Asumisen uutiskirje lokakuu 02/2023

Julkaistu: 24.10.2023
AjankohtaistaAsuminenUutiskirjeet
Gran Canarian Patalavacan rinnetaloja. Kuva Espanja.Com/Anne-Mari Lu.

ESPANJASSA ASUMISEN ARTIKKELIT

ULKOMAALAISET OSTIVAT ESPANJASTA HINNAKKAITA ASUNTOJA

Ulkomaalaiset ostivat asuntoja Espanjasta kiitettävää tahtia vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Korkeimmat neliöhinnat asunnoista maksoivat ruotsalaiset, tanskalaiset ja amerikkalaiset.
Edullisimmat asunnot hankkivat marokkolaiset, romanialaiset ja ecuadorilaiset.
Kalleimmat neliöhinnat ulkomaalaisten ostamissa asunnoissa olivat Baleaareilla, Madridin alueella ja Kataloniassa.
Lue Espanja.Comin artikkelista tuoreet tilastot.

SUOMELAN SYKSY ON AKTIIVINEN

Fuengirolan Los Pacosissa toimiva Suomela, Asociación Finlandesa -yhdistys, on tärkeä osa Aurinkorannikon suomalaisyhteisöä. Tänä syksynä siellä pyörii monipuolisesti yli 30 harrastepiiriä. Espanja.Com kävi tutustumassa Suomelan toimintaan ja pääsi samalla herkuttelemaan lounaalla, jota tarjoillaan keskiviikkoisin klo 13.30-15.00.
Suomelassa järjestettiin avoimet ovet LA 21.10. klo 15.00-18.00.
Lue lisää Suomelan syksystä Espanja.Comin artikkelista.

ESPANJAN ERI ASUNTOTYYPIT JA NIIDEN VÄLISET EROT

Espanjalla on rikas historia ja alueittain vaihtelevat maantieteelliset olot. Rakennustyylejä ja asuntotyyppejä on moneksi, aina andalusialaisista taloista vilkkaiden rannikkokaupunkien moderneihin asuntoihin. Asuntotyyppien erityispiirteiden tunnistaminen antaa mahdollisuuden ymmärtää espanjalaisen arkkitehtuurin monimuotoisuutta. Se myös selkeyttää sopivan asunnon etsintää, mikäli haaveissa sattuu olemaan koti Espanjasta.

Lue lisää

HYLÄTYLLE VIIDEN TÄHDEN HOTELLIN TONTILLE NOUSEE ASUINRAKENNUS TORREMOLINOSISSA

Muistatko vähän vanhempaa Torremolinosta ja tätä kuvassa olevaa viiden tähden Meliá Tres Carabelas -hotellia? Se avasi ovensa vuonna 1962 ja sijaitsi Torremolinosissa lähellä rantaa, silloisen Cadizin tien reunalla. Meliá Tres Carabelas purettiin lopulta vuonna 2008 ja suunnitteilla oli uusi jättihotelli, mutta lopulta valtava projekti ei päässyt paljon suunnitteluvaihetta pidemmälle. Nyt tälle pitkään tyhjänä olleelle tontille nousee asuinrakennus.

Lue lisää

UUDEN SUUREN ASUIN- JA KAUPPA-ALUEEN TYÖT ALKOIVAT TORREVIEJASSA

Torreviejan La Hoyan alueelle on suunniteltu 7500 uutta asuntoa jopa 18 000 asukkaalle, joista osa tulee olemaan sosiaalista asuntotuotantoa. Suunnitelmaan sisältyy myös viher- ja kaupallinen alue. Projekti on massiivinen ja alueen lopullisen valmistumisen lasketaan kestävän 25 vuotta. Nyt aloitettuun ensimmäiseen vaiheeseen sisältyvät infrastruktuurityöt. Rakennusprojektin budjetti on 57 miljoonaa euroa.

Lue lisää

YRITYKSET

YRITTÄJÄ:

Haluatko mainoksesi tai yrityksesi esille Espanja.Com uutiskirjeeseen, sivuille tai Palveluhakemistoon? Katso lisätietoa täältä tai lähetä viesti osoitteeseen myynti@espanja.com niin otamme sinuun yhteyttä.

Espanja.Com Palveluhakemisto

Palveluhakemistosta löydät myös tietoa Espanjan eri kaupungeista ja kunnista.

