RENTALS & PROPERTIES

Myynti: +34 655 689 455 / Ismo Ivakko
Vuokraus: +34 639 948 826 / Nina Ivakko
info@elponiente.com
www.elponiente.com

.

ASUNTOKOHTEET

MYYTÄVÄNÄ

UUDISKOHTEET

PINE HILL RESIDENCES, TORREBLANCA FUENGIROLA

Pine Hill Residences rakennetaan Fuengirolan Torreblancan rinteeseen. Asunnot soveltuvat sekä vakinaiseen että vapaa-ajan asumiseen. Rauhalliseen taloyhtiöön tulee 71 tilavaa asuntoa, joissa on kaikissa kolme makuuhuonetta. Jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka ja varasto. Näköalat ovat merelle, vuorille tai maaseudulle riippuen asunnon sijannista.

Jokaiseen asuntoon tulee turvaovi ja kiinteät vaatekaapit. Keittiö on kalustettu ja täysin varusteltu kodinkoneilla (keraaminen liesi, uuni, mikroaaltouuni, liesituuletin, jääkaappi ja astianpesukone). Kylpyhuoneet on laatoitettu ja kalustettu.

Fuengirolan keskusta sekä Los Bolichesin, Torreblancan ja Las Gaviotasin rannat ovat muutaman minuutin automatkan päässä, ja Torreblancan juna-asemalle on vain 3 min automatka. Taloyhtiön lähistöllä on runsaasti golfklubeja, rantaklubeja ja ostosalueita, joissa on mukava viettää aikaa.

Pine Hill Residencesin piha-alueella on kauniit trooppiset puutarhat ja ulkouima-allas. Yhteisistä sisätiloista löytyy spa-osasto, jossa on lämmitetty sisäuima-allas ja täysin varusteltu kuntosali.

Ota yhteyttä ja varaa pian omasi!

Hinta alk. 199 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE MANE RESIDENCES, BENALMÁDENA

Uudiskohde Mane Residences rakennetaan erinomaiselle paikalle Benalmádena Pueblon läheisyyteen. Kaikista kodeista on upeat näkymät merelle ja rannikolle. Laadukkaaseen taloyhtiöön tulee yhteensä 49 viihtyisää kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoa sekä kattohuoneistoa, joissa on suuret terassit. Lisäksi rakennetaan kaksi kolmen makuuhuoneen rivitaloasuntoa, joissa on oma puutarha.

Avaraan olohuoneeseen on yhdistetty täysin varusteltu avokeittiö Siemensin kodinkoneilla. Myös kylpyhuoneet rakennetaan täysin käyttövalmiiksi ja niihin asennetaan kylpyhuonekalusteet.

Huoneistoissa on laattalattiat, terassit laatoitetaan ulkokäyttöön soveltuvalla laatalla ja kylpyhuoneet märkätiloihin soveltuvalla laatalla. Kaikki asunnot ovat lämpöeristettyjä ja niissä on energiatehokas lämmitys ja ilmastointi. Asunnon myyntihintaan kuuluvat autopaikka ja varasto.

Aidatun taloyhtiön alueella on ulkouima-allas ja kuntosali.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Mieleisen asunnon voi varata 6000 € varausmaksulla.

Hinta alk. 325 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE ALBA BENALMÁDENA COSTA

Uudiskohde Alba rakennetaan erinomaiselle paikalle Benalmádena Costalle. Kaikista kodeista on upeat näkymät merelle ja rannikolle.

Laadukkaaseen kolmen rakennuksen taloyhtiöön tulee yhteensä 20 viihtyisää kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoa sekä kattohuoneistoa, joissa on suuret terassit.

Avaraan olohuoneeseen on yhdistetty täysin varusteltu avokeittiö. Myös kylpyhuoneet rakennetaan täysin käyttövalmiiksi ja niihin asennetaan kylpyhuonekalusteet sekä lattialämmitys. Kaikissa huoneistossa on energiatehokas ilmastointi.

Asunnon myyntihintaan kuuluvat autopaikka ja varasto. Aidatun taloyhtiön alueella on kaksi ulkouima-allasta ja kuntosali.

Ota yhteyttä (ismo.ivakko@espanja.com) ja kysy lisätietoja sekä tilaa kohteen materiaalipaketti!
Mieleisen asunnon voi varata 6000 € varausmaksulla.

