AjankohtaistaAsuminenUutiskirjeet

Asumisen uutiskirje syyskuu 02/2023

Julkaistu: 26.09.2023
Benalmádenan Capellania on tyylikästä asuinaluetta. Kuva Espanja.Com.

ESPANJASSA ASUMISEN ARTIKKELIT

BOOKING.COMISSA VUOKRAHUIJAUSYRITYS 5 MILJOONAN EURON HUVILALLA BENALMÁDENASSA

Loma-asuntoa Internetin kautta vuokraavan kannattaa tarkkana. Viime viikolla kävi ilmi tapaus, jossa Benalmádenassa myytävänä olevaa luksushuvilaa vuokrattiin Booking.comissa. Huijari oli tarttunut tilaisuuteen, kopioinut myynti-ilmoituksen ja laittanut kohteen vuokralle erittäin huokeaan hintaan Booking.comiin. Hyväuskoinen asiakas maksaa majoituksen, mutta paikalle saapuessa majoitus ei tietenkään ole saatavissa.
Lue Espanja.Comin artikkelista tarkemmin mitä tapahtui.

BENALMÁDENAN PARHAIMMAT ASUINALUEET

Benalmádena on vienyt monen sydämen kauniilla rannoillaan ja upeilla maisemillaan. Myös huvivenesatama Puerto Marina ja Benalmádena Pueblo ovat paikkoja, joihin moni palaa yhä uudelleen.
Benalmádenan parhaimmiksi asuinalueiksi on nimetty Benalmádena Pueblo, Benalmádena Costa ja Torrequebrada.

Lue lisää

BENARRABÁ ON EDISTYKSELLINEN KYLÄ COSTA DEL SOLIN TUNTUMASSA

Maaseudun autioituminen on ongelma niin Suomessa kuin Espanjassakin. Sen elävöittämiseen etsitäänkin koko ajan uusia ideoita. Málagasta 150 km päässä kauniiden vuoristomaisemien keskellä sijaitsevassa Benarrabássa houkutellaan etätyöntekijöitä investoimalla teknologiaan ja työtiloihin. Benarrabán hyviin puoliin kuuluvat myös matalat asumiskustannukset ja asuntojen hinnat ovat hyvin maltillisia.

Lue lisää

ZAMORAN TYHJÄ KYLÄ SALTO DE CASTRO PALAA MARKKINOILLE KAKSINKERTAISELLA HINNALLA

Kiinnostaisiko yrittäminen maaseutumatkailun saralla Espanjaan? Nyt siihen olisi hyvä mahdollisuus, nimittäin kokonainen kylä on myynnissä Zamorassa. Salto de Castro -kylän saa omaksi 580 000 euron hintaan!

Lue lisää

YRITYKSET

YRITTÄJÄ:

Haluatko mainoksesi tai yrityksesi esille Espanja.Com uutiskirjeeseen, sivuille tai Palveluhakemistoon? Katso lisätietoa täältä tai lähetä viesti osoitteeseen myynti@espanja.com niin otamme sinuun yhteyttä.

Espanja.Com Palveluhakemisto

Palveluhakemistosta löydät myös tietoa Espanjan eri kaupungeista ja kunnista.

HALUATKO MYYDÄ ASUNTOSI?

Haluatko myydä Aurinkorannikolla sijaitsevan asuntosi?
Meillä on runsaasti kansainvälisiä asiakkaita, jotka etsivät unelmakohdettaan Espanjasta juuri nyt.
Ota yhteyttä niin löydämme asunnollesi ostajan!

West Wind Rentals & Properties
info@elponiente.com
puh. +34-655 689 455
GSM 040 722 1472
www.elponiente.com

.

Viihtyisitkö näissä maisemissa?

Varaa oma loma-asuntosi syksylle! Tarjolla mukavia asuntoja sekä lyhyt- että pitkäaikaisvuokraukseen. Kauttamme myös tasokkaat myyntiasunnot Espanjan Aurinkorannikolta.