HALUATKO MYYDÄ ASUNTOSI?

Haluatko myydä Aurinkorannikolla sijaitsevan asuntosi?
Meillä on runsaasti kansainvälisiä asiakkaita, jotka etsivät unelmakohdettaan Espanjasta juuri nyt.
Ota yhteyttä niin löydämme asunnollesi ostajan!

West Wind Rentals & Properties
info@elponiente.com
puh. +34-655 689 455
GSM 040 722 1472
www.elponiente.com

.

Viihtyisitkö näissä maisemissa?

Varaa oma loma-asuntosi syksylle! Tarjolla mukavia asuntoja sekä lyhyt- että pitkäaikaisvuokraukseen. Kauttamme myös tasokkaat myyntiasunnot Espanjan Aurinkorannikolta.

Ota yhteyttä: WEST WIND RENTALS & PROPERTIES

Myynti: +34 655 689 455 / Ismo Ivakko
Vuokraus: +34 639 948 826 / Nina Ivakko
info@elponiente.com
www.elponiente.com

.

ASUNTOKOHTEET

MYYTÄVÄNÄ

UUDISKOHTEET

PINE HILL RESIDENCES, TORREBLANCA FUENGIROLA

Pine Hill Residences rakennetaan Fuengirolan Torreblancan rinteeseen. Asunnot soveltuvat sekä vakinaiseen että vapaa-ajan asumiseen. Rauhalliseen taloyhtiöön tulee 71 tilavaa asuntoa, joissa on kaikissa kolme makuuhuonetta. Jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka ja varasto. Näköalat ovat merelle, vuorille tai maaseudulle riippuen asunnon sijannista.

Jokaiseen asuntoon tulee turvaovi ja kiinteät vaatekaapit. Keittiö on kalustettu ja täysin varusteltu kodinkoneilla (keraaminen liesi, uuni, mikroaaltouuni, liesituuletin, jääkaappi ja astianpesukone). Kylpyhuoneet on laatoitettu ja kalustettu.

Fuengirolan keskusta sekä Los Bolichesin, Torreblancan ja Las Gaviotasin rannat ovat muutaman minuutin automatkan päässä, ja Torreblancan juna-asemalle on vain 3 min automatka. Taloyhtiön lähistöllä on runsaasti golfklubeja, rantaklubeja ja ostosalueita, joissa on mukava viettää aikaa.

Pine Hill Residencesin piha-alueella on kauniit trooppiset puutarhat ja ulkouima-allas. Yhteisistä sisätiloista löytyy spa-osasto, jossa on lämmitetty sisäuima-allas ja täysin varusteltu kuntosali.

Ota yhteyttä ja varaa pian omasi!

Hinta alk. 199 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE ALBA BENALMÁDENA COSTA

Uudiskohde Alba rakennetaan erinomaiselle paikalle Benalmádena Costalle. Kaikista kodeista on upeat näkymät merelle ja rannikolle.

Laadukkaaseen kolmen rakennuksen taloyhtiöön tulee yhteensä 20 viihtyisää kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoa sekä kattohuoneistoa, joissa on suuret terassit.

Avaraan olohuoneeseen on yhdistetty täysin varusteltu avokeittiö. Myös kylpyhuoneet rakennetaan täysin käyttövalmiiksi ja niihin asennetaan kylpyhuonekalusteet sekä lattialämmitys. Kaikissa huoneistossa on energiatehokas ilmastointi.

Asunnon myyntihintaan kuuluvat autopaikka ja varasto. Aidatun taloyhtiön alueella on kaksi ulkouima-allasta ja kuntosali.

Ota yhteyttä (ismo.ivakko@espanja.com) ja kysy lisätietoja sekä tilaa kohteen materiaalipaketti!
Mieleisen asunnon voi varata 6000 € varausmaksulla.

Hinta alk. 417 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE MARINA GOLDEN BAY, BENALMÁDENA PUERTO MARINA

Benalmádenan eloisan keskustan ja Puerto Marina -sataman välittömään läheisyyteen rakennettava luksustason Marina Golden Bay -taloyhteisö koostuu 30:stä kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistosta.

Huoneistojen suunnittelussa ja sisustamisessa keskiössä on ollut luonnonvalon pääsy asuntoon sekä upeat merimaisemat. Tämän vuoksi huoneistossa on isot ikkunat ja avarat tilat.