Hinta alk. 417 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE MARINA GOLDEN BAY, BENALMÁDENA PUERTO MARINA

Benalmádenan eloisan keskustan ja Puerto Marina -sataman välittömään läheisyyteen rakennettava luksustason Marina Golden Bay -taloyhteisö koostuu 30:stä kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistosta.

Huoneistojen suunnittelussa ja sisustamisessa keskiössä on ollut luonnonvalon pääsy asuntoon sekä upeat merimaisemat. Tämän vuoksi huoneistossa on isot ikkunat ja avarat tilat.

Kaikissa huoneistossa on avokeittiö ja suuri terassi Välimeren maisemilla. Huoneiston myyntihintaan kuuluvat autopaikka ja varasto.

Taloyhteisön yhteisiin tiloihin kuuluvat puutarhat ja ulkouima-allas.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Huoneiston voi varata 6000 € varausmaksulla.

Hinta alk. 442 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE ELYSEA SUITES, MIJAS COSTA

Mijas Costalle rakennettava luksustason Elysea Suites -taloyhteisö koostuu yhteensä 22 tilavasta kahden makuuhuoneen ja kolmen makuuhuoneen asunnosta sekä kattoterassiasunnoista. Taloyhteisö sijaitsee korotetulla tontilla aivan rannan tuntumassa lähellä palveluita.

Huoneistot ovat tilavia ja olohuone, ruokailutila sekä keittiö muodostavat avaran kokonaisuuden. Jokaisesta huoneistosta on upeat merinäköalat, tilava terassi ja lattialämmitys. Kaikkien huoneistojen myyntihintaan kuuluvat myös autohallipaikka ja varasto.

Elysea Suites antaa asunnonostajalle mahdollisuuden valita huoneistoon mieleiset pintamateriaalit. Taloyhteisön alueella on suuri ulkouima-allas merinäköalalla, puutarha-alueita, kuntosali ja spa. Asuinalue on rauhallinen ja vartioitu.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Mieleisen asunnon voi varata 6000 € varausmaksulla.

Hinta alk. 578 000 €

Lue lisää

HUONEISTOT

MERINÄKÖALAHUONEISTO 1 MH, EL FARO, MIJAS

Myytävänä toisen kerroksen 62 m2 läpitalon kerrostalohuoneisto El Faron alueella Mijasissa. Kalustettuna myytävä yhden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen asunto on hyvällä paikalla ja rantaan on matkaa vain 1,5 km.

Huoneistossa on etelään suuntautuva terassi, josta on hieno merinäköala. Keittiöstä ja makuuhuoneesta on upea vuoristomaisema. Asuntoa on remontoitu vuosien varrella, ja se on hyvässä kunnossa.

Hissittömän taloyhtiön alueella on hieno puutarha-alue ja kaksi uima-allasta. Taloyhtiön välittömässä läheisyydessä on ravintola.

El Faron alue on suosittu, joten asuntoa voi hyödyntää oman asumisen lisäksi sijoitusasuntona. Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 165 000 €

Lue lisää

RIVITALO 3 MH TORREBLANCA, FUENGIROLA

Myytävänä viihtyisä 122 m2 kolmen makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen rivitaloasunto Torreblancasta vain 350 m päässä Fuengirolan rannasta.

Asunnon sisääntulokerroksessa on olohuone ruokailutilalla, keittiö, erillinen wc sekä patio. Keskikerroksessa on päämakuuhuone omalla kylpyhuoneella sekä toinen makuuhuone. Kattoterassille on rakennettu valoisa lisähuone.

Kattoterassilta on näkymät merelle ja Torreblancan härän suuntaan. Asunnon myyntihintaan kuuluu yksi autopaikka. Asunto myydään kalustettuna.

Taloyhteisöllä on oma uima-allas.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä kohteesta. Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Hinta 339 000 €

Lue lisää

DUBLEX-KATTOHUONEISTO 3 MH LOS PACOS, FUENGIROLA

Myytävänä 129 m2 kolmen makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen duplex-kattohuoneisto upealla näköalalla Los Pacosissa Fuengirolassa. Huoneisto sijaitsee suositulla alueella lähellä kouluja, kauppoja sekä ravintoloita ja rantaan on vain 15 minuutin kävelymatka.