Ota yhteyttä: WEST WIND RENTALS & PROPERTIES

Myynti: +34 655 689 455 / Ismo Ivakko
Vuokraus: +34 639 948 826 / Nina Ivakko
info@elponiente.com
www.elponiente.com

.

ASUNTOKOHTEET

MYYTÄVÄNÄ

UUDISKOHTEET

PINE HILL RESIDENCES, TORREBLANCA FUENGIROLA

Pine Hill Residences rakennetaan Fuengirolan Torreblancan rinteeseen. Asunnot soveltuvat sekä vakinaiseen että vapaa-ajan asumiseen. Rauhalliseen taloyhtiöön tulee 71 tilavaa asuntoa, joissa on kaikissa kolme makuuhuonetta. Jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka ja varasto. Näköalat ovat merelle, vuorille tai maaseudulle riippuen asunnon sijannista.

Jokaiseen asuntoon tulee turvaovi ja kiinteät vaatekaapit. Keittiö on kalustettu ja täysin varusteltu kodinkoneilla (keraaminen liesi, uuni, mikroaaltouuni, liesituuletin, jääkaappi ja astianpesukone). Kylpyhuoneet on laatoitettu ja kalustettu.

Fuengirolan keskusta sekä Los Bolichesin, Torreblancan ja Las Gaviotasin rannat ovat muutaman minuutin automatkan päässä, ja Torreblancan juna-asemalle on vain 3 min automatka. Taloyhtiön lähistöllä on runsaasti golfklubeja, rantaklubeja ja ostosalueita, joissa on mukava viettää aikaa.

Pine Hill Residencesin piha-alueella on kauniit trooppiset puutarhat ja ulkouima-allas. Yhteisistä sisätiloista löytyy spa-osasto, jossa on lämmitetty sisäuima-allas ja täysin varusteltu kuntosali.

Asuntojen hinnat vaihtelevat 199 000-429 000 € välillä riippuen asunnon koosta ja kerroksesta.

Ota yhteyttä ja varaa pian omasi!

Lue lisää

UUDISKOHDE ONE OAK, TORREMOLINOS

Uudiskohde One Oak sijaitsee yhdellä Torremolinosin parhaista alueista. Ympäristö on rauhallinen ja kaikki tarvittavat palvelut, kuten koulut, urheilutilat, Los Manantialesin virkistäytymisalue ja supermarketit ovat lähellä. Automatka rannalle kestää 5 min, Málagan lentokentälle 10 min ja Málagan keskustaan 15 min.

Asunnot ovat 1, 2 tai 3 makuuhuoneen asuntoja ja neliöitä on 88 m²-209 m², joihin sisältyy 13 m²-60 m² terassi. Rakennus on moderni ja asunnoissa on suuret terassit. Taloyhtiön alueella on suuri uima-allas ja terassi aurinkotuoleineen.

Hinnat vaihtelevat 298 000-553 000 euron välillä riippuen asunnon koosta ja sijainnista.

Arvioitu valmistuminen 15.12.2025.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Mieleisen asunnon voi varata 6600 € varausmaksulla.

Lue lisää

UUDISKOHDE MANE RESIDENCES, BENALMÁDENA

Uudiskohde Mane Residences rakennetaan erinomaiselle paikalle Benalmádena Pueblon läheisyyteen. Kaikista kodeista on upeat näkymät merelle ja rannikolle. Laadukkaaseen taloyhtiöön tulee yhteensä 49 viihtyisää kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoa sekä kattohuoneistoa, joissa on suuret terassit. Lisäksi rakennetaan kaksi kolmen makuuhuoneen rivitaloasuntoa, joissa on oma puutarha.

Avaraan olohuoneeseen on yhdistetty täysin varusteltu avokeittiö Siemensin kodinkoneilla. Myös kylpyhuoneet rakennetaan täysin käyttövalmiiksi ja niihin asennetaan kylpyhuonekalusteet.

Huoneistoissa on laattalattiat, terassit laatoitetaan ulkokäyttöön soveltuvalla laatalla ja kylpyhuoneet märkätiloihin soveltuvalla laatalla. Kaikki asunnot ovat lämpöeristettyjä ja niissä on energiatehokas lämmitys ja ilmastointi. Asunnon myyntihintaan kuuluvat autopaikka ja varasto.