Kaikissa huoneistossa on avokeittiö ja suuri terassi Välimeren maisemilla. Huoneiston myyntihintaan kuuluvat autopaikka ja varasto.

Taloyhteisön yhteisiin tiloihin kuuluvat puutarhat ja ulkouima-allas.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Huoneiston voi varata 6000 € varausmaksulla.

Hinta alk. 442 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE EVERGREEN HOMES, MIJAS COSTA

Mijas Costalle rakennettava laadukas Evergreen Homes -taloyhteisö koostuu 80 kolmen ja neljän makuuhuoneen rivitalohuoneistosta. Taloyhteisö sijaitsee aivan El Chaparral-golfkentän vieressä ja muutaman metrin päässä El Chaparral-rannalta. La Calan eloisa alue ja Fuengirola sijaitsevat lyhyen automatkan päässä.

Asunnot ovat moderneja, ekologisia ja niiden suunnittelussa ja sisustamisessa on yhdistetty toiminnallisuus ja mukavuus sekä avaruus ja valoisuus. Huoneistojen ilmansuunta on lounas, jonka ansiosta tilavalta terassilta käsin voi nauttia upeista Välimeren maisemista.

Huoneistojen lattiat ovat isokokoista laattaa. Keittiöt on yhdistetty olohuoneeseen, ja niissä on kvartsikivitasot, integroidut kodinkoneet ja LED-valot. Myös kylpyhuoneiden lattiat ovat suurikokoista laattaa ja lattiat on varustettu lattialämmityksellä. Oman huoneiston sisustusmateriaalit voi valita useista vaihtoehdoista.

Taloyhteisön yhteisiin tiloihin kuuluvat puutarhat, ulkouima-allas ja pääsy klubitilaan, jossa on spa, kuntosali ja padel-kenttä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Huoneiston voi varata 3000 € varausmaksulla.

Hinta alk. 555 000 €

Lue lisää

UUDISKOHDE ELYSEA SUITES, MIJAS COSTA

Mijas Costalle rakennettava luksustason Elysea Suites -taloyhteisö koostuu yhteensä 22 tilavasta kahden makuuhuoneen ja kolmen makuuhuoneen asunnosta sekä kattoterassiasunnoista. Taloyhteisö sijaitsee korotetulla tontilla aivan rannan tuntumassa lähellä palveluita.

Huoneistot ovat tilavia ja olohuone, ruokailutila sekä keittiö muodostavat avaran kokonaisuuden. Jokaisesta huoneistosta on upeat merinäköalat, tilava terassi ja lattialämmitys. Kaikkien huoneistojen myyntihintaan kuuluvat myös autohallipaikka ja varasto.

Elysea Suites antaa asunnonostajalle mahdollisuuden valita huoneistoon mieleiset pintamateriaalit. Taloyhteisön alueella on suuri ulkouima-allas merinäköalalla, puutarha-alueita, kuntosali ja spa. Asuinalue on rauhallinen ja vartioitu.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Mieleisen asunnon voi varata 6000 € varausmaksulla.

Hinta alk. 578 000 €

Lue lisää

HUONEISTOT

MERINÄKÖALAHUONEISTO 1 MH, EL FARO, MIJAS

Myytävänä toisen kerroksen 62 m2 läpitalon kerrostalohuoneisto El Faron alueella Mijasissa. Kalustettuna myytävä yhden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen asunto on hyvällä paikalla ja rantaan on matkaa vain 1,5 km.

Huoneistossa on etelään suuntautuva terassi, josta on hieno merinäköala. Keittiöstä ja makuuhuoneesta on upea vuoristomaisema. Asuntoa on remontoitu vuosien varrella, ja se on hyvässä kunnossa.

Hissittömän taloyhtiön alueella on hieno puutarha-alue ja kaksi uima-allasta. Taloyhtiön välittömässä läheisyydessä on ravintola.

El Faron alue on suosittu, joten asuntoa voi hyödyntää oman asumisen lisäksi sijoitusasuntona. Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 165 000 €

Lue lisää

YLIMMÄN KERROKSEN NÄKÖALAHUONEISTO 2 MH, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä ylimmän kerroksen 2 mh ja 2 kph 115 mhuoneisto Benalmádena Costalla. Viidennen kerroksen saunallisesta huoneistosta on kaunis merinäkymä. Sijainti on erinomainen, kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä ja Arroyo de la Mielin keskusta on vain 700 m päässä.