Sisääntulokerroksessa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, tilava olohuone, ruokailutila ja avokeittiö. Olohuoneesta avautuu panoraamanäkymä Los Pacosiin ja Fuengirolaan.

Huoneiston toisessa kerroksessa on erittäin tilava päämakuuhuone, jonka yhteydessä on kylpyhuone. Makuuhuoneesta on pääsy terassille, josta on upeat näkymät sekä merelle että vuorille.

Asunnon myyntihintaan sisältyy autopaikka taloyhteisön autohallissa. Taloyhteisössä on ympäri vuoden aukioleva oleva uima-allasalue.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä kohteesta. Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Hinta 359 000 €

Lue lisää

KERROSTALOHUONEISTO 2 MH, LINTUPUISTO, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä 2 mh ja 2 kph korkeatasoinen ja tyylikäs 104 m2 kerrostalohuoneisto kysytyltä ja keskeiseltä Lintupuiston alueelta Benalmádena Costalta. Huoneistosta on upeat merinäkymät ja se sijaitsee vain 500 m päässä rannasta. Arroyo de la Mielin lähijuna-asemalle ja keskustaan on vain 700 m matka.

Huoneisto on täydellisessä kunnossa ja kaikki sen huoneet ovat etelään päin. Siinä on eteinen, olohuone ja keittiö, jonka yhteydessä on kodinhoitohuone. Makuuhuoneita on kaksi, joista toisessa on kylpyhuone suihkulla. Toisessa kylpyhuoneessa on kylpyamme. Kauniilla näkymillä varustetulle 9,3 m2 terassille on käynti olohuoneesta.

Huoneistossa on lämmitys ja ilmastointi, sähköllä toimiva vedenlämmitin, marmori- ja parkettilattiat, sähkökaihtimet, sähköiset markiisit sekä panssaroitu turvaovi.

Myyntihintaan kuuluvat 12,16 m2 autotalli ja 5 m2 varasto. Aidatun taloyhtiön alueella on uima-allas ja poreallas. Lisäksi kaikissa tiloissa on videovalvonta.

Hinta 410 000 €

Lue lisää

TYYLIKÄS 2 MH HUONEISTO, PUERTO MARINA, BENALMÁDENA

Myytävänä kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen 102 m2 huoneisto Benalmádenan arvokkaimmalta ja halutuimmalta alueelta huvivenesatama Puerto Marinasta.

Asunto sijaitsee upeassa Isla de Poniente -taloyhtiössä ja sen ilmansuunta on etelä. Asunnossa on kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen lisäksi eteinen, täysin varusteltu keittiö, olohuone ja kodinhoitotila. Asunnon terassi on kooltaan 18 m2 ja siihen on käynti suoraan olohuoneesta sekä päämakuuhuoneesta. Terassi on suojainen ja siitä on upeat näköalat huvivenesatamaan ja merelle.

Taloyhtiössä on hyvin kaunis sisäpuutarha sekä suuri kattoterassi, jossa on uima-allasalue sekä suomalainen sauna ja runsaasti auringonottotilaa. Hissillinen talo on vartioitu ja turvallinen. Rakennus ja asunto soveltuu myös liikuntaesteisille.

Hinta 525 000 €

Lue lisää

DUPLEX-KATTOHUONEISTO 3 MH, PUERTO MARINA BENALMÁDENA

Myytävänä upea kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen 148 m2 duplex-kattohuoneisto Benalmádenan satamasta, Darcena de Levante -taloyhteisöstä. Huoneisto on erittäin laadukas ja remontoitu tyylikkäästi. Sijainti on täydellinen kaikkien mukavuuksien keskellä. Lähellä sijaitsee paljon ravintoloita, kahviloita sekä putiikkeja ja rannat ovat kävelymatkan päässä.

Asunto sijaitsee toisessa ja kolmannessa kerroksessa ja siinä on täysin varusteltu keittiö, jossa on kaikki kodinkoneet ja ruokailuvälineet sekä viinikaappi. Tilavan 27 m2 terassin ilmansuunta on etelä ja sieltä on upeat maisemat satamaan. Terassille on rakennettu pieni ulkokeittiö, jossa on grilli ja pesuallas. Huoneistossa on myös sauna, jonka ikkuna katsoo satamaan. Makuuhuoneissa on kiinteät vaatekaapit ja kylpyhuoneissa lattialämmitys. Pyykinpesua varten on pesukone ja kuivausrumpu.