Aidatun taloyhtiön alueella on ulkouima-allas ja kuntosali.

Hinnat vaihtelevat 325 000-799 000 euron välillä riippuen asunnon koosta ja sijainnista.
Ota yhteyttä ja kysy lisää! Mieleisen asunnon voi varata 6000 € varausmaksulla.

Lue lisää

UUDISKOHDE ALBA BENALMÁDENA COSTA

Uudiskohde Alba rakennetaan erinomaiselle paikalle Benalmádena Costalle. Kaikista kodeista on upeat näkymät merelle ja rannikolle.

Laadukkaaseen kolmen rakennuksen taloyhtiöön tulee yhteensä 20 viihtyisää kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoa sekä kattohuoneistoa, joissa on suuret terassit.

Avaraan olohuoneeseen on yhdistetty täysin varusteltu avokeittiö. Myös kylpyhuoneet rakennetaan täysin käyttövalmiiksi ja niihin asennetaan kylpyhuonekalusteet sekä lattialämmitys. Kaikissa huoneistossa on energiatehokas ilmastointi.

Asunnon myyntihintaan kuuluvat autopaikka ja varasto. Aidatun taloyhtiön alueella on kaksi ulkouima-allasta ja kuntosali.

Hinnat vaihtelevat asunnon koon ja sijainnin mukaan:

2 makuuhuonetta: hinta alk. 417 000 €
3 makuuhuonetta: hinta 455 000 €

Ota yhteyttä (ismo.ivakko@espanja.com) ja kysy lisätietoja sekä tilaa kohteen materiaalipaketti!
Mieleisen asunnon voi varata 6000 € varausmaksulla.

Lue lisää

UUDISKOHDE KATTOTERASSIHUONEISTO LA PLAYA 2.47, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä Benalmádena Costalta uudiskohde La Playa 2.47:stä kattoterassihuoneisto, joka on heti varattavissa. Huoneisto on juuri valmistumassa, ja se sijaitsee Parque de la Paloman eli Lintupuiston ja rannan lähellä.

Rakennukseen tulee vain 13 huoneistoa, joista vapaana on enää yksi upea ja tasokas 305 m2  kattoterassiasunto. Huoneistojen ja rakennuksen moderni suunnittelu ja sisustus, suuret terassit sekä yhteiset tilat sopivat hyvin myös lapsiperheille. Kohde soveltuu erinomaisesti sekä loma- että pysyvään asumiseen.

Asunnossa on suuret terassit, jonne päästään suurten valoa tuovien liukuovien kautta. Liukuovet lisäävät asumistilan suuruutta kun sisä- ja ulkotilat yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi.

La Playa 2.47 valmistuu jo syyskuussa 2023, joten asumaan pääsee hyvin nopeasti.

Hinta 895 000 €

Lue lisää

HUONEISTOT

MERINÄKÖALAHUONEISTO 1 MH, EL FARO, MIJAS

Myytävänä toisen kerroksen 62 m2 läpitalon kerrostalohuoneisto El Faron alueella Mijasissa. Kalustettuna myytävä yhden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen asunto on hyvällä paikalla ja rantaan on matkaa vain 1,5 km.

Huoneistossa on etelään suuntautuva terassi, josta on hieno merinäköala. Keittiöstä ja makuuhuoneesta on upea vuoristomaisema. Asuntoa on remontoitu vuosien varrella, ja se on hyvässä kunnossa.

Hissittömän taloyhtiön alueella on hieno puutarha-alue ja kaksi uima-allasta. Taloyhtiön välittömässä läheisyydessä on ravintola.

El Faron alue on suosittu, joten asuntoa voi hyödyntää oman asumisen lisäksi sijoitusasuntona. Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.

Hinta 165 000 €

Lue lisää

RIVITALO 3 MH TORREBLANCA, FUENGIROLA

Myytävänä viihtyisä 122 m2 kolmen makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen rivitaloasunto Torreblancasta vain 350 m päässä Fuengirolan rannasta.