Huoneisto on yhdistetty alun perin kahdesta erillisestä huoneistosta ja siihen on mahdollisuus rakentaa kolmas makuuhuone. Asunnossa on kaksi 8 m2 terassia, jotka suuntautuvat lounaaseen ja niistä aukeaa kauniit meri- ja vuoristonäkymät.

Asunnossa on vaatekaappillinen eteinen ja avokeittiö, josta on yhteys tilavaan olohuoneeseen. Olohuoneesta pääsee terassille. Makuuhuoneita on kaksi, joista toisesta on käynti asunnon toiselle terassille. Myös kylpyhuoneita on kaksi ja niistä toisessa on sauna sekä poreallas.

Taloyhteisön alue on aidattu ja siellä on kaksi uima-allasta, puutarha ja yhteinen pysäköintialue.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 295 000 €

Lue lisää

DUBLEX-KATTOHUONEISTO 3 MH LOS PACOS, FUENGIROLA

Myytävänä 129 m2 kolmen makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen duplex-kattohuoneisto upealla näköalalla Los Pacosissa Fuengirolassa. Huoneisto sijaitsee suositulla alueella lähellä kouluja, kauppoja sekä ravintoloita ja rantaan on vain 15 minuutin kävelymatka.

Sisääntulokerroksessa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, tilava olohuone, ruokailutila ja avokeittiö. Olohuoneesta avautuu panoraamanäkymä Los Pacosiin ja Fuengirolaan.

Huoneiston toisessa kerroksessa on erittäin tilava päämakuuhuone, jonka yhteydessä on kylpyhuone. Makuuhuoneesta on pääsy terassille, josta on upeat näkymät sekä merelle että vuorille.

Asunnon myyntihintaan sisältyy autopaikka taloyhteisön autohallissa. Taloyhteisössä on ympäri vuoden aukioleva oleva uima-allasalue.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä kohteesta. Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Hinta 359 000 €

Lue lisää

KERROSTALOHUONEISTO 2 MH, LINTUPUISTO, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä 2 mh ja 2 kph korkeatasoinen ja tyylikäs 104 m2 kerrostalohuoneisto kysytyltä ja keskeiseltä Lintupuiston alueelta Benalmádena Costalta. Huoneistosta on upeat merinäkymät ja se sijaitsee vain 500 m päässä rannasta. Arroyo de la Mielin lähijuna-asemalle ja keskustaan on vain 700 m matka.

Huoneisto on täydellisessä kunnossa ja kaikki sen huoneet ovat etelään päin. Siinä on eteinen, olohuone ja keittiö, jonka yhteydessä on kodinhoitohuone. Makuuhuoneita on kaksi, joista toisessa on kylpyhuone suihkulla. Toisessa kylpyhuoneessa on kylpyamme. Kauniilla näkymillä varustetulle 9,3 m2 terassille on käynti olohuoneesta.

Huoneistossa on lämmitys ja ilmastointi, sähköllä toimiva vedenlämmitin, marmori- ja parkettilattiat, sähkökaihtimet, sähköiset markiisit sekä panssaroitu turvaovi.

Myyntihintaan kuuluvat 12,16 m2 autotalli ja 5 m2 varasto. Aidatun taloyhtiön alueella on uima-allas ja poreallas. Lisäksi kaikissa tiloissa on videovalvonta.

Hinta 410 000 €

Lue lisää

DUPLEX-KATTOHUONEISTO 3 MH, PUERTO MARINA BENALMÁDENA

Myytävänä upea kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen 148 m2 duplex-kattohuoneisto Benalmádenan satamasta, Darcena de Levante -taloyhteisöstä. Huoneisto on erittäin laadukas ja remontoitu tyylikkäästi. Sijainti on täydellinen kaikkien mukavuuksien keskellä. Lähellä sijaitsee paljon ravintoloita, kahviloita sekä putiikkeja ja rannat ovat kävelymatkan päässä.