Huoneistossa on huonekohtaisesti säädettävät keskusilmastointi ja lämmitys. Lattiat ovat marmoria. Asunto myydään kalustettuna. Alakerrassa on parkkihalli, josta voi vuokrata autopaikan määräajaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 545 000 €

Lue lisää

LUKSUSKATTOHUONEISTO 3 MH, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä upea kolmen makuuhuoneen luksuskattohuoneisto Benalmádena Costalla. Ainutlaatuisesta huoneistosta on henkeäsalpaavan upeat panoraamanäkymät merelle. Huoneistoon kulku tapahtuu joko etuoven tai asunnon oman hissin kautta.

Huoneistossa on tilava olohuone, joka yhdistyy suureen näköalaterassiin. Olohuoneessa on 9 metriä leveä ikkuna, jonka saa avattua 6 metrin leveyteen. Modernissa keittiössä on suuri saareke, jonka molemmilla puolilla on laatikot. Saareke yhdistää keittiön valoisiin oleskelu- ja ruokailutiloihin. Olohuoneen terassi tarjoaa rauhallisen paikan rentoutua tai nauttia auringonlaskusta ja lasikaide takaa esteettömät panoraamanäkymät merelle.

Huoneistossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joissa kaikissa on kiinteät vaatekaapit ja sähköverhot ikkunoissa. Päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone, jossa on kaksi pesuallasta ja suihkukaappi. Kaksi muuta makuuhuonetta jakavat toisen kylpyhuoneen, jossa on myös suihkukaappi.

Tilavalle 120 mkattoterassille pääsee joko yksityisellä hissillä tai portaikkoa pitkin. Kattoterassilla on myös poreallas ja esiasennus ulkokeittiötä varten.

Kattohuoneisto sijaitsee rauhallisella ja vakiintuneella asuinalueella Benalmádenassa ja se on osa boutique-tyylistä asuinkompleksia, jossa on vain 20 kotia. Kompleksissa on kaksi uima-allasta, kuntosali ja pieni kylpylä, jossa on sauna ja poreallas asukkaille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 1.295.000 €

Lue lisää

HUVILAT

FINCA 4 MH, ALHAURIN DE LA TORRE, MÁLAGA

Myytävänä 467 m2 finca Málagan provinssissa Alhaurín de la Torressa. Ainutlaatuinen neljän makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen kokonaisuus sijaitsee pienellä kukkulalla, josta on panoraamanäkymät. Kaikki palvelut ovat lähellä.

Finca on kaksikerroksinen. Sen alakerrassa on olohuone, jossa on takka ja ruokailutila. Olohuoneesta pääsee myös sisäpihalle. Keittiö on täysin varusteltu ja sen yhteydessä on toinen ruokailutila, jossa on takka. Lisäksi keittiöstä on kulku sisäpihalle. Olohuoneen vieressä on työhuone. Alakerrassa on kolme ja tilavaa makuuhuonetta ja kylpyhuone.

Yläkerrassa on suuri makuuhuone, jossa on pukeutumishuone, kiinteät vaatekaapit, iso kylpyhuone ja iso aurinkoinen terassi. Terassilta on panoraamanäkymät maaseudulle ja vuorille.

Fincan sisäänkäynnillä on kaunis andalusialainen patio, jossa on oleskelutila ja kauniit avoimet näkymät maaseudulle. Fincassa on tilava täysin remontoitu kodinhoitotila, jossa runsaasti säilytystilaa ja uusittu kylpyhuone.

Fincaan kuuluu ulkokeittiö, jossa on oleskelualue ja ruokailutila sekä näkymät puutarhaan ja uima-altaalle.
Puutarha on kauniiksi laitettu ja siinä on kastelujärjestelmä. Pihalla on uima-allas, jossa on 100 prosenttinen yksityisyys ja rauha.

Sisäänkäynti autolla tapahtuu automaattisen portin kautta. Portin sisäpuolella on autotalli ja tilaa useille ajoneuvoille. Tontti täysin aidattu. Finca on kytketty sähköön, Internetiin ja kaupungin veteen. Kaikissa neljässä makuuhuoneessa ja olohuoneessa on ilmastointi. Ikkunat ovat kaksinkertaiset ja kiinteistössä on hälytysjärjestelmä.