Asunnon sisääntulokerroksessa on olohuone ruokailutilalla, keittiö, erillinen wc sekä patio. Keskikerroksessa on päämakuuhuone omalla kylpyhuoneella sekä toinen makuuhuone. Kattoterassille on rakennettu valoisa lisähuone.

Kattoterassilta on näkymät merelle ja Torreblancan härän suuntaan. Asunnon myyntihintaan kuuluu yksi autopaikka. Asunto myydään kalustettuna.

Taloyhteisöllä on oma uima-allas

Yhtiövastike: 612 €/vuosi (51 €/kk)
Jätemaksut: 80 €/vuosi
Kiinteistövero: 466 €/vuosi

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä kohteesta. Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Hinta 339 000 €

Lue lisää

DUBLEX-KATTOHUONEISTO 3 MH LOS PACOS, FUENGIROLA

Myytävänä 129 m2 kolmen makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen duplex-kattohuoneisto upealla näköalalla Los Pacosissa Fuengirolassa. Huoneisto sijaitsee suositulla alueella lähellä kouluja, kauppoja sekä ravintoloita ja rantaan on vain 15 minuutin kävelymatka.

Sisääntulokerroksessa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, tilava olohuone, ruokailutila ja avokeittiö. Olohuoneesta avautuu panoraamanäkymä Los Pacosiin ja Fuengirolaan.

Huoneiston toisessa kerroksessa on erittäin tilava päämakuuhuone, jonka yhteydessä on kylpyhuone. Makuuhuoneesta on pääsy terassille, josta on upeat näkymät sekä merelle että vuorille.

Asunnon myyntihintaan sisältyy autopaikka taloyhteisön autohallissa. Taloyhteisössä on ympäri vuoden aukioleva oleva uima-allasalue.

Yhtiövastike: 39 €/kk
Kiinteistövero: 440 €/vuosi
Jätemaksut: 59 €/vuosi

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä kohteesta. Kohteeseen voidaan järjestää yksityisesittely tai live-videoesittely.
ismo.ivakko@espanja.com
p. +358 40 722 1472 tai +34 655 689 455

Hinta 359 000 €

Lue lisää

DUPLEX-KATTOHUONEISTO 2 MH LINTUPUISTON LÄHEISYYDESSÄ, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä 143 m2 duplex-kattohuoneisto Benalmádena Costalta läheltä Parque de la Paloma -puistoa (Lintupuisto) ja lyhyen matkan päässä Arroyo de la Mielin keskustasta. Tilavasta ja valoisasta toisen kerroksen kulmahuoneistosta on osittainen merinäkymä ja sen ilmansuunta on lounas.

Hyvin pidetyssä ja muuttovalmiissa huoneistossa on kaksi suurta terassia. Alakerran terassi on noin 15 m2 ja kattoterassi 33 m2. Molemmat terassit ovat lasitettu, joten niitä voi hyödyntää myös talvella. Huoneistossa on marmorilattiat ja ilmastointi.

Asunnon alemmassa kerroksessa on eteinen, keittiö ja tilava olohuone, josta on käynti terassille. Lisäksi alakerrassa on kylpyhuone+sauna ja makuuhuone. Yläkerrassa on iso makuuhuone ja kylpyhuone sekä kattoterassi. Myyntihintaan sisältyy autotalli parkkihallista.

Aidatussa taloyhteisössä on uima-allas, puutarha ja grillipaikka. Talossa ei ole hissiä.

Ota yhteyttä ja sovi esittely tai live-videoesittely!

Hinta 377 000 €

Lue lisää

KERROSTALOHUONEISTO 2 MH, LINTUPUISTO, BENALMÁDENA COSTA

Myytävänä 2 mh ja 2 kph korkeatasoinen ja tyylikäs 104 m2 kerrostalohuoneisto kysytyltä ja keskeiseltä Lintupuiston alueelta Benalmádena Costalta. Huoneistosta on upeat merinäkymät ja se sijaitsee vain 500 m päässä rannasta. Arroyo de la Mielin lähijuna-asemalle ja keskustaan on vain 700 m matka.