Asunto sijaitsee toisessa ja kolmannessa kerroksessa ja siinä on täysin varusteltu keittiö, jossa on kaikki kodinkoneet ja ruokailuvälineet sekä viinikaappi. Tilavan 27 m2 terassin ilmansuunta on etelä ja sieltä on upeat maisemat satamaan. Terassille on rakennettu pieni ulkokeittiö, jossa on grilli ja pesuallas. Huoneistossa on myös sauna, jonka ikkuna katsoo satamaan. Makuuhuoneissa on kiinteät vaatekaapit ja kylpyhuoneissa lattialämmitys. Pyykinpesua varten on pesukone ja kuivausrumpu.

Huoneistossa on huonekohtaisesti säädettävät keskusilmastointi ja lämmitys. Lattiat ovat marmoria. Asunto myydään kalustettuna. Alakerrassa on parkkihalli, josta voi vuokrata autopaikan määräajaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 545 000 €

Lue lisää

LUKSUSKATTOHUONEISTO 3 MH, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä upea kolmen makuuhuoneen luksuskattohuoneisto Benalmádena Costalla. Ainutlaatuisesta huoneistosta on henkeäsalpaavan upeat panoraamanäkymät merelle. Huoneistoon kulku tapahtuu joko etuoven tai asunnon oman hissin kautta.

Huoneistossa on tilava olohuone, joka yhdistyy suureen näköalaterassiin. Olohuoneessa on 9 metriä leveä ikkuna, jonka saa avattua 6 metrin leveyteen. Modernissa keittiössä on suuri saareke, jonka molemmilla puolilla on laatikot. Saareke yhdistää keittiön valoisiin oleskelu- ja ruokailutiloihin. Olohuoneen terassi tarjoaa rauhallisen paikan rentoutua tai nauttia auringonlaskusta ja lasikaide takaa esteettömät panoraamanäkymät merelle.

Huoneistossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joissa kaikissa on kiinteät vaatekaapit ja sähköverhot ikkunoissa. Päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone, jossa on kaksi pesuallasta ja suihkukaappi. Kaksi muuta makuuhuonetta jakavat toisen kylpyhuoneen, jossa on myös suihkukaappi.

Tilavalle 120 mkattoterassille pääsee joko yksityisellä hissillä tai portaikkoa pitkin. Kattoterassilla on myös poreallas ja esiasennus ulkokeittiötä varten.

Kattohuoneisto sijaitsee rauhallisella ja vakiintuneella asuinalueella Benalmádenassa ja se on osa boutique-tyylistä asuinkompleksia, jossa on vain 20 kotia. Kompleksissa on kaksi uima-allasta, kuntosali ja pieni kylpylä, jossa on sauna ja poreallas asukkaille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 1.295.000 €

Lue lisää

HUVILAT

NÄKÖALAVILLA 6 MH, MIJAS COSTA 440 M2

Myytävänä upea 440 m2 villa, joka sijaitsee Mijas Costan alueella, aivan Fuengirolan keskustan lähellä. Tästä modernisoidusta villasta on hienot näkymät merelle ja vuorille.

Talossa on 6 makuuhuonetta, 6 kylpyhuonetta, 2 wc:tä (yksi allasalueella) ja iso sauna. Alakerrassa sijaitsevassa tilavassa olohuoneessa on takka ja lisäksi erillinen ruokailutila. Keittiö on täysin varusteltu ja myös siellä on ruokailutila. Olohuoneesta ja kahdesta makuuhuoneesta on pääsy osittain katetulle  terassille, joka johtaa viihtyisään yksityiseen puutarhaan. Piha-alueella on uima-allas, wc ja grillipaikka. Ylimmässä kerroksessa on kaksi terassia, joista on hienot näkymät merelle ja Mijasin vuorille.

Kellarissa on pyykinpesu- ja kodinhoitotilat sekä kaksi autotallia. Lisäksi talon piha-alueella on pysäköintitilat neljälle autolle. Lähimmät ruokakaupat sijaitsevat 400 m päässä ja apteekki 200 m päässä. Golfkentille on alle 10 min matka ja rannalle alle 5 min matka.

Villalla on turistilisenssi, joten se soveltuu erinomaisesti myös sijoituskäyttöön. Tällä hetkellä villa on vuokrattuna lokakuulle 2023 asti. Villa voidaan myydä myös vuokrattuna, jolloin vuokratuotto siirtyy uudelle omistajalle.