Hinta 749 000 €

Lue lisää

KAUNIS NÄKÖALAVILLA 6 MH, MIJAS COSTA 440 M2

Myytävänä upea 440 m2 villa, joka sijaitsee Mijas Costan alueella, aivan Fuengirolan keskustan lähellä. Tästä modernisoidusta villasta on hienot näkymät merelle ja vuorille.

Talossa on 6 makuuhuonetta, 6 kylpyhuonetta, 2 wc:tä (yksi allasalueella) ja iso sauna. Alakerrassa sijaitsevassa tilavassa olohuoneessa on takka ja lisäksi erillinen ruokailutila. Keittiö on täysin varusteltu ja myös siellä on ruokailutila. Olohuoneesta ja kahdesta makuuhuoneesta on pääsy osittain katetulle  terassille, joka johtaa viihtyisään yksityiseen puutarhaan. Piha-alueella on uima-allas, wc ja grillipaikka. Ylimmässä kerroksessa on kaksi terassia, joista on hienot näkymät merelle ja Mijasin vuorille.

Kellarissa on pyykinpesu- ja kodinhoitotilat sekä kaksi autotallia. Lisäksi talon piha-alueella on pysäköintitilat neljälle autolle. Lähimmät ruokakaupat sijaitsevat 400 m päässä ja apteekki 200 m päässä. Golfkentille on alle 10 min matka ja rannalle alle 5 min matka.

Villalla on turistilisenssi, joten se soveltuu erinomaisesti myös sijoituskäyttöön. Tällä hetkellä villa on vuokrattuna lokakuulle 2023 asti. Villa voidaan myydä myös vuokrattuna, jolloin vuokratuotto siirtyy uudelle omistajalle.

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely tai live-videoesittely!

Hinta 885 000 €

Lue lisää

MODERNI 5 MH NÄKÖALAVILLA FUENGIROLA

Myytävänä ainutlaatuinen moderni 5 mh ja 5 kph 294 m2 villa läheltä rantaa Fuengirolasta. Villasta on upeat näkymät merelle.

Villan neljässä makuuhuoneessa on en-suite kylpyhuone ja päämakuuhuoneessa on poreallas sekä pääsy omalle terassille. Viides makuuhuone sijaitsee vierashuoneistossa, johon on oma erillinen sisäänkäynti. Villan olohuone on tilava ja valoisa ja sieltä on hienot merinäköalat.

Villan terassilla on uima-allas, poreallas ja grillipaikka. Lisäksi on viinikellari ja suuri autotalli, johon mahtuu kaksi autoa. Villan hyvä sijainti mahdollistaa helpon ja nopean pääsyn rannoille, Fuengirolan keskustaan, ravintoloihin ja ostoskeskuksiin. Málagan lentokentälle on vain 20 minuutin matka ja Marbellaan 25 minuutin matka.

Ota yhteyttä ja sovi esittely tai live-videoesittely!

Hinta 2 200 000 €

Lue lisää

Katso lisää myyntiasuntoja täältä.

VUOKRATTAVANA

KATTOTERASSIHUONEISTO FUENGIROLAN KESKUSTASSA

Vuokrattavana kaunis kattoterassihuoneisto aivan Fuengirolan keskustassa lähellä rantakatua. Huoneisto sijaitsee viidennessä eli ylimmässä kerroksessa ja sinne pääsee hissillä. Asuntoon tultaessa on pieni eteinen, joka jakautuu kahteen suuntaan. Huoneistossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja pieni keittiö. Olohuoneessa on sekä sohvaryhmä että ruokapöytä.

Huoneistojen loistaviin ominaisuuksiin kuuluu aurinkoinen terassi, jossa voi nauttia Välimeren ilmastosta. Osa terassista on lasitettu ja siellä on iso ruokapöytä. Terassilta on osittainen näkymä merelle ja upeat näkymät vuorille. Terassilla on myös iso kesäkeittiö ja grilli.

Vuokrattavissa lokakuusta toukokuun loppuun. Sähköstä maksetaan kulutuksen mukaan. Wifi ja vesi sisältyvät hintaan.