Huoneisto on täydellisessä kunnossa ja kaikki sen huoneet ovat etelään päin. Siinä on eteinen, olohuone ja keittiö, jonka yhteydessä on kodinhoitohuone. Makuuhuoneita on kaksi, joista toisessa on kylpyhuone suihkulla. Toisessa kylpyhuoneessa on kylpyamme. Kauniilla näkymillä varustetulle 9,3 m2 terassille on käynti olohuoneesta.

Huoneistossa on lämmitys ja ilmastointi, sähköllä toimiva vedenlämmitin, marmori- ja parkettilattiat, sähkökaihtimet, sähköiset markiisit sekä panssaroitu turvaovi.

Myyntihintaan kuuluvat 12,16 m2 autotalli ja 5 m2 varasto. Aidatun taloyhtiön alueella on uima-allas ja poreallas. Lisäksi kaikissa tiloissa on videovalvonta.

Hinta 410 000 €

Lue lisää

TYYLIKÄS 2 MH HUONEISTO, PUERTO MARINA, BENALMÁDENA

Myytävänä kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen 102 m2 huoneisto Benalmádenan arvokkaimmalta ja halutuimmalta alueelta huvivenesatama Puerto Marinasta.

Asunto sijaitsee upeassa Isla de Poniente -taloyhtiössä ja sen ilmansuunta on etelä. Asunnossa on kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen lisäksi eteinen, täysin varusteltu keittiö, olohuone ja kodinhoitotila. Asunnon terassi on kooltaan 18 m2 ja siihen on käynti suoraan olohuoneesta sekä päämakuuhuoneesta. Terassi on suojainen ja siitä on upeat näköalat huvivenesatamaan ja merelle.

Taloyhtiössä on hyvin kaunis sisäpuutarha sekä suuri kattoterassi, jossa on uima-allasalue sekä suomalainen sauna ja runsaasti auringonottotilaa. Hissillinen talo on vartioitu ja turvallinen. Rakennus ja asunto soveltuu myös liikuntaesteisille.

Hinta 525 000 €

Lue lisää

KATTOHUONEISTO, CASABLANCA-ALUE BENALMÁDENA

Myytävänä ainutlaatuinen kolmen makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen kattohuoneisto kävelymatkan päässä rannasta, Benalmádena Pueblosta ja rautatieasemalta. Asunnosta on upea 180 asteen merinäkymä.

Huoneiston ilmansuunta on etelä, ja se sijaitsee vain viiden asunnon talon ylimmässä kerroksessa ainoana asuntona ilman seinänaapureita. Asuntoon pääsee hissillä tai portaita pitkin.

Keittiö on italialaista designia, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet ja graniittiset työtasot. Keittiöstä on käynti suurelle 80 m2 terassille. Tilavassa olohuone- ja ruokailutilassa on takka ja myös pääsy terassille.

Huoneistossa on ilmastointi- ja lämmitys, laattalattiat, kaksinkertaiset ikkunat, runsaasti säilytystilaa, hälytysjärjestelmä ja sisäänrakennettu bose-musiikkijärjestelmä. Asunnon myyntihintaan kuuluvat kaksi pysäköintipaikkaa ja varasto.

Taloyhteisössä on 22 metrin uima-allas, lasten allas ja hyvin hoidettu puutarha. Rantaan on 3 min, Benalmádena Puebloon 3 min, Málagaan 20 min ja Marbellaan 25 min ajomatka.

Ota yhteyttä ja sovi esittely tai live-videoesittely!

Hinta 795 000 €

Lue lisää

HUVILAT

FINCA 4 MH, ALHAURIN DE LA TORRE, MÁLAGA

Myytävänä 467 m2 finca Málagan provinssissa Alhaurín de la Torressa. Ainutlaatuinen neljän makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen kokonaisuus sijaitsee pienellä kukkulalla, josta on panoraamanäkymät. Kaikki palvelut ovat lähellä.