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely tai live-videoesittely!

Hinta 885 000 €

Lue lisää

FINCA 6 MH, CASARABONELA, MÁLAGA

Myytävänä kuuden makuuhuoneen 486 m² finca Casarabonelassa, Málagassa. Fincalle pääsee helposti autolla ja siihen kuuluvat hevostalli, järvi ja yläkerrassa sijaitsevaa kolme ihastuttavaa vuokrahuoneistoa. Kaikissa kolmessa huoneistossa on erittäin korkeatasoinen sisustus ja viimeistely, ja niissä on Internet-yhteys ja ilmastointi. Yksi niistä voidaan liittää myös pääasuntoon, jolloin saa lisää asuintilaa ja kolme makuuhuonetta päärakennukseen.

Pääasunto ja vuokra-asunnot ovat maalattu sisäpuolelta kokonaan viime viikkoina. Pohjakerroksessa on varustettu keittiö, oleskelutila, ruokailuhuone, työhuone, wc ja päämakuuhuone, jossa on pukeutumishuone ja oma kylpyhuone.

Fincan tontti on vaikuttava ja siellä sijaitsevat hevostallit, laituri, areena, kalastusjärvi, puro, viisi vesikaivoa, suolaisen veden allas, terassit, katetut terassialueet, baari, ulkotakka, ulkokylpyhuone, kesäkeittiö, ulkopesutupa, puuvarasto, suuri työpaja/autotalli, rajoittamaton pysäköinti ja upea sisäänkäynti.

Fincalla on lisäksi aidattu kanala ja koirakennel, jotka ovat tällä hetkellä käytössä työpajana. Kalastusjärvi on hiljattain maisemoitu uudelleen ja uusittu ammattimaisesti.

Aidatun tontin pinta-ala on 36,22 m2. Fincan kokonaisrakennusala on 673,68 m2 ja asuinpinta-ala 486,04 m2. Tekojärven pinta-ala on 48,38 m2.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä monien mahdollisuuksien kohteesta:
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely.

Hinta 975 000 €

Lue lisää

MODERNI 5 MH NÄKÖALAVILLA FUENGIROLA

Myytävänä ainutlaatuinen moderni 5 mh ja 5 kph 294 m2 villa läheltä rantaa Fuengirolasta. Villasta on upeat näkymät merelle.

Villan neljässä makuuhuoneessa on en-suite kylpyhuone ja päämakuuhuoneessa on poreallas sekä pääsy omalle terassille. Viides makuuhuone sijaitsee vierashuoneistossa, johon on oma erillinen sisäänkäynti. Villan olohuone on tilava ja valoisa ja sieltä on hienot merinäköalat.

Villan terassilla on uima-allas, poreallas ja grillipaikka. Lisäksi on viinikellari ja suuri autotalli, johon mahtuu kaksi autoa. Villan hyvä sijainti mahdollistaa helpon ja nopean pääsyn rannoille, Fuengirolan keskustaan, ravintoloihin ja ostoskeskuksiin. Málagan lentokentälle on vain 20 minuutin matka ja Marbellaan 25 minuutin matka.

Ota yhteyttä ja sovi esittely tai live-videoesittely!

Hinta 2 200 000 €

Lue lisää

Katso lisää myyntiasuntoja täältä.

VUOKRATTAVANA

KATTOTERASSIHUONEISTO FUENGIROLAN KESKUSTASSA

Vuokrattavana kaunis kattoterassihuoneisto aivan Fuengirolan keskustassa lähellä rantakatua. Huoneisto sijaitsee viidennessä eli ylimmässä kerroksessa ja sinne pääsee hissillä. Asuntoon tultaessa on pieni eteinen, joka jakautuu kahteen suuntaan. Huoneistossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja pieni keittiö. Olohuoneessa on sekä sohvaryhmä että ruokapöytä.

Huoneistojen loistaviin ominaisuuksiin kuuluu aurinkoinen terassi, jossa voi nauttia Välimeren ilmastosta. Osa terassista on lasitettu ja siellä on iso ruokapöytä. Terassilta on osittainen näkymä merelle ja upeat näkymät vuorille. Terassilla on myös iso kesäkeittiö ja grilli.