Hinta 1700 €/kk

Lue lisää

2 MH HUONEISTO TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA

Vuokrattavana toisen kerroksen kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen huoneisto Torrequebradassa, Benalmádenassa. Päämakuuhuoneessa on parisänky, vaatekaapit peiliovilla ja tilava en-suite kylpyhuone. Päämakuuhuoneesta on myös käynti pienelle parvekkeelle, josta on näkymä taloyhteisön uima-altaalle. Keittiö on täysin varusteltu kaikkine tarvittavine kodinkoneineen.

Olohuoneessa on ruokailutila, sohva, taulutelevisio sekä käynti iltapäiväauringon suuntaan olevalle terassille. Terassilta voi ihailla vuoristonäkymää. Talojen takaa näkyy hieman myös meri. Asuntoon kuuluu autohallipaikka, jonne pääsee suoraan hissillä.

Matkaa ruokakauppaan (Mercadona) n. 200 m, bussipysäkille 400 m ja rantaan 450 m. Kävelymatkan päässä on myös muutama hyvä ravintola, kahvila ja baari.

Hinta alk. 1350 €/kk.

Lue lisää

KERROSTALO 1 MH, RANTAPASEO, FUENGIROLA

Vuokrattavana Los Bolichesin rannalla, Paseo Maritimolla 1-linjassa yhden makuuhuoneen ja yhden kylpyhuoneen 57 m2 kerrostalohuoneisto. Huoneisto sijaitsee suositun Ronda IV -taloyhtiön viidennessä kerroksessa.

Asunto on aivan rannan vieressä ja sieltä on hienot näköalat merelle ja vuoristoon.
Huoneiston ilmansuunta on itä.

Asunnossa on avokeittiö, valoisa olohuone ja tilava makuuhuone integroiduilla kaapistoilla sekä terassi ja se vuokrataan täysin kalustettuna. Huoneistossa on lämmitys ja viilennys ilmalämpöpumpulla.
Kaikista ikkunoista sekä terassilta avautuu avarat näköalat Torreblancan härälle. Huoneisto on hyvin rauhallinen ja siinä on vain yksi seinänaapuri. Kaikki palvelut ovat aivan lähellä.
Taloyhtiössä on upea uima-allas alue.

Huoneisto varattavissa 14.10.2023-31.5.2024 pidempiaikaisesti ja kesällä viikkovuokrauksilla.
Hinta koko talvikaudelle on 800 €/kk + vesi ja sähkö. Myös lyhyempi vuokraus on mahdollinen.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Hinta 800 €/kk

Lue lisää

STUDIO LÄHELLÄ LINTUPUISTOA, BENALMÁDENA

Vuokrattavana katutasossa sijaitseva studio joko koko talvikaudeksi tai pitkäaikaisesti. Asunto sijaitsee kävelymatkan päässä Benalmádenan Lintupuistosta ja se on vapaa syyskuusta eteenpäin.

Asunto on pieni, mutta näppärä kaupunkiasunto lähellä keskustaa ja kaikkia palveluita.
Sisään tultaessa oikealla on pieni kylpyhuone, jossa on suihku. Olohuoneen yhteydessä on avokeittiö, jossa on pyykinpesukone, mikro ja liesi. Olohuoneen vuodesohvan saa avattua vuoteeksi.

Taloyhtiössä on sisäpuutarha sekä uima-allas.

Hinta alk. 450 €/kk
+ vesi ja sähkö kulutuksen mukaan.
+ välityspalkkiona puolen kuukauden vuokra.

Hinta alk. 450 €/kk

Lue lisää


Katso lisää vuokra-asuntoja täältä.

ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista.

Tilaa asuntouutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja pysy ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista.

Tilaa uutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja seuraa mitä Espanjassa tapahtuu.

Asunnot: Tutustu myös muihin asuntoihin Espanja.Comissa
Artikkelit: Kiinnostavia artikkeleita ja tietoa Espanjasta
Palveluhakemisto: Asumiseen ja lomailuun liittyvät Palveluntarjoajat

Jaa:

Málaga kuuluu nyt maailman parhaiden ruokamatkakohteiden viiden kärkeen

Hylätylle viiden tähden hotellin tontille nousee asuinrakennus Torremolinosissa