Finca on kaksikerroksinen. Sen alakerrassa on olohuone, jossa on takka ja ruokailutila. Olohuoneesta pääsee myös sisäpihalle. Keittiö on täysin varusteltu ja sen yhteydessä on toinen ruokailutila, jossa on takka. Lisäksi keittiöstä on kulku sisäpihalle. Olohuoneen vieressä on työhuone. Alakerrassa on kolme ja tilavaa makuuhuonetta ja kylpyhuone.

Yläkerrassa on suuri makuuhuone, jossa on pukeutumishuone, kiinteät vaatekaapit, iso kylpyhuone ja iso aurinkoinen terassi. Terassilta on panoraamanäkymät maaseudulle ja vuorille.

Fincan sisäänkäynnillä on kaunis andalusialainen patio, jossa on oleskelutila ja kauniit avoimet näkymät maaseudulle. Fincassa on tilava täysin remontoitu kodinhoitotila, jossa runsaasti säilytystilaa ja uusittu kylpyhuone.

Fincaan kuuluu ulkokeittiö, jossa on oleskelualue ja ruokailutila sekä näkymät puutarhaan ja uima-altaalle.
Puutarha on kauniiksi laitettu ja siinä on kastelujärjestelmä. Pihalla on uima-allas, jossa on 100 prosenttinen yksityisyys ja rauha.

Sisäänkäynti autolla tapahtuu automaattisen portin kautta. Portin sisäpuolella on autotalli ja tilaa useille ajoneuvoille. Tontti täysin aidattu. Finca on kytketty sähköön, Internetiin ja kaupungin veteen. Kaikissa neljässä makuuhuoneessa ja olohuoneessa on ilmastointi. Ikkunat ovat kaksinkertaiset ja kiinteistössä on hälytysjärjestelmä.

Hinta 749 000 €

Lue lisää

KAUNIS NÄKÖALAVILLA 6 MH, MIJAS COSTA 440 M2

Myytävänä upea 440 m2 villa, joka sijaitsee Mijas Costan alueella, aivan Fuengirolan keskustan lähellä. Tästä modernisoidusta villasta on hienot näkymät merelle ja vuorille.

Talossa on 6 makuuhuonetta, 6 kylpyhuonetta, 2 wc:tä (yksi allasalueella) ja iso sauna. Alakerrassa sijaitsevassa tilavassa olohuoneessa on takka ja lisäksi erillinen ruokailutila. Keittiö on täysin varusteltu ja myös siellä on ruokailutila. Olohuoneesta ja kahdesta makuuhuoneesta on pääsy osittain katetulle  terassille, joka johtaa viihtyisään yksityiseen puutarhaan. Piha-alueella on uima-allas, wc ja grillipaikka. Ylimmässä kerroksessa on kaksi terassia, joista on hienot näkymät merelle ja Mijasin vuorille.

Kellarissa on pyykinpesu- ja kodinhoitotilat sekä kaksi autotallia. Lisäksi talon piha-alueella on pysäköintitilat neljälle autolle. Lähimmät ruokakaupat sijaitsevat 400 m päässä ja apteekki 200 m päässä. Golfkentille on alle 10 min matka ja rannalle alle 5 min matka.

Villalla on turistilisenssi, joten se soveltuu erinomaisesti myös sijoituskäyttöön. Tällä hetkellä villa on vuokrattuna lokakuulle 2023 asti. Villa voidaan myydä myös vuokrattuna, jolloin vuokratuotto siirtyy uudelle omistajalle.

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely tai live-videoesittely!

Hinta 885 000 €

Lue lisää

TASOKAS VILLA 4 MH, BENALMÁDENA

Myytävänä laadukkaasti rakennettu 4 mh villa Benalmádenassa lähellä kaikkia palveluja. Villan rakentamisessa on käytetty korkeatasoisia materiaaleja ja se on moitteettomassa kunnossa.

Villa on kaksikerroksinen. Ensimmäisessä kerroksessa on kaunis sisäänkäynti ja iso olohuone, jossa on takka. Olohuoneesta on käynti puutarhaan ja uima-altaalle. Ensimmäisessä kerroksessa on myös kaksi päämakuuhuonetta, joissa molemmissa on oma kylpyhuone ja pukeutumistila. Toisessa kylpyhuoneessa on poreallas. Lisäksi samassa kerroksessa on kaksi pienempää makuuhuonetta sekä yksi kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella.