Vuokrattavissa lokakuusta toukokuun loppuun. Sähköstä maksetaan kulutuksen mukaan. Wifi ja vesi sisältyvät hintaan.

Hinta 1700 €/kk

Lue lisää

2 MH HUONEISTO TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA

Vuokrattavana toisen kerroksen kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen huoneisto Torrequebradassa, Benalmádenassa. Päämakuuhuoneessa on parisänky, vaatekaapit peiliovilla ja tilava en-suite kylpyhuone. Päämakuuhuoneesta on myös käynti pienelle parvekkeelle, josta on näkymä taloyhteisön uima-altaalle. Keittiö on täysin varusteltu kaikkine tarvittavine kodinkoneineen.

Olohuoneessa on ruokailutila, sohva, taulutelevisio sekä käynti iltapäiväauringon suuntaan olevalle terassille. Terassilta voi ihailla vuoristonäkymää. Talojen takaa näkyy hieman myös meri. Asuntoon kuuluu autohallipaikka, jonne pääsee suoraan hissillä.

Matkaa ruokakauppaan (Mercadona) n. 200 m, bussipysäkille 400 m ja rantaan 450 m. Kävelymatkan päässä on myös muutama hyvä ravintola, kahvila ja baari.

Hinta alk. 1350 €/kk.

Lue lisää

KERROSTALO 1 MH, RANTAPASEO, FUENGIROLA

Vuokrattavana Los Bolichesin rannalla, Paseo Maritimolla 1-linjassa yhden makuuhuoneen ja yhden kylpyhuoneen 57 m2 kerrostalohuoneisto. Huoneisto sijaitsee suositun Ronda IV -taloyhtiön viidennessä kerroksessa.

Asunto on aivan rannan vieressä ja sieltä on hienot näköalat merelle ja vuoristoon.
Huoneiston ilmansuunta on itä.

Asunnossa on avokeittiö, valoisa olohuone ja tilava makuuhuone integroiduilla kaapistoilla sekä terassi ja se vuokrataan täysin kalustettuna. Huoneistossa on lämmitys ja viilennys ilmalämpöpumpulla.
Kaikista ikkunoista sekä terassilta avautuu avarat näköalat Torreblancan härälle. Huoneisto on hyvin rauhallinen ja siinä on vain yksi seinänaapuri. Kaikki palvelut ovat aivan lähellä.
Taloyhtiössä on upea uima-allas alue.

Huoneisto varattavissa 14.10.2023-31.5.2024 pidempiaikaisesti ja kesällä viikkovuokrauksilla.
Hinta koko talvikaudelle on 800 €/kk + vesi ja sähkö. Myös lyhyempi vuokraus on mahdollinen.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Hinta 800 €/kk

Lue lisää

STUDIO LÄHELLÄ LINTUPUISTOA, BENALMÁDENA

Vuokrattavana katutasossa sijaitseva studio joko koko talvikaudeksi tai pitkäaikaisesti. Asunto sijaitsee kävelymatkan päässä Benalmádenan Lintupuistosta ja se on vapaa syyskuusta eteenpäin.

Asunto on pieni, mutta näppärä kaupunkiasunto lähellä keskustaa ja kaikkia palveluita.
Sisään tultaessa oikealla on pieni kylpyhuone, jossa on suihku. Olohuoneen yhteydessä on avokeittiö, jossa on pyykinpesukone, mikro ja liesi. Olohuoneen vuodesohvan saa avattua vuoteeksi.

Taloyhtiössä on sisäpuutarha sekä uima-allas.

Hinta alk. 450 €/kk
+ vesi ja sähkö kulutuksen mukaan.
+ välityspalkkiona puolen kuukauden vuokra.

Hinta alk. 450 €/kk

Lue lisää


Katso lisää vuokra-asuntoja täältä.

ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista.

Tilaa asumisen uutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja pysy ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista.

Tilaa uutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja seuraa mitä Espanjassa tapahtuu.

Asunnot: Tutustu myös muihin asuntoihin Espanja.Comissa
Artikkelit: Kiinnostavia artikkeleita ja tietoa Espanjasta
Palveluhakemisto: Asumiseen ja lomailuun liittyvät Palveluntarjoajat

Jaa:

Espanjassa Ellun kaa!

Upea nostalginen konsertti – lavalla Marion Rung ja Mikko Alatalo