Toisessa kerroksessa on tilava ruokailuhuone ja avokeittiö, jossa on kodinhoitohuone. Kerroksessa on myös erillinen wc ja hissi, joka vie alas autotalliin. Aidatun villan piha-alueella on kaunis puutarha, suuri uima-allas erillisellä porealtaalla sekä lastenallas. Piha-alueella on myös baari, ulkokeittiö ja grillipaikka.

Villan kaikissa huoneissa on ilmastointi (lämmin/kylmä) ja lattialämmitys. Ikkunat ovat tuplalasia ja katot korkeat. Veden (600 l) lämmitystä varten on asennettu aurinkopaneelit. Villassa on hälytysjärjestelmä ja videopuhelin. Uima-allas on lämmitetty.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Hinta 1.650 000 €

Lue lisää

MODERNI 5 MH NÄKÖALAVILLA FUENGIROLA

Myytävänä ainutlaatuinen moderni 5 mh ja 5 kph 294 m2 villa läheltä rantaa Fuengirolasta. Villasta on upeat näkymät merelle.

Villan neljässä makuuhuoneessa on en-suite kylpyhuone ja päämakuuhuoneessa on poreallas sekä pääsy omalle terassille. Viides makuuhuone sijaitsee vierashuoneistossa, johon on oma erillinen sisäänkäynti. Villan olohuone on tilava ja valoisa ja sieltä on hienot merinäköalat.

Villan terassilla on uima-allas, poreallas ja grillipaikka. Lisäksi on viinikellari ja suuri autotalli, johon mahtuu kaksi autoa. Villan hyvä sijainti mahdollistaa helpon ja nopean pääsyn rannoille, Fuengirolan keskustaan, ravintoloihin ja ostoskeskuksiin. Málagan lentokentälle on vain 20 minuutin matka ja Marbellaan 25 minuutin matka.

Ota yhteyttä ja sovi esittely tai live-videoesittely!

Hinta 2 200 000 €

Lue lisää

Katso lisää myyntiasuntoja täältä.

VUOKRATTAVANA

KATTOTERASSIHUONEISTO FUENGIROLAN KESKUSTASSA

Vuokrattavana kaunis kattoterassihuoneisto aivan Fuengirolan keskustassa lähellä rantakatua. Huoneisto sijaitsee viidennessä eli ylimmässä kerroksessa ja sinne pääsee hissillä. Asuntoon tultaessa on pieni eteinen, joka jakautuu kahteen suuntaan. Huoneistossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja pieni keittiö. Olohuoneessa on sekä sohvaryhmä että ruokapöytä.

Huoneistojen loistaviin ominaisuuksiin kuuluu aurinkoinen terassi, jossa voi nauttia Välimeren ilmastosta. Osa terassista on lasitettu ja siellä on iso ruokapöytä. Terassilta on osittainen näkymä merelle ja upeat näkymät vuorille. Terassilla on myös iso kesäkeittiö ja grilli.

Vuokrattavissa lokakuusta toukokuun loppuun. Sähköstä maksetaan kulutuksen mukaan. Wifi ja vesi sisältyvät hintaan.

Hinta 1700 €/kk

Lue lisää

2 MH HUONEISTO TORREQUEBRADA, BENALMÁDENA

Vuokrattavana toisen kerroksen kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen huoneisto Torrequebradassa, Benalmádenassa. Päämakuuhuoneessa on parisänky, vaatekaapit peiliovilla ja tilava en-suite kylpyhuone. Päämakuuhuoneesta on myös käynti pienelle parvekkeelle, josta on näkymä taloyhteisön uima-altaalle. Keittiö on täysin varusteltu kaikkine tarvittavine kodinkoneineen.

Olohuoneessa on ruokailutila, sohva, taulutelevisio sekä käynti iltapäiväauringon suuntaan olevalle terassille. Terassilta voi ihailla vuoristonäkymää. Talojen takaa näkyy hieman myös meri. Asuntoon kuuluu autohallipaikka, jonne pääsee suoraan hissillä.

Matkaa ruokakauppaan (Mercadona) n. 200 m, bussipysäkille 400 m ja rantaan 450 m. Kävelymatkan päässä on myös muutama hyvä ravintola, kahvila ja baari.

Hinta alk. 1350 €/kk.

Lue lisää

2 MH ASUNTO MERINÄKÖALALLA LA CAPELLANIA, BENALMÁDENA

Vuokrataan rauhallisella La Capellanian alueella Benalmádenassa sijaitseva espanjalaistyylinen kahden makuuhuoneen huoneisto.

Makuuhuoneista toisessa on parisänky ja ensuite-kylpyhuone suihkulla. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta on suora merinäköala.

Tilavassa olohuoneeseen avautuvassa keittiössä on kätevä baaritaso. Asunto on kauniisti sisustettu.

Taloyhtiössä on uima-allasalue. Tälle alueelle on helpoin kulkea omalla autolla. Piha-alueella löytyy pysäköintitilaa.

Hinta pitkäaikaiseen vuokraukseen 1000 €/ kk + vesi ja sähkö kulutuksen mukaan.

Hinta 1000 €/kk

Lue lisää

STUDIO TORREMOLINOSIN KESKUSTASSA

Vuokrattavana Torremolinosin keskustassa sijaitseva toisen kerroksen studiohuoneisto.

Asunnossa on avokeittiö, jossa on jääkaappipakastin, mikro, liesi sekä ruokapöytä kahdelle. Olohuone on erotettu kevytrakenteisella seinällä makuualkovista. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi sekä pyykinpesukone. Asunnossa on lämmitys ja ilmastointi.  

Taloyhtiössä on hissi sekä katolla on koko talon yhteinen kattoterassi esimerkiksi pyykinkuivaukseen. Kaikki palvelut löytyvät asunnon läheltä. Matkaa keskustan metroasemalle on noin 300 m ja bussipysäkille alle 300 m.

Asunto vuokrataan minimissään 6 kk ajalle.
Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Asunto on vuokrattavissa syyskuusta eteenpäin.

Hinta 550 €/kk

Lue lisää

STUDIO LÄHELLÄ LINTUPUISTOA, BENALMÁDENA

Vuokrattavana katutasossa sijaitseva studio joko koko talvikaudeksi tai pitkäaikaisesti. Asunto sijaitsee kävelymatkan päässä Benalmádenan Lintupuistosta ja se on vapaa syyskuusta eteenpäin.

Asunto on pieni, mutta näppärä kaupunkiasunto lähellä keskustaa ja kaikkia palveluita.
Sisään tultaessa oikealla on pieni kylpyhuone, jossa on suihku. Olohuoneen yhteydessä on avokeittiö, jossa on pyykinpesukone, mikro ja liesi. Olohuoneen vuodesohvan saa avattua vuoteeksi.

Taloyhtiössä on sisäpuutarha sekä uima-allas.

Hinta alk. 450 €/kk
+ vesi ja sähkö kulutuksen mukaan.
+ välityspalkkiona puolen kuukauden vuokra.

Hinta alk. 450 €/kk

Lue lisää


Katso lisää vuokra-asuntoja täältä.

ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista.

Tilaa asuntouutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja pysy ajan tasalla Espanjan asuntomarkkinoista.

Tilaa uutiskirje itsellesi tai ystävällesi ja seuraa mitä Espanjassa tapahtuu.

Asunnot: Tutustu myös muihin asuntoihin Espanja.Comissa
Artikkelit: Kiinnostavia artikkeleita ja tietoa Espanjasta
Palveluhakemisto: Asumiseen ja lomailuun liittyvät Palveluntarjoajat

Jaa:

Málaga tiukentaa sääntöjä polttarijuhlinnan rajoittamiseksi

Helsinki-Vantaalle avautuu kymmenen uutta myymälää syksyn aikana – katso